icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sissmiss
12. apr 2012

@katka_77 yoyo, v pn na gympel som chodila. Podla fotky ta nepoznam, sak uvidime 😀 A ten vikend sobota 21.idem zrovna cez pn...takze by sme to mohli dat 🙂

stipec26
12. apr 2012

@monhla @katka_77 @sissmiss @luly13
....sobota 21.4.? cca 10hod? v PN?
....co ostatne cakatelky?

sissmiss
12. apr 2012

@stipec26 eeee...ja mozem az poobede...lebo doobeda mam kadernicku v to....

stipec26
12. apr 2012

@sissmiss neviem, ci poobede je ta cukraren otvorena... poobede by som mohla zatial menej realne, lebo mi vtedy deti spia - od 14-17hod....

katka_77
12. apr 2012

@sissmiss A ktory si rocnik? Mozno podla toho.
@stipec26 Sobota super, 10? Nie je to nahodou skoro? 😉

sissmiss
12. apr 2012

@stipec26 juuuj, ja som objednana 4 mesiace k nej, to nemozem presunut alebo zrusit, ma dlhe cakacky...a uz surne potrebujem udrzbu...a nedela? To mozem hocikedy

monhla
12. apr 2012

@stipec26 Zistím. Musím sa zariadiť podľa manžela a jeho práce ☹

zahadka
13. apr 2012

ako dobre, ze sa mozete stretnut, mam taky dojem, ze zo septembroviek nie je nikto z mojho okolia, ale zase u nas v dedine sa ma narodit 10 deticiek - zatial. Min. rok sa ich narodilo okolo 13-15. Tak o mamicky nie je nudza, ale predsa nemozem nic rozpravat o manzelovej rodine, lebo ja som len "cudzia" a oni domaci a mohli by si moje reci kadejako vysvetlit.

katka_77
13. apr 2012

@stipec26 @sissmiss Takze ak myslite Monsalvy čokoládovna, tá je určite otvorená aj poobede. A v Piešťanoch je milión iných miest. Vyber kam si sadnúť je naozaj dobrý. A ak by náhodou bolo pekne tak vonku na pešej zóne je s detickami najlepšie. 🙂
Ja dnes inak čakám na vytuzenu spravicku. Dúfam že príde dnes, lebo manžel má narodeniny tak by to bol pekný darček. Len ten piatok 13. mi to nejak kazí.

stipec26
13. apr 2012

@katka_77 🙂 hej uz som vygooglila, ze su az do vecera.... urcite je kopec dalsich miest, ale toto je zatial jedina cukrarna, ktoru poznam a kam trafim 😀 😀 😀 😀

sandy3911
13. apr 2012

baby, máte už niektorá na bruchu tú linea negru? v ktorom týždni sa približne vytvára?

sandy3911
13. apr 2012

babky a ešte jedna otázka, ako ste cítili prvé pohyby? 🙂

sissmiss
13. apr 2012

@sandy3911 bublinky a potom neskor akoby bola v bruchu rybka 😅 stale si hovorim ze mala stuka

sissmiss
13. apr 2012

@katka_77 yoyo, najlepsie je na pesej, a v lete pri fontanach 🙂
@stipec26 a parkovisko ktore poznas? Stretneme sa na parkovisku pri trznici a odtial pojdeme spolu a trafis 😉

stipec26
13. apr 2012

@sandy3911 ja som to mala iba pri dievcatku, pri prvom a teraz zatial nic.... ale v ktorom? asi tak v 5. mesiaci hruby odhad... pohyby to neviem, si uz nepamatam a teraz je to take vytlacanie (ak su to uz pohyby 🙂 )

@sissmiss zatial sme parkovali vzdy pri hoteli Satelit a tusim raz uz v Auparku... a trznicu myslis to male trhovisko oproti Auparku?

sandy3911
13. apr 2012

@sissmiss ja neviem či cítim už pohyby alebo nie 🙂 neviem to rozoznať..

