icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

iva98
28. mar 2012

@ivkaivka ja som doteraz nemavala tiez chute, ale posledne 3 dni by som len cokolady jedla... dnes som si zobrala 4 milky tie male 60g a moj drahy smiech :D uz som 2 zozrala a pokial zaspim este daleko :D ja sa nedelim, lebo ja si kupujem male milky a moj drahusik tie 300g!!! ja mam tiez rada karamelovu, ale oriesky vypluvam :D tie moc nemusim

zahadka
28. mar 2012

ahojte baby, to sa proste neda precitat, ked vynecham jeden den a ked nevladzem, mozno si zajtra tu sadnem, uvidimeee, rada by som vsetko dokladne nastudovala, lebo co som pozerala len tak letmo, vyzeraju tie vase diskusie zaujimave 😉 skoda, ze nevladzem ani sediet, pri malom sa mi len tazko da ist na net

lulu1112
28. mar 2012

Ahojteeee, a zase som v praci, teraz mam pre zmenu nocnu, aj zajtra 🙄 Dnes mi akurat priniesol kurier ten set do postielky, co som si objednavala za 15,90, je perfektnyyyy, akurat, kupila som si ruzovy, tak dufam, ze ho aj plne vyuzijem, ale manzelik ma uistil, ze to bude dievcatko, lebo ze vedel, co robi 😀 Tak jupiiii, prva vec pre babatko doma, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne, klop klop klop 😵

stipec26
28. mar 2012

@zahadka heh, ak ti to pomoze - moje su len take tliachotiny, tak mozes tieto komenty preskakovat ;)
@lulu1112 ved pri najhorsom to budes mat ako zalozne, ked budes modre prat, aj ruzova bude fajn ;) nikto to neuvidi a malemu to bude jedno 🙂

jerryjanka
28. mar 2012

baby ja vam aj zavidim že kupujete vecičky, lebo ja mam skoro všetko tak ani nemam moc čo kupovať a radovať sa z toho

stipec26
28. mar 2012

vela vela kontaktov na tehu oblecko, i ked teda zrejme ceny nebudu ako v bazare.... ale ako inspiracia ;)

http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2101-Tehotensk...

snad sa mi bude chciet par poklikat, lebo oci sa totalne zatvaraju.... 🙂
inak dnes mam pocit, ze to tu zaplnam samymi blbostami, tak prosim o zhovievavost 😀 😀 😀

@jerryjanka uplne suhlasim zlatko.... ale ty mas este nadej - ak sa ti potvrdi chlapcek ;) ja uz si vela nepokupujem, teda chystame uz len to vajicko a inak nic... a este jedno sa chystam - uz som muzovi povedala, ze mi to moze dat ako darcek na narodky (tie mam sice v maji, ale tak hadam to neva) - kukavik, aby mi rucicky nemrzli na kociku... i ked ktovie kolko ho vyuzijem pocas zimy... ci nebudem len s manducou
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

🙂

miriska333
28. mar 2012

@jerryjanka No tak to sme na tom skoro podobne,ja už tiež nemám skoro čo nakupovať,kedže po dcérke máme toho doma ozaj dosť. Snáď len ak nám bude dopriaty chlapec,tak volačo modré budem kupovať,no až keď to budem mať na 99% isté 🙂

stipec26
28. mar 2012

kocky - a hlavne prvorodicky - opat iba na vlastnu zodpovednost - o porode ako fyziologickom deji - su tam 2 ci 3 obrazky, co vam nemusia sadnut....
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a2840-Porod-a-v...

inak musim sa priznat, ze zacinam rozmyslat ake to bude, ked to bude... ja viem, ze je cas a uz som velke dievca, ale zacinam sa baaat - len nech je to babatko zdravucke a vsekto prebehne lahucko!!!!

