September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@jeny
Tak hned po prvom dieťatku sa máme posnažiť na druhé,či ako ? 😀
@julianaka888 ja zas mam uz co vytrcat-mam uz dost velke brusko...neprehliadnutelne 😀 ale som rada ze ho je pekne vidiet,len mozno potom v 3.trimestri budeme chciet ho mat mensie,lebo uz sa budeme gulat 😉 a problem sa aj zohnut 😀
@vladka1828 v Harichovciach?tak to svet maly a nepoznas rodinu Mlynarcikovych?my ked sme s mojim manzelom este chodili ta sme boli u Cuja v krcme a strasne sme sa tam opili 😀 😀 😀
Ahojte kočky,tak boli sme vo štvrtok v poradni,máme aj snímok,ale nie bohvie aký....schudli sme 1 kg,tak berieme B-komplex 🙂 Bol prítomný aj otecko a bol to pre neho neskutočný zážitok,ked uvidel srdiečko biť a drobček nám na koniec ešte aj zakýval 🙂 🙂 🙂 Skoro sa aj rozplakal náš tatuldo 😵 Najbližšia poradna je v 3.5 ale potom už chceme ísť aj na 3D sono,kedže nám náš Pán doktor povedal,že pohlavie bábätka nám prezradí až v 30 týždni !!! 😢 A do vtedy nebudeme predsa čakať 😝 lebo chceme vedieť,čo nám rastie v brušku 🙂 Pekný zvyšok dňa prajeme :-*
@sunny15
Ja ti tak závidím,ja sa cítim ako keby som ani nehotná nebola ,ked mi nič nevidno :/
@julianaka888 😀 hehe,ja zas by som chcela mat pocit ze viac vladzem-zacinam byt trosku nemotorna hlavne ak su napr.chcem zaviazat snurky na botaskach a tak...esteze nosim skor balerinky 😀 nemusim sa tolko nahynat tteraz ma akosi zacina chytat migrena...ooou tak tot nie su zavidenia hodne chvilky 😀 😀
@lusinda1989 šaty sú nádherné a určite budeš pekná nevesta 🙂
No tak to teda niesú,ale to bruško áno 😀 Ja sa hýbem,tancujem,šnúrke si viem zatiaľ zaviazať 😀 a tak si my žijeme 😀
Uz davno som nedala informacne okienko - tak trosku po sviatkoch 🙂
http://www.mamila.sk/plagaty-o-dojceni/
spravny zaciatok je dolezity
http://www.mamila.sk/pre-matky/pomoc-pri-dojcen...
🙂
Ahojte kocky, tak iba na rychlo sa vam hlasim z rodnej hrude. 🙂 Po Velkonocnych sviatkoch som taka nafuknuta, ze by som mohla prejst minimalne k junovkam. 😒
Inak dnes sme boli v Genetone, tak do konca tyzdna uvidime, ci sa mame chystat, teda manzel, na poriadny babinec. 😉
Slubujem, ze si vas v priebehu dalsich dnov poriadne docitam a dohonim co som zameskala. 🙂
Ahojte mamičky my sme začali 19tt. Minulý týždeň sme boli v poradni dostali sme prvú fotku nášho drobca (fotka tak krásna je pekne vidieť hlavičku aj chrbátik). Na ultrazuku začal aj kopať nožičkami bolo to neuveriteľné. Niekedy sme lenivý a nechce sa nám kopať celý deň tak mam strach či je v poriadku a potom to začne. Nikdy som to nezažila nakoľko je to moje prvé tehotenstvo ale je to krásny pocit želám každej mamine. 🙂
@piskotik Ahoj tak aj mne bolo prve mesiace zle. Ale u mna je ten problem ze ja som schudla 3 kila 😒 Akoze lekar mi vravel ze to nieje nic neobvykle a mozu niektore mamicky chudnut aj do 6 mesiaca, ale ze babatko si berie svoju vyzivu takze ma vsetko co potrebuje. Vobec nejem vela skor rovnako ako kedysi. A minule som uz citila ako sa babo hybe a teraz ma vacsinou prekvapi v noci na co sa samozrejme zobudim alebo skoro rano 🙂 Takze uz asi teraz nacvicujeme vstavanie. A ty ako sa mas a co u lekara vsetko ok?
