September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ako dobre, ze sa mozete stretnut, mam taky dojem, ze zo septembroviek nie je nikto z mojho okolia, ale zase u nas v dedine sa ma narodit 10 deticiek - zatial. Min. rok sa ich narodilo okolo 13-15. Tak o mamicky nie je nudza, ale predsa nemozem nic rozpravat o manzelovej rodine, lebo ja som len "cudzia" a oni domaci a mohli by si moje reci kadejako vysvetlit.
@stipec26 @sissmiss Takze ak myslite Monsalvy čokoládovna, tá je určite otvorená aj poobede. A v Piešťanoch je milión iných miest. Vyber kam si sadnúť je naozaj dobrý. A ak by náhodou bolo pekne tak vonku na pešej zóne je s detickami najlepšie. 🙂
Ja dnes inak čakám na vytuzenu spravicku. Dúfam že príde dnes, lebo manžel má narodeniny tak by to bol pekný darček. Len ten piatok 13. mi to nejak kazí.
baby, máte už niektorá na bruchu tú linea negru? v ktorom týždni sa približne vytvára?
babky a ešte jedna otázka, ako ste cítili prvé pohyby? 🙂
@sandy3911 ja som to mala iba pri dievcatku, pri prvom a teraz zatial nic.... ale v ktorom? asi tak v 5. mesiaci hruby odhad... pohyby to neviem, si uz nepamatam a teraz je to take vytlacanie (ak su to uz pohyby 🙂 )
@sissmiss zatial sme parkovali vzdy pri hoteli Satelit a tusim raz uz v Auparku... a trznicu myslis to male trhovisko oproti Auparku?
Podstatné je, že niečo cítime - to je signál, že sa bábatko hlási. Ono je to ťažko popísať, čo to konkrétne je - či nejaké plávanie, štuchnutie, či čo.
ahojte tak sme dneska uz po poradni vsetko mame v poriadku sme velky na 19 tt , krvne testy vysli v poriadku a vyzera to ze budeme mat chlapceka 😀 zensky instinkt nesklamal 🙂
@stipec26 @sissmiss Asi ten Aupark by bol najlepsi, lebo je priamo oproti Monsalvy. Tam volakedy bývala aj stará trznica a veľké parkovisko. Teraz je veľké uz jedine ako sa ide k nemocnici a to je kúsok od malej trznice ale ďalej od tial. A tak isto by malo byt parkovanie v Auparku zadarmo. Teda dúfam.
A ktoré kocky by sa k nám mohli ešte pridať? Ja sa budem snažiť vybavit dobre počasie. 😉
Babulky, kedy vám prišla sprava z Genetonu?? Ja už od včera večera každých 5 minút kontrolujem aj správy aj mail. Už mám z toho zaludocnu neurozu. ☹
ahojte , hlasim , ze vcera nam pribudol novy clen rodiny, muzovej sesterke sa narodil maly Lukasko, dost dlho sa trapila vyse 12hodin, narodil sa o 15:35 aj som si poplakala od stastia, dnes ho ideme pozriet jj tak s atesim, ze uvidim taky maly uzlicek, teraz je na rade strycova frajerka, budem mat svojho prveho bratranca v zivote 😀 😀 😀 no a potom jaaa 😀 😀 😀
prajem krásny deň baby.....ja som bola dnes v poradni, testy na vrodené chyby sú negatívne 🙂 akurát som chudokrvná 😒 .....ultrazvuk mi dnes nerobil, aspoň si naše maličké oddýchne od tých žiarení 😉 ....a mám taký pocit, že večer som už cítila jeho prvé pohyby.....hurááááá, krásny pocit 😀 😀 😀 😀 ....a dokonca mi v čakárni uvoľnil jeden mladík miesto - asi si už všimol moje mini bruško 🙂
@veronika262 ja sa tiež už teším na ten ultrazvuk, hádam aj fotečka bude a hlavne chcem ho vidieť a vedieť či je v poriadku, my sme mená trošku už preberali na chlapčenskom sa zhodneme, ale na dievčenskom zatiaľ nie máme dve variácie
@vladka1828 to vies odstranit z tej nastenky
@vladka1828 s chudokrvnostou si nic nerob aj ja som, dostala som zelezo a beriem ho ako pride, ja som to mala aj pri prvom tehu , jedine kde nastal problem bolo po cisaraku, tazko mi bolo
@daniela02 hej už som to aj odstránila 😉
@daniela02 no ja som už predtým než som otehotnela, vedela, že mám málo železa, snažila som sa jesť hlavne vlašské orechy, no teraz som to asi zanedbala, takže mi tiež nasadil tabletky

@katka_77 yoyo, v pn na gympel som chodila. Podla fotky ta nepoznam, sak uvidime 😀 A ten vikend sobota 21.idem zrovna cez pn...takze by sme to mohli dat 🙂