September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
skus este raz ist na svoj profil a tam je ze tehotenstvo a rodina a vypln znova alebo ak ti to zostalo tak znovu uloz.nemas tam nic ani o tehu ani o detoch
@tanicka1976 ja som prave včera rano povedala kamaratke že mi je len zle a nechuti mi a už nevraciam a asi 10 minut potom som sa tak dovracala že ma cely den ešte žaludok bolel 🙄 ja mam teraz minus 4 kila ale zasa ja mam zasoby aj za všetky tehule tu 🙂
@monhla maš nastavene sukromie 😉
@jerryjanka no dnes muz varil s cibulou a ja som po nom upratovala a veru ma naplo ☹
proste stale sa este musim vyhybat pachom a straaaasne mi vadi paradajka, kecupy no brrrrrrrrrrrrr.
zo zeleniny zjem mrkvu len to, z ovocia jablko, pecivo len po troche, masove vyrobky ziadne.zemiaky len varene, ryzu nie, lebo som sa z nej dogrcala, cestoviyn len malo...polievku len taky vyvar vodovy....ja neviem a zaludok mam ako balon....nic som nepribrala ale dr. vraj este nemusim..
inak citim uz pohyby trosku 😎
@jerryjanka a ja si ako pozriem tie dni nevies poradit ty si taky expert 🙂
baby, po porode lahko zhodite, len horsie bude, ak priberiete po tom zhodeni ako ja, to uz bol vacsi problem dat dole 😀
@jerryjanka Vďaka už robím úpravy
baby toto som sem musela dat.. tak krasne video, som si az pri nom tak skutocne uvedomila co tam vo mne mam... sa mi bude krasne zaspavat s myslou na to male stvorenie 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=mVutXcycUjQ@veverka84 no kukni hore vedla IP maš môj fotoblog, tak tam klikni a preroluj sa kusok nižšie pod fotky
@tanicka1976 no vidim že sa to s nami ešte potiahne 😅
@stipec26 dnes som videla letak, v pondelok tam urcite nabehnem ci kedy to zacina 😀 😀 😀
Inak ja uz mozno citim aj pohyby, len neviem, ci je to naozaj tak alebo su to creva. 😉 Ale citim to dva dni viac - menej na tom istom mieste. Prave som sa vazila, takze od zaciatku tehu som +1,5 kg, ale od poslednej poradne -0,5kg. Dalsiu poradnu mam v utorok, konecne po mesiaci. Tak uz sa neviem dockat. A baby, nerieste vahu, keby vam napisem moju vychodiskovu , tak odpadnete... 😀 Na mna nemate ani jedna. 😉
@daniela02 Ja som nakupovala este pred tehu, asi 4 roky dozadu. Isty cas som bola v Anglicku a tam mali tie vecicky doslova za facku. A teraz si s manzelom robime radost po kazdej poradni a vzdy nieco kupime. A nakupuje uz aj moja mama so sestrou - ta je zasa pre zmenu v Taliansku a stale sa ma pyta, ci uz vieme pohlavie, lebo by rada nakupovala viac, ze tam maju uzasne veci, takze co sa tyka oblecenia pre novorodenca, mam uz vsetko. Aj flasky, hrkalky, aj tie pohare pre vacsie deticky,misky, pribory, deky...
A iac dievcata ak su pozerate po nejakyc h veciach odporucam amazon.de, maju teraz 30% zlavu na baby veci a manzel si odtial objednal topanky pocas sviatkov a mali sme ich za 5 dni doma, takze ani ja som vcera neodolala 🙂
@soniatko super, aj my s veverkou 84 sme si dali taky slub a snazim sa ho dodrziavat. Ja som predtym podnikala s detskymi vecickami, ak mi ostali este odberatelia ako znamy a od tych planujem brat, ale neodolam ani ja a hlavne teraz po amniu, som uz zacala....dve objednavky su uz na ceste k nam co ti poviem 🙂
@daniela02 Hrozne, ked nas to chyti, ze? 😀 Mna musi muz v obchode troska brzdit, lebo by som tam asi vykupila vsetko...Dnes si chcem ist pozriet nejake tehu nohavice, len neviem, ci nejake aj zozeniem, lebo ja som mala problem s nohavicami uz pred otehotnenim. Prinajhorsom mama povedala, ze nieco usije, ta uz usilovne aj strikuje pulovriky, papucky a ciapocky a tatino sa chysta hackovat. No co Ti budem hovorit. U nas vsetci ziju tymto mojim tehu. 🙂
ahojte dievcata 🙂 my sme boli vcera na nakupoch, huraaa, 😵 😵 kupila som si tri tehu tricka, ale ziadne nohavice 😠 tak som zvedava, co budem nosit do roboty...
a prave sa mi vyhodil herpes na perach, mali ste to niektora doteraz?? 😕
@rejocka
@paula80
tiez mam tusaka skor na chlapca i ked tajne snivam o dievcatku 🙂 .....3.5. idem na morfologicky UZ, teraz naposledy len zmeral velkost a nejake organy pozeral..nastastie vyzera byt vsetko OK.
no a k tym kileckam. ja mam +4kg a nejak to neriesim. po porode bude dostatok casu na doladovanie postavicky. snazim sa jest zdravo a vyvazene ale priznam sa doprajem si aj chutovky...na druhej strane sa neprezieram, nejem za dvoch ani sa neprepchavam lebo viem, ze samo to za mna neschudne 😉
@soniatko no mna nebavi velmi nakupovanie, musim mat ozaj naladu z coho je manzel velmi prekvapeny, lebo ma doslova musel nutit aby som si vybrala tehu veci , ja som si objednala nasla veci tu v bazare, dva komplety a nohavice, lebo ked som videla tie ceny tehu oblecenia trochu sa mi zakrutila hlava a co sa tyka nakupov starych rodicov a spol, este sa nechytili ale cakam tak mesiac a uz to pride
@daniela02 Ty sa teda uplne vymykas zo zauzivaneho pravidla, ze zeny rady nakupuju. 🙂 Nasich to chytilo hned mozno aj preto, ze toto je nase prve dieta, konecne po 3 rokoch snazenia sa. A mam sice starsiu sestru, ktora ma 2 deti, ale uz niekolko rokov sa s nou cela rodina nerozpravame, takze nasi sa tesia, ze konecne budu vidiet nejake vnuca.
@stipec26 ja som jeden cas tiez citila normalne bolestive pichanie v prsiach, teraz ma obcas bolievaju tak normalne a cely den strasne svrbia,inak dake zvacsenie som postrehla no bodaj by nie ked som predtym mala ledva velkost A no ale mohli by sa aj viac zvacsit 😀
Mne chuti jest vsetko, od vtedy ako skoncili v 15tt nevolnosti tak jej vsetko a stale,uz sa musim zacat trosku kontrolovat lebo vaha rastie zo dna na den

@monhla paradicka cize ja budem pozerat tebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