icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

monhla
12. apr 2012

@sissmiss Keď budete mať stetko ozvite sa 🙂 PN sú blízko a je tam pekne. Môžeme ísť na kafe 😀

kamilkka
12. apr 2012

@sissmiss tak to maš dobre, že maš libido, ja mam skor opak teraz 😀
ale ked už, tak mam pocit, že ho nepustim až tak dnu, ako normal, aspon ked som hore...
tak je to hadam jemnejšie, nie?

jeny
12. apr 2012

@ftinka no ja by som bola stastna keby mi urobil aspon kratke sono alebo aspon vypocul cez brusko ozvy lebo takto ani neviem ci babo vobec zije....jediny osoh z dnesnej poradne bol odber na tripple test

kamilkka
12. apr 2012

@jeny ber to aspoň tak, že aj sono može škodiť... ty sama vieš, že ho tam maš, veriš, že sa ma babo ok a nosiš si ho predsa stale so sebou 😉

sissmiss
12. apr 2012

@kamilkka hmm, hore zase dostanu zabrat brusne svaly...a inak libido sa mi zacalo zvysovat az po cca 18tt, predtym bol chvilu utlm, takze u teba to este len pride 😀 Ja sa toho dr spytam, len neviem ako mi to vysvetli...intenzita prirazania? Hlbka vniknutia? No budem sa cervenat...ak sa odvazim spytat

kamilkka
12. apr 2012

@sissmiss no z čiste odborneho hladiska - sex je dovoleny (ak nemaš problem)
takže možeš to robiť ako chceš, ale neodporuča sa skušať nove polohy, poloha zozadu, lebo tam to nejak inak potom naraža a myslim že tiež nie poloha v stoji...
ja som rada že zvladnem v ľahu, kedže večer som stale taka dobita 😀

anicka245
12. apr 2012

@babika771 ach moja ty to mas veru pestre ☹ drz sa, nech je vsetko v poriadku! neda sa ti aspon nejaka zelenina alebo ovocie jest? nech aspon nejake vitaminy mas v sebe...

petra6484
12. apr 2012

no mi to mame v posteli tiez pobiednejsie lebo mavam bolesti tak len tak z lahucka 🙂

kamilkka
12. apr 2012

baby a ešte tu píšete o skracovaní krčkov a podobne... tak mna zatial doki nevyšetroval, tak ja viem, aky mam krčok? i sono stale robil iba cez bruško...

monhla
12. apr 2012

@kamilkka To myslím kontroluje - ale ak je všetko o.k. nič nerieši. ja viem, že krčok mám o.k. vďaka "príjemným 7 hodinám" na pohotovosti v sobotu, lebo sa mi niečo nepozdávalo a doktor hneď ako prvé pozrel bábko, či sa hýbe a hneď potom krčok. Takže ak Ti nič nepovedal, asi je všetko v poriadku 🙂

luly13
12. apr 2012

@kamilkka ja som bola na koze len kvoli steru. Inak by ma ani nedala. Ved na co,ked necitis problemy..moja dr sa drzi pravidla, ze radsej nesparat, ked nie je dovod 🙂

veronika262
12. apr 2012

@piskotik no času je dosť. My mame zase ten problem ze sa nevieme s manzelom dohodnut ake by sme dali 🙂 ale tak dufam ze sa este dohodneme. Aj ja idem na buduci tyzden presne vo stvrtok na ten rozsiahlejsi ultrazvuk, tak sa uz velmi tesim lebo dnu moze ist so mnou aj moj manzel tak si to uzijeme spolu

sissmiss
12. apr 2012

@kamilkka fakt nie zozadu? Ups... 😕 takze na tej gynde sa budem predsa len cervenat. Musim sa ho na to spytat...

stipec26
12. apr 2012

@monhla
@katka_77
@sissmiss
@luly13
Cukráreň Monslavy, Teplická 10, PN http://new.monsalvy.com ;)
aj s detskym kutikom vonku 🙂

ktore
12. apr 2012

Keyka,stipec,tomika.dik za odpovede.volala som dokt pre vysledky.su dobre.aj to pichanie je normalne,vraj sa roztahuje maternica ako ste aj pisali.baby vecer som si lahla k telke,akurat som sa usalasila a tom momente v spodku bruska uprostred ako rybicka.trvalo to snad sekundu.mozno pohyby.od vtedy nic.juj aka som rada.este len cez mobil sem pisem tak len malicko ale musim.tesim sa az notbuk bude ok

kamilkka
12. apr 2012

@sissmiss niekde som to čitala, ale zdroj ti fakt už nepoviem 😀

stipec26
12. apr 2012

@monhla aspon ich nemusis prehadzovat cez plecia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissmiss
12. apr 2012

@stipec26 este datum, cas a ideme 😉

stipec26
12. apr 2012

@sissmiss no to musi @katka_77 napisat, ze dokedy je este v PN... podla toho sa uvidi, ci stihame speed date 😉
...u nas ak by som ukecala muza, tak ten vikend 20.-22.4 by to hadam slo...

luly13
12. apr 2012

@stipec26 Tito nam robili to predvadzanie praliniek, co som spominala,ze som pribrala 10kg minimalne 😀

zahadka
12. apr 2012

no baby...dobra tema, ja mam tiez teraz poslabsie libido a ani sme nemohli, teraz doki nic nepovedal a ssamozrejme som sa zabudla na to opytat....takze neviem, ci vobec mozeme 😕

zahadka
12. apr 2012

@tomika ahoj, tak je to dromedar jeans. Nedalo sa mi prist sem skor

monhla
12. apr 2012

@sissmiss Ale veď vo vyššom štádiu je to jedna z doporučených polôh - aby sa nestálačo bruško. Tak teraz neviem. Mne doki nedával žiadne zákazy ohľadne polôh - ani zatiaľ nebolo treba, pri nevoľnostiach sme toho s mm moc nenavymýšľali 😀

monhla
12. apr 2012

@stipec26 Aj také niečo existuje? 😀 Pošli foto - sranda musí byť.

monhla
12. apr 2012

@zahadka čo nie je zakázané - je povolené 😀 😀 😀

marcelatje
12. apr 2012

@sissmiss tak to aj mňa zaujíma, lebo som sa dočítala že je to v pohode 😀 😀 😀

stipec26
12. apr 2012

@monhla ja sa ti odfotim, ked skoncim tretie dojcenie 😀 😀 😀 😀 😀 teraz mi tak rastu, ze urcite budu po brucho, tak bude co prehadzovat 😉 😎

sissmiss
12. apr 2012

@marcelatje aj ja si myslim ze to bude ok...ale obcas uvazujem teda o tej jemnosti hlavne ked nam susedia buchaju 😀 😝

katka_77
12. apr 2012

@stipec26 @sissmiss plus ostatne kocky, my sme este ten vikend tu 🙂 A nemame ziadne plany, takze by mi to super vyhovovalo 🙂

katka_77
12. apr 2012

@sissmiss Dnes som vas tu iba tak priebezne citala na telefone, ale spravne som zaregistrovala, ze si chodila do PN na gympel?