September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@veverka84 to je aj naš nazor
@dulkagabulka treba vyskusat aj ineho lekara-porodnicu a ked si niekto zazije ten rozdiel asi sa s nami stotozni 🙂
@dulkagabulka takze na ten hore uvedeny email maju napisat...treba napisat aj ten problem,ze aj po rokoch maju tu jazvu bolestivu?moja mamina sa urcite rada zapoji 😉
@anicka245 u mna to nastastie polavilo.... bola som dost nervozna posledny rok a odkedy som tehu, tak sa sice idem nastartovat, ale nic, ziadny velky vybuch, niekedy sa cudujem, ze sa viac nevytocim a nenakricim, ale nevladzem alebo co.. nebavi ma to... a ako pride tak uplne rychlo odide
@sunny15
ano , tam treba napisat, ze ma aj po rokoch problemy a ako chce byt pod tym listom podpisana a kedy rodila
viac najdete aj na našej stranke www.zenskekruhy.sk
/v priebehu par hodin by to tam malo byt/
@dulkagabulka ahoj. Ja mam od porodu nieco vyse 8 rokov a tiez som bola nastrihavana. Doktor ma ale tak strasne zasil, ze tam mam doteraz ,,uzol" a tiez to pobolieva a obcas-hlavne v lete sa to zvykne zapalit. Staci, ze sa nedostanem cez svoje dni domov cez obed, lebo som na cestach a nedam si sprchu ☹
@zuzana_v1 napiš prosim na tu adresu 😉 prispeješ na dobru vec
Dnes citim obcasne pobolievanie vpravo dole na brusku.Myslite,ze by to mohol byt slepak?
@veverka84 bohužial štatistiky na Sk prodniciach su hrozive
najnižšie % nastrihu ma iba jedna z nich a to 30
ostatne maju % nastrihov vyše 80 až 95 . čo je naozaj hroza
inak mna furt niekde pichne, zabolí, zatlačí... snažím sa to neriešiť a hlavne nevšímať... kým to nie sú ozaj silné bolesti, kvoli ktorým by som šla na pohotovost... ja beriem aj železo, a to mi sposobuje zapchy, tiez ma z hocicoho naduva, tak tie "bolesti a tlaky" pripisujem aj tomu...
inak baby ohladne toho prania... poznam jednu osobu, kt, všetky detske vecičky prala na 90°, samozrejme biele aj farebné spolu... a robi to tak uz 3 roky... takze si viete predstavit, ako tie nove detske vecičky vyzerali... 😒
ja som pri prvom tehu mavala velke bolesti okolo pupka - je to tym že upony maternice tym ako rastie sa naťahuju, je to neprijemne ale nie je to nebezpečné je to normálne. každý to pociťuje inak. teraz ma bolieva tiež kadečo ale neriešim, keby mi tvrdlo často bruško alebo mala velke krče tak to je iné ale to nema žiadna z vas - dufam teda
@kali23 mne strasne chyba spanok na bruchu.uz asi 2-3 tyzdne takto nespavam.Odkedy mam vypuklejsie brusko.O bolesti priamo v pupku vela nevedeli,akurat,ze maternica koncila niekde tam,tak ma mohla tlacit pri namahani (kedze som dost v ten den upratovala).A zevraj aj problemy so slepakom takto zacinaju.No bola som na gynekolog. vysetreni aj na chirurgii a nic.Aj ma prehmatali,moc a krv odkontrovali,a vsetko negativne,v poriadku.Neviem si predstavit lezat teraz v nemocnici.Snad,sme OK.
@jerryjanka ešteže nám tu má kto poradiť 🙂
@nmonika ja mam velky paplon,2*2m sama pre seba, tak si ho našuchorím jak hniezdo a tak spím 😀 ale na bruchu už tiež nespím, bolo mi to nepríjemné, ako som cítili bruško... preto som vytočená na stranu, ale na ľavej strane tiez neviem zaspat...a manžel tiez hundre, že sa bojí, aby ma v noci nebuchol... inak sa dost casto kvoli tomu budim, lebo sa furt pretáčam, a ked som na chrbte, tak zase cítim tlak na mechúr, to uz zase musím íst cikat... a to som bývala strašný spachtoš... aj tanky mohli vedla mna padať a ja som si sladko spala 😀
@sissmiss casual je peknučký, ale nekupila by som ho rozhodne radšej buzz - je strašne maličky- videla som v nom rok a pol stare dieťa a striešku dať nehrozilo proste hlavička bola nad strieškou
@kali23 ale tak zasa taky odbornik nie som :D
@jerryjanka ale pre mna su niektore veci uplne nove, a ked mi niekto, kto to uz zazil povie o co ide, tak som kludnejšia... 😉 nemusím googlovat kazdu blbost 😀
@kali23 sranda je kolko hovadin som nakupila - teraz hovorim kamoške čo nema kupovať 😀
ja som včera čítala taký porovnávací článok ohľadne ciganka vs. biela... v porodnici, a všetky sociálne výhody... a manžel sa zasmial a hovorí, myslíš, že keby si prišla do porodnice bez ničoho, ako ciganky, nemocnica by ti vsetko dala ako im? bolo by zaujímavé to vyskúšať 😀

@sunny15 jasne v pracke pokial nema spinave staci ti na 40 ked som zacala s prikrmami davala som na 50 a tak periem doteraz.
rucne na to som moc leniva 😀 😀 😀 a vpodstate si myslim ze je to jedno ked by sa ti nahodou male vyhadzovalo ked sa narodi skus dat este navyse plachanie alebo vynechat avivaz 🙂