icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

jeny
12. apr 2012

ahojte tak ja som bola konecne po 5 tyznoch dnes na poradni ale nerobil mi ani utz,vraj az o mesiac. Takze som sklamana lebo ani neviem ci je babo v poriadku. Mozes zase vytrvalo cakat dalsie 4 tyzdne ☹
Cvicit nechodim, mam doma take dvd, pilates pre tehotne a cvicila som to zatial iba raz, som leniva na cvicenie 🙂

vladka1828
12. apr 2012

vŕŕŕŕŕ....neskrývam svoje tehotenstvo, no to, že mi niekto na FB hodí na moju nástenku obrázok tehotnej ženy , aby aj ostaní vedeli, že som tehotná, má vie teda naštvať, hlavne keď ja sama nemám potrebu takéto veci zverejnovať cez FB....ach jáj, ľudia sú fakt všelijakí 😠 😠

tomika
Autor odpoveď zmazal
tomika
Autor odpoveď zmazal
jeny
12. apr 2012

@tomika tak to mame asi velmi podobne postavy a brusko mam teraz asi tiez take ako ty akurat som len v 17tt 😀

zuzana_v1
12. apr 2012

Ahojte 🙂 No ked pozeram tie vase bruska, tak mam pocit, ze ja pod trickom nosim melon 😀

michaelaamartin
12. apr 2012

@tomika Fíha ja som tiež chcela bicyklovať, no ma od toho okolie odhovára. Je to bezpečné?

anicka245
12. apr 2012

tak ja mam dnes kludovy rezim, na odporucanie z pohotovosti som dnes bola u mojej gynekologicky, ktora tam nebola ale bol tam iny lekar no a to bola hroza..robil mi stery, neviem ci mi tam hladal mapu pokladov ale tak dlho mal vo mne pichnute tie klieste ci co to je, ze uz som bola z toho nervozna. Ukazoval tam sestricke moj krcok a samozrejme sa mi rozdrazdil a rozkrvacal.. bol to velmi neprijemny pocit tie klieste.. stale to tam akoby citim. Ale aspon jedna dobra sprava - genetika dopadla dobre, vysledky su v poriadku 🙂 este pockat na vysledky toho steru.

piskotik
12. apr 2012

@paula80 no máš také bruško asi ako ja, ibaže ja mám viac slaninky 😀 tiež som už pribrala všade, ale najviac asi zadok a faldíky nad zadkom a samozrejme bruško, no čo já v lete budem nosiť 😝 mne sa to tak páči keď je tehuľka chudá a má iba krásne bruško, no toť nie môj prípad ani pri jednom, pri prvej sa ma pýtali do 7.mesiaca kde mám brucho a pritom som počas tehu pribrala cez 20kg, ale vtedy som štartovala z 55kg a teraz zo 63, čo už keď mi tak chutí, len či to dakedy ešte zhodím 🙄

zahadka
12. apr 2012

@zuzana_v1 taketo brusko som mala pri malom, teraz mam take rozliate vsade a mensie

piskotik
12. apr 2012

@tomika jéé, aké guľatučké, ale na 3-rodičku si inak chudučká, aj ja chceem 😀

zahadka
12. apr 2012

@piskotik ja som startovala na 71, schudla na 65 a dnes rano 68, kym ma dobehnes....

tomika
Autor odpoveď zmazal
piskotik
12. apr 2012

@zuzana_v1 nebude to chlapček, aké špicaté, ale zlaté 😀

piskotik
12. apr 2012

@zahadka no neviem, ja mám teraz asi už 67 a obávam sa že to dotiahnem na 80 😀 prvé 3 mesiace nič a teraz za mesiac to bude aj 5 kg, ále čo už hlavne nech sú tie naše bábušká zdravučké 🙂 🙂 🙂

nmonika
12. apr 2012

@tomika mnam to je fajnovy obed.U nas taketo jedla oblubujem iba ja,a pre samu sa mi to malokedy chce vobec robit :(

tomika
Autor odpoveď zmazal
keyka
12. apr 2012

@tomika cize myslis size bicyklovanie je v tehu bezpečne? pytam sa len kvoli cviceniu ;)

keyka
12. apr 2012

Baby, ja Vam tie bruska tak trosku zavidim, ja teda bursko mam ale nie tehotenske..zatial som pribrala len kilo a objem sa mi zdvihol len o par cm :(

zuzana_v1
12. apr 2012

@tomika to mam take, co uz 2 roky lezali v skrini, lebo som kupila a po noseni sa uvolnili a boli hned velke 😀 ja som vzdy dufala, ze priberiem. 🙂 Ale to len do roboty mam, doma hned do teplakov, nech sa mozem hybat a drobiatko nepucim 😀

zuzana_v1
12. apr 2012

@piskotik tak keby to bol chlapec, tak moj manzel by skakal 2 metre do vzduchu a Danka by sa s nami asi ani nerozpravala 🙂 ja by som ale tiez chcela dievca, takze by sme na tom boli podobne 🙂

brita
12. apr 2012

@keyka Ahoj, vobec sa tym netrap, hlavne ze je babo v poriadku. 🙂 Aspon nebudes musiet potom vela zhadzovat. 😉

zahadka
12. apr 2012

Ja som si dnes kupila take lahunke rifle, teta ma presviedcala, ze mi budu velke a su mi akurat, nechcela verit, ze som taka "velka" 😀 😀 Kupila som aj tu na MK, ale to mi je naozaj velke, musim to predat, je mi to nanic

nmonika
12. apr 2012

@keyka ja som do polky marca tiez nemala velmi viditelne brusko,no dobehla som to 🙂

tomika
Autor odpoveď zmazal
tomika
Autor odpoveď zmazal
zahadka
12. apr 2012

@tomika 14,95 eur, to som kupila v DK pri nemocnici v stanku s oblecenim, tak neviem, ci ti to pomoze

keyka
12. apr 2012

@nmonika no tak ja to snad dobehnem ten dalsi mesiac ;)

@brita no u mne je vdy co zhadzovat ;)..ale mas pravdu, hlavne ze je malinke zdrave 😀

@tomika nie ze by som sa necitila, skor som sa bala ci je to bezpecne byt dlhodobo v takom miernom predklone, ale chyba mi pohyb a mam doma rotoped tak som si hladala na nete ci je to ok a vyjadrovali sa k tomu aj pozitivne aj negativne

paula80
12. apr 2012

@piskotik neboj pri 3 deťoch schudneme,na to sa spolieham,hlavne nech sme všetci zdraví,kilečká budeme riešiť potom,no nie? 🙂 😉

tomika
Autor odpoveď zmazal