michaelaamartin
13. apr 2012

Podstatné je, že niečo cítime - to je signál, že sa bábatko hlási. Ono je to ťažko popísať, čo to konkrétne je - či nejaké plávanie, štuchnutie, či čo.

petra6484
13. apr 2012

ahojte tak sme dneska uz po poradni vsetko mame v poriadku sme velky na 19 tt , krvne testy vysli v poriadku a vyzera to ze budeme mat chlapceka 😀 zensky instinkt nesklamal 🙂

katka_77
13. apr 2012

@stipec26 @sissmiss Asi ten Aupark by bol najlepsi, lebo je priamo oproti Monsalvy. Tam volakedy bývala aj stará trznica a veľké parkovisko. Teraz je veľké uz jedine ako sa ide k nemocnici a to je kúsok od malej trznice ale ďalej od tial. A tak isto by malo byt parkovanie v Auparku zadarmo. Teda dúfam.
A ktoré kocky by sa k nám mohli ešte pridať? Ja sa budem snažiť vybavit dobre počasie. 😉
Babulky, kedy vám prišla sprava z Genetonu?? Ja už od včera večera každých 5 minút kontrolujem aj správy aj mail. Už mám z toho zaludocnu neurozu. ☹

stipec26
13. apr 2012

@katka_77 mne prisla sprava na mail presne o 14:00

andrea_stella
13. apr 2012

ahojte , hlasim , ze vcera nam pribudol novy clen rodiny, muzovej sesterke sa narodil maly Lukasko, dost dlho sa trapila vyse 12hodin, narodil sa o 15:35 aj som si poplakala od stastia, dnes ho ideme pozriet jj tak s atesim, ze uvidim taky maly uzlicek, teraz je na rade strycova frajerka, budem mat svojho prveho bratranca v zivote 😀 😀 😀 no a potom jaaa 😀 😀 😀

sissmiss
13. apr 2012

@katka_77 Aupark a cafe Diaz napriklad. Je tam hned vedla pekne detske ihrisko, pripadne deti sa tam mozu hrat, alebo Monsalvy, dohodneme 🙂 Este ze kedy a budem vidiet ci sa aj a pripojim, rada by som velice

zahadka
13. apr 2012

@sandy3911 bolo to akoby sa mi roztvarali motylie kridla, niekedy sa mi to zdalo ako steklenie zvnutra a teraz uz su to kopance, sice este slabsie, ale jednoznacne kopance 😀

vladka1828
13. apr 2012

prajem krásny deň baby.....ja som bola dnes v poradni, testy na vrodené chyby sú negatívne 🙂 akurát som chudokrvná 😒 .....ultrazvuk mi dnes nerobil, aspoň si naše maličké oddýchne od tých žiarení 😉 ....a mám taký pocit, že večer som už cítila jeho prvé pohyby.....hurááááá, krásny pocit 😀 😀 😀 😀 ....a dokonca mi v čakárni uvoľnil jeden mladík miesto - asi si už všimol moje mini bruško 🙂

piskotik
13. apr 2012

@veronika262 ja sa tiež už teším na ten ultrazvuk, hádam aj fotečka bude a hlavne chcem ho vidieť a vedieť či je v poriadku, my sme mená trošku už preberali na chlapčenskom sa zhodneme, ale na dievčenskom zatiaľ nie máme dve variácie

daniela02
13. apr 2012

@ktore drzim prsty aby bolo vsetko ok

daniela02
13. apr 2012

@vladka1828 to vies odstranit z tej nastenky

daniela02
13. apr 2012

@vladka1828 s chudokrvnostou si nic nerob aj ja som, dostala som zelezo a beriem ho ako pride, ja som to mala aj pri prvom tehu , jedine kde nastal problem bolo po cisaraku, tazko mi bolo

vladka1828
13. apr 2012

@daniela02 hej už som to aj odstránila 😉

vladka1828
13. apr 2012

@daniela02 no ja som už predtým než som otehotnela, vedela, že mám málo železa, snažila som sa jesť hlavne vlašské orechy, no teraz som to asi zanedbala, takže mi tiež nasadil tabletky