miriska333
28. mar 2012

@stipec26 myslím že to si praje každá z nás 🙂

lulu1112
28. mar 2012

@stipec26 ty mas aspon skusenosti, ale co my prvorodicky, to si uz vobec neviem predstavit, ake to bude ked to bude, tiez sa toho bojim, ale zaroven sa tesim, no zmiesane pocity 😅

stipec26
28. mar 2012

@lulu1112 tak ked nevies do coho ides, tak mozno mas taku to "slepu" vyhodu 😀 😀 😀 ja som len z toho asi mimo, ze som stale unavena, neviem sa nastartovat, vsetko mi je zatazko... a neviem si predstavit porodit a postarat sa o seba, babo a dalsich 3 clenov rodiny... zrejme budem kvalitne prvy rok vycerpana... opat mi odidu vlasky a tak..
inak v tej relacii Medicina to tusim vtedy hovorili, ze je to bolest - to ano, a taku este zena dovtedy nezazila, ano, ale na druhej strane nas taha dopredu myslienka, ze cim lepsie budeme dychat, spolupracovat s telickom - tym skor dostaneme tu odmenu, na ktoru cakame tych 9 mesiacikov... asi si to budem opakovat dookola... i ked sa obavam aj toho, co ma caka za prekvapko, ked uz mam doma take dve 🙂 snad to tretie bude najlepsie a za odmenu uplne totalne excelentne 😀 🙂 🙂

stipec26
28. mar 2012

MODERNE LATKOVKY - PRE A PROTI
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3762-Moderne-l...

...uz netusim, kto sa to vtedy zaujimal...

lulu1112
28. mar 2012

@stipec26 to mas pravdu, neviem do coho idem 😅 a inak s tou unavou, nie si sama, ja som nonstop unavena, ale mozno to je aj jarna unava, neviem, ale fakt je, ze doma uz mam taky binec a popravde, ani mi to nejako neprekaza, len aby bolo co jest a ciste na seba 😀 Snad ma ta unava prejde, ale zas, na druhej strane, treba sa poriadne vyspat, bo ako som pocula od inych, posledne mesiace sa zena moc nevyspi a uz vobec nei po porode, tak si asi predspim poriadne dopredu 😀

stipec26
28. mar 2012
lulu1112
28. mar 2012

@stipec26 ty si maniacka, ty najdes aj paroma 😀

sissmiss
29. mar 2012

Dobre ranko. Hlasim ze som sa excelentne vyspala a este sa budem chvilu ponevierat postel/chladnicka kym sa vykotulam do prace.
O tom spanku posledne tyzdne to je presne pravda...tam sa uz tazsie spi s velkym bruskom, kopancami, stikutkou babatka 😉 Ja som zvedava aj na obdobie ked si kvoli bruchu nebudem vidiet na nohy...na depilku budem tym padom chodit kozmeticke 😀 a to bude asi za chvilu, uz teraz je brusko ked sedim alebo stojim celkom zavadzajuce. A tie pohyby to zrejme naozaj su, ale zatial je to jemne

suncana
29. mar 2012

@katka143 tak to je fajn, ze to nakoniec nie je nic vazne. ja by som sa asi hrozne vystrasila. ale dobre vediet, ze sa taketo nieco moze stat. ja mam pocit ze sa kazdym dnom zvacsujem...sa rano citim ako po plastickej operacii. a vcera som skoro v praci zaspala 😎 hlavne po obede na mna pride hrozny utlm. dufam ze to so mnou este vydrzia 🙂

veverka84
29. mar 2012

@stipec26 do coroly versa zmestis aj do citroen picasso mne sa qaskaie ci jak sa top ise moc nelubia neni to take prave SUV🙂skor ako taky vacsi golf mi to pride a este jedna vec 7 miestne auta co sedacky su na ukor kufra samozrejme nie je az take bezpecne sedenie na tych dvoch vzadu...tak zvaz aj to.a ano 15-36 uz zapinas normal pasom vzdy my mame teraz 15-36 kg maly,9-18 ma mala a vajicko bude ale kedze nebudem mat to auto na chvilu ratame na nejake 4 roky min tak chcem aby sa mi tam popripade zmestili 3 plnohodnotne sedacky.
a jedno nestaci 🙂 lebo manzel ho pouziva a ja sa nemozem spoliehat ze bude doma prave vtedy ked ja potrebujem auto co potrebujem casto...a malu yarisku moju nechce 😀 😀 😀 😀 takze tak
a mame zafiru jednu zatial a scenica normal nie grand v takom uzsom vybere verso je super len su dost drahe moc do toho nechceme investovat na tych par rokov.a ja max velkost zafira sharan alhambra a pod. uz nechcem.je to inak tazke rozhodovanie stale sa mi nieco nelubi muz je uz na nervy zo mna 😀

