September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@kamilkka hmm, hore zase dostanu zabrat brusne svaly...a inak libido sa mi zacalo zvysovat az po cca 18tt, predtym bol chvilu utlm, takze u teba to este len pride 😀 Ja sa toho dr spytam, len neviem ako mi to vysvetli...intenzita prirazania? Hlbka vniknutia? No budem sa cervenat...ak sa odvazim spytat
@sissmiss no z čiste odborneho hladiska - sex je dovoleny (ak nemaš problem)
takže možeš to robiť ako chceš, ale neodporuča sa skušať nove polohy, poloha zozadu, lebo tam to nejak inak potom naraža a myslim že tiež nie poloha v stoji...
ja som rada že zvladnem v ľahu, kedže večer som stale taka dobita 😀
no mi to mame v posteli tiez pobiednejsie lebo mavam bolesti tak len tak z lahucka 🙂
baby a ešte tu píšete o skracovaní krčkov a podobne... tak mna zatial doki nevyšetroval, tak ja viem, aky mam krčok? i sono stale robil iba cez bruško...
@kamilkka To myslím kontroluje - ale ak je všetko o.k. nič nerieši. ja viem, že krčok mám o.k. vďaka "príjemným 7 hodinám" na pohotovosti v sobotu, lebo sa mi niečo nepozdávalo a doktor hneď ako prvé pozrel bábko, či sa hýbe a hneď potom krčok. Takže ak Ti nič nepovedal, asi je všetko v poriadku 🙂
@piskotik no času je dosť. My mame zase ten problem ze sa nevieme s manzelom dohodnut ake by sme dali 🙂 ale tak dufam ze sa este dohodneme. Aj ja idem na buduci tyzden presne vo stvrtok na ten rozsiahlejsi ultrazvuk, tak sa uz velmi tesim lebo dnu moze ist so mnou aj moj manzel tak si to uzijeme spolu
Keyka,stipec,tomika.dik za odpovede.volala som dokt pre vysledky.su dobre.aj to pichanie je normalne,vraj sa roztahuje maternica ako ste aj pisali.baby vecer som si lahla k telke,akurat som sa usalasila a tom momente v spodku bruska uprostred ako rybicka.trvalo to snad sekundu.mozno pohyby.od vtedy nic.juj aka som rada.este len cez mobil sem pisem tak len malicko ale musim.tesim sa az notbuk bude ok
no baby...dobra tema, ja mam tiez teraz poslabsie libido a ani sme nemohli, teraz doki nic nepovedal a ssamozrejme som sa zabudla na to opytat....takze neviem, ci vobec mozeme 😕
@sissmiss tak to aj mňa zaujíma, lebo som sa dočítala že je to v pohode 😀 😀 😀
@marcelatje aj ja si myslim ze to bude ok...ale obcas uvazujem teda o tej jemnosti hlavne ked nam susedia buchaju 😀 😝

@sissmiss Keď budete mať stetko ozvite sa 🙂 PN sú blízko a je tam pekne. Môžeme ísť na kafe 😀