@stipec26 u mna je den D o tyzden a nieco 🙂 uz 21.4. 🙂 prave dnes som si kupila aj polnocne saty, som vytesena lebo teda to bol najvacsi problem...
a prikladam aj moje svadobne saty , vyzeraju tu biele ale v skutocnosti su take kremovo maslove... 🙂 :
no my sme dnes navstivili pohotovost ☹ ako som si v obchodnom dome skusala saty tak som s hrozou zistila ze mam cele mokre nohavicky no poriadne som sa vylakala a okamzite som letela na pohotovost. Vysetrili ma ale vsetko bolo v poriadku nastastie, drobec mal dostatok plodovej vody, krasne si tam plaval, ani doktorka nevedela co to mohlo byt, z coho. Stale sa ma pytala ze ci mi neusiel moc ale som si ista ze nie, toto ani nemalo ziadny pach, proste komplet cele mokre nohavicky boli akoby od vody. Jaj riadne som sa vystresovala, ale ked som videla ako tam chrobacik bezstarostne plava... hned mi bolo lepsie.. poculi ste o takom niecom uz?
@anicka245 a ona ti nerobila test, ci je to plodova voda????
no ak sudim podla mna - tie mavam intimku teraz obcas mokru... tiez nemam pocit, ze som si cvrkla, ale co ine by to mohlo byt..... este pripadne to moze byt ten hlien ci vytok ci to byva v tehu... pokial vytok nezapacha a nesvrbi je vsetko ok... ale ak mas pochybnosti daj si urobit ster z posvy a budes kludnejsia.
@stipec26 no v prvom rade mi vynadala ze preco som si nedala vlozku...mna tak v prvom momente napadla vlozka ked som vystresovana okamzite letela na pohotovost a vlozky so sebou uz nenosim. Ale sestricka mi dala na chvilu vlozku kym prisla lekarka, tak tam mi robili nejakou tekutinou test a nic. Ale ta vlozka bola len mierne vlhka. Tiez mi hovorila ze nech mi moja lekarka spravi ster, ale ja nemam ziaden vytok, okrem normalneho bieleho tehotenskeho, nic ma nesvrbi.. jedine co ju napadlo ze sliznica je teraz tiez dost citliva ze mozno ta vyprodukovala nejake velke mnozstvo. Lebo toto boli normalne ze komplet mokre nohavicky nie len ako obycajny vytok. No uvidim, dnes budem volat mojej sestricke ze co a ako, v noci som nic nepostrehla uz je vsetko ok, akurat ma trosku boli dole v brusku ale to asi skor rastieme. Vzdy ked mi ma nabehnut novy tyzden akoby sme zacali rast 🙂
@luly13 ja som mala uz rok kupene saty, dokonca upravene na brusko, takze este som si hovorila, ze ked by som aj bola tehotna tak su idealne... ale to som este nevedela ze v tehotenstve mi vybehnu prsia a tie tukove vankusiky okolo nich 🙂 a bolo po satach 🙂 tak tie som predala a teda sa buduci tyzden zahram na princeznu v tychto satach... ktore som razne odmietla ked mi ich v salone ukazali, ale donutili ma vyskusat si ich a fakt mi krasne sadli, tuto na fotke je stihla baba ale ja mam boky a tie saty dostali este viac princeznovsky vzhlad, juj uz nech je sobota 😀 a ani brusko tam moc nevidno.
@mravvcek no vidíš, tak som sme sa možno aj z videnia poznali 🙂
@andrea_stella hej poznám, nedaleko od tej krčmy teraz bývame ....a ten Čuj je vlastne aj môj sused 😀
@julianaka888 ahoj,aj mne hovoril dr že pohlavie asi len v 30tt,lebo teraz v 20 tt nevedel presne povedať,ale že asi dievčatko..A dovolil tvoj gynekolog aby bol v nutri aj otecko?To je dobré.
@anicka245 moja,keby tam bola plodova voda ta sa po kontakte s roztokom sfarbi do zelena...ked som robila v nemocke tak boli zeny ktore prisli s vlozkou ze su akesi mokre a ci im neodtiekla voda...nakoniec velakrat ten roztok sfarbil tu latku na vlozke dožlta-co znamena-moč,vytok...takze ziadne obavy 😉
a tie šatočky su nadherne...veeelmi sa mi páčia... 😀 😀 aj ja som mala na svoju svadbu pred rokom nieco podobne vytipovane 😉
@lusinda1989 Krásnučké sú.
@anicka245 ahoj ty bdes krasna nevesticka, saty su krasne a to s tymi mokrými nohavickami tak to moze byt pravda, ze to bol len taky vytok aj mne sa stava, ze tiez mam len tak mokru intimku a viem, ze som si rcite necvrkla a ak ta vysetrili zo spodu a krcok drzi tak sa nemusis obavat 😉

@monhla
Už sa teším,ked ho aj ja vytrčím,ale zatiaľ nemám čo vytŕčať 😖 Ja som v prvom trimestri nemala žiadne nevoľnosti,absolútne mi nič nebolo a schudla som 1 kg 😀