September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
vŕŕŕŕŕ....neskrývam svoje tehotenstvo, no to, že mi niekto na FB hodí na moju nástenku obrázok tehotnej ženy , aby aj ostaní vedeli, že som tehotná, má vie teda naštvať, hlavne keď ja sama nemám potrebu takéto veci zverejnovať cez FB....ach jáj, ľudia sú fakt všelijakí 😠 😠
@tomika Fíha ja som tiež chcela bicyklovať, no ma od toho okolie odhovára. Je to bezpečné?
tak ja mam dnes kludovy rezim, na odporucanie z pohotovosti som dnes bola u mojej gynekologicky, ktora tam nebola ale bol tam iny lekar no a to bola hroza..robil mi stery, neviem ci mi tam hladal mapu pokladov ale tak dlho mal vo mne pichnute tie klieste ci co to je, ze uz som bola z toho nervozna. Ukazoval tam sestricke moj krcok a samozrejme sa mi rozdrazdil a rozkrvacal.. bol to velmi neprijemny pocit tie klieste.. stale to tam akoby citim. Ale aspon jedna dobra sprava - genetika dopadla dobre, vysledky su v poriadku 🙂 este pockat na vysledky toho steru.
@paula80 no máš také bruško asi ako ja, ibaže ja mám viac slaninky 😀 tiež som už pribrala všade, ale najviac asi zadok a faldíky nad zadkom a samozrejme bruško, no čo já v lete budem nosiť 😝 mne sa to tak páči keď je tehuľka chudá a má iba krásne bruško, no toť nie môj prípad ani pri jednom, pri prvej sa ma pýtali do 7.mesiaca kde mám brucho a pritom som počas tehu pribrala cez 20kg, ale vtedy som štartovala z 55kg a teraz zo 63, čo už keď mi tak chutí, len či to dakedy ešte zhodím 🙄
Baby, ja Vam tie bruska tak trosku zavidim, ja teda bursko mam ale nie tehotenske..zatial som pribrala len kilo a objem sa mi zdvihol len o par cm :(
Ja som si dnes kupila take lahunke rifle, teta ma presviedcala, ze mi budu velke a su mi akurat, nechcela verit, ze som taka "velka" 😀 😀 Kupila som aj tu na MK, ale to mi je naozaj velke, musim to predat, je mi to nanic
@nmonika no tak ja to snad dobehnem ten dalsi mesiac ;)
@brita no u mne je vdy co zhadzovat ;)..ale mas pravdu, hlavne ze je malinke zdrave 😀
@tomika nie ze by som sa necitila, skor som sa bala ci je to bezpecne byt dlhodobo v takom miernom predklone, ale chyba mi pohyb a mam doma rotoped tak som si hladala na nete ci je to ok a vyjadrovali sa k tomu aj pozitivne aj negativne

ahojte tak ja som bola konecne po 5 tyznoch dnes na poradni ale nerobil mi ani utz,vraj az o mesiac. Takze som sklamana lebo ani neviem ci je babo v poriadku. Mozes zase vytrvalo cakat dalsie 4 tyzdne ☹
Cvicit nechodim, mam doma take dvd, pilates pre tehotne a cvicila som to zatial iba raz, som leniva na cvicenie 🙂