September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lu17
@marcelatje dakujem baby.🙂
babeny a chcem sa opýtať,keď som bola dnes ráno na krv na screening,vo štvrtok ma už budú čakať výsledky u dr? mám ísť na poradňu,volať mi nekázal no i tak netuším koľko to trvá ☹
@miriska333 výsledky môžu byť ja som bola minulu stredu takže 1 pracovný den mali an to potom sviatky a dnes ráno už vedeli výsledok🙂)netrvá to dlho
ahojte baby, dnes som si konečne kúpila tehotenské rifle, keďže mi minule odletel gombík z normálnych riflí 😀 😀 a sú tak neskutočne pohodlné, že si "bijem hlavu", že som si ich neobstarala skôr 🙂....inak bruško mi už večer poriadne vykúka - som naňho taká pyšná 🙂 ...v piatok idem konečne po mesiaci do poradne, tak možno zas uvidím našho malého drobčeka 😉
@danjelca ďakujem za info 🙂 tak už len dúfať,že všetko dopadne ok
@vladka1828 no aj ja som dnes konečne vytiahla tehu rifle,však myslím že už je načase 😀
@vladka1828 aj ja musim nabehnut do obchodov lebo mne su zas male vsetky tehu rifle z predchadzajuceho tehu 😀 😀 😀
ahojte kocky ako sa mate? konecne som sem zabluuudila 🙂 vysledky na testy budu stredu azlebo stvrtok tak uvidime . dnes mi konecne prisli svadobne saty tak sa tesiiiim 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 si si objednávala nové?
@marcelatje hej sak som musela do tych co som mala rok doma sa uz nemestim :D s brusiskom :D
@lusinda1989 ja som tiez tie co som mala doma musela predat 🙂 a tie co som si pozicala mi snad budu o tyzden este dobre 🙂
@andrea_stella u nás v snv som ani nemala nejako na výber, keďže tu máme až 1 obchod s tehotenskou módou 😀
@lusinda1989 A foto? Stále pozeráme brušká a tehu gate tak nech je zmena 😀 Svadobné šaty som už dlho neobdivovala. V rodine máme tento rok iba babyboom - pred rokom a dvoma bolo veľa svadiem a teraz tie následky 😀 😀 😀
baby, tak ja som sa konecne po roku objednala ku zubarovi. och hanba mi, ale uz musim... idem buduci tyzden, 2 dni predtym mam vysetrenie kvoli stitnej, ci sa este drzim v norme... no krasne, tak mesiac nikde a teraz mam rovno tri terminy za tyzden 😀 inak, i moja pokozka sa nadherne vyhladila, nikde ani stopy po vyrazkach. vsetci vravia, ze ziarim, i ked ja sa tak teda vobec, ale vobec necitim (este furt pokaslievam). tak zeby predsalen chalanisko? 😉
@anicka245
@lusinda1989
ano ano, ukazte ak mozete fotocky... alebo link... a nezabudnite nam to este potom pripomenut, kedy mate den D
@vladka1828 asi som vazne tehotna... normalne ma dojal cely tvoj prispevok o 14:47, skoro som slzu vypustila 😀 😀 😀
@lusinda1989 veľmi sa mi páčia, také jednoduché, a bruško do nich môže v kľude rásť 😀
@marcelatje sak to su jednoduche lahke a mozem do nich este pribrat ale nie moc :D
dakujjeeeem
@lusinda1989 prekrasne 😵
tak po vcerajsom merani som zistila, ze mam +9kg 🙂 a drobiatko kope o dusu, takmer neustale. Tiez sa mi zda, ze celkom nizko,ale asi to tak ma byt. Uz si to z prveho tehotenstva nepamatam. Ale na poradni bolo vsetko OK, tak snad to je tak aj teraz 🙂 Len sa uz zacinam citit celkom neohrabane, vsetko mi zavadzia 🙂
@lusinda1989 sat ysu nadherne, budes krasna nevesta 🙂 Uzi si tento den naplno a nenechaj si ho od nikoho pokazit. My sme si s drahym povedali, ze sa budeme riadit cely den heslom:,, Vsetko je tak ako ma byt, nenechame si to nicim pokazit" a vsetko tak aj bolo 🙂
@lu17 ahojik,dnes sa mi konecne po 10tich volaniach podarilo objednat sa na 3D ultrazvuk 😀 😀 😀v tej Saci to fakt maju asi preplnene ked nemaju cas dvihat telefony... 😀 takze idem tam uz 25.4. a budem platit 30eur-co je lacnejsie ako v zeleznicnej nemocke 😉 tam chceli 39eur s vymennym listkom a bez vymenneho by to bolo 49eur 😅 tu nepotrebujem ani vymenny listok ani vysledky z tripple testov..takze to je parada-.aspon nemusim chodit k svojmu dr. len kvoli papierom... 😉
joooj kocky ked pridem domov pofotim vam vecicky co som nakuuupila Nelinke :D
@lusinda1989 máš krásne svadobné šaty, také jednoduché, ale veľmi romantické veľmi sa mi páčia, želám krásnu svadbu 😀

@andrea_stella ahoj,tak aj u mňa už aké také pohyby začali a tiež je to zatiaľ len skôr presúvanie alebo tlačenie ,kopanie zatiaľ žiadne,a občas sa mi zdá že je tiež lenivejšie ako bola Sárka v prvom tehu 🙂 ale viem že bábätko je aj o trošku menšie tak možno je to aj tým 😉