marcelatje
29. mar 2012

@suncana to je v pohode ja sa miestami v práci preberiem s pocitom, že netuším čo sa so mnou posledných desať minút dialo 😀 😀 😀 posledný týždeň sa zobudím o štvrtej piatej ráno a opäť zaspím až okolo šiestej, o pol siedmej budík, takže super 🙄 ..... tiež by som len spala

babika771
29. mar 2012

@stipec26

Cena košielky je ok, ja som kupila za 13€ podobnu

olivka84
29. mar 2012

ahojte ja som sa moc nevyspala same stresy idem dnes na kontrolu k obvodnemu som zvedava ci mi predlzi pn dufam ze hej.
@stipec26 ten naramok je super ten chcem

babika771
29. mar 2012

@stipec26

Nad látkovými veľmi premýšľame, pri malej som používala tie bežné biele plienky a bolo to ok🙂 Teraz ma dcer prehovára na tie isté, že ona ich bude žehliť🙂 Mne to žehlenie ani nevadilo, lebo dcera bola spáčka a ja som sa pri nej iba nudila...🙂 ale ktohovie čo bude toto bábo zač🙂)

Takže sa neviem rozhodnúť medzi klasickými plienkami a modernejšími ... Jednorázové zavrhujem..maximálne pri cestovaní, dovolenky...atď..

sissmiss
29. mar 2012

ja som si pondelok v práci lažkala na gauč, keďže tam nikto nebol a klient by ma zobudil lebo musí zvoniť...a chcela som len tak, že oddýchnuť si v príjemnej polohe...a zobudila ma kolegynka o dve hodky...a tááák tvrdo som spala...až keď už šla pos chodoch som sa zobudila...ani kľúč som nepočula....celá dokrčená som sa posadila že akože čítam časopis 😀

sissmiss
29. mar 2012

@babika771 ja som bola neskúsená a používala som len jednorázovky. Teraz chcem skúsiť ušiť niečo, tu na MK je parádne fórum o šití plienok a vyzerajú neskutočne krásne.

Baby, spomínali sme kočíky bexa? Musím si to písať, lebo potom to nedohľadám kto má aké skúsenosti a názory...

babika771
29. mar 2012

Ja spím dobre🙂 a veľa... akurát sa budím na záchod🙂) raz v noci a nadránom... a tým pádom si pamätám sny.. no strášne ich mám🙂) Dnes som zachraňovala ľudí v nemocnici🙂

babika771
29. mar 2012

@sissmiss

a ako sa vola forum? šiť viem🙂

veverka84
29. mar 2012

@ftinka no ved to a je to na pol roka co mam gate co som mala pri malej/normalne su mi velke/ 😀 😀 😀 tie stali ale 40 eur jedny aj to mi prislo akoze dost ale tak no dobre.ale 80 je prehnane aj ked boli fakt peknunke podla mojich predstav.rozmyslam ze si objednam z netu riskli by ste to????
a ano neplanovane nakupy su najlepsie ale malemu sa mi zadarilo 🙂 aspon ze tak

suncana
29. mar 2012

@marcelatje horsie je ze ja tym mojim zívaním nakazim aj ostanych 😎 potom len okno otvarame aby sme sa prebrali 😀

veverka84
29. mar 2012

@marcelatje krasny mimozemstanik 🙂 🙂 🙂

monhla
29. mar 2012

@p3tra11 Vitaj a píš si koĺko chceš a ak chceš píš len to čo uznáš za vhodné. Nebudeme vyvedať /možno 😀 /