September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tatulienka ja som začala v novembri bať kysel. listovú....nič iné zatiaľ neberiem 🙂 ....tak len verím, že našej fazulke nič nechýba 😉
takze asi pojdem k nemu v stredu ked robi poobede.... 😉
@sunny15 kava sa v tehotenstve velmi neodporuca pit.. ja som ju vyradila uplne.
@monika2712 ja pijem uz vyse roka Caro, nahrada kavy, celkom mi chuti a este je aj zdrava 😉
@lu17 hej to už tak skoro davajú tehot. knižku, som myslela, že až tak kolo 10-12 tt 🙂 ....inak sme zhruba natom rovnako....ja som mala poslednu MS 11.12...čiže by som mala byť 5 tt+2 🙂
@vladka1828 Ahoj, ano mne dala tehot knizku, tiez som ostala prekvapena. A dostala som aj prenatal balícek, takže študujem. Ale podla ms by som dnes mala byt 5+6 a podla lekarky na usg 5+3. Alee 3 dni hore dole....
@lu17 no super, tak blahoželám 🙂
@monika2712 ja som si kupila ricore, kde by malo byť len 40% kavy, zbytok čakanka a magnézium....ale ani tá mi nejak neberie 😖 ....a to som pred tehot. kávu priam zbožnovala 😀 😀 😀
baby 5tt+ 0 je uz siesty tyzden ci este piaty?
@vladka1828 Ja beriem kys listovu a k tomu multivitaminové prípravky- celkom dobra cena je na Elasti Q-90 tbl multivitamin. Alej aj Mamavit s DHA je zrejme dobry.
@marcelatje Dakujem pekne , aj Tebe gratulujem. nejako sa to tu rozmohlo , to je supeerrrr. My po roku a pol, takže velka radost a velka opatrnosť. Už som doma, bohuzial kvoli praci...
@lu17 kedý si mala posledný menzes?
@vladka1828
@monika2712 ja tiez zbožnujem kavu...ale je mi teraz asi zo vsetkeho zle... 😝
prave ma tak naplo ze nieco z mojho ranajsieho jogurtu som vyvratila 🤐
a hlava ma tiez boli....fiiiha uz to so mnou poriadne lomcuje...
@lu17 no ja hneď pri plánovaní som u Dr. zisťovala čo by som mala brať, tá len prevrátila očami a vysmiala ma, že tie matky po tridsiatke čo chcú otehotnieť sú najhoršie a že to príliš preháňajú 😀 tak mi odporučila len kyselinu listovú (tú beriem už od septembra) a zdravo jesť. 😅
@lu17 a to ti ich už doktor predpísal?
@tatulienka Posledny ms 6.12. A ty?
@vladka1828 Nie , to som si kupila ešte pred tym ,ako sme planovali. Odporuca sa to.
@vladka1828 ja sa snazim vydrzat bez kavy, ked tak bezkofeinovu.. mavam sice nizky tlak, ale pijem vela vody, tak snad nebudem mat velmi zavrate..
tu si výpocitajte v ktorom ste týzdni http://tehotenstvo.academy.sk/ ja som v 5+2, cize 6tt...
@vladka1828 ja som mala poslený menzes 10.12 a som 5+2, cize tý si 5+1..ak dobre ratam :D
@marcelatje No áno, kys.listova je velmi potrebna. Vies aki su lekári, je pravda že niekedy sa ziadne multivitaminy nebrali a sme tu.... Snažím sa tiež jest zdravo.
@sunny15 mne zle zatiaľ nebýva, len tú kávu akosi nemôžem....a ani moji svokrovci ešte o ničom nevedia, tak im bude asi divné, že zrazu kávu nepijem 😀 😀 budem si musieť nájsť nejakú fakt dobrú výhovorku 😀 😀
@lu17 ja 10.12...cize mýslis ze buduci utorok uz moze být vidiet aj srdiecko?
@tatulienka hej presne 5 tt+1....a som napísla inak?? 🙂 ....som v práci, takže len tak narýchlo všetko píšem 😀
@vladka1828 😀 😀 tak to asi hej...
@tatulienka Ano,podla kalkulačky je to super vypocet,ale samozrejme najlepsie asi v neskorsom obodbi budeme vedieť presnejsie.Moze sa to posunut. ja mavam pravidelny,ale sa mi to asi posunulo kedze mi to podla kalkulacky vychadza viac a podla lekarky a usg o niečo menej. Ale celkovo je to dobre na pocitanie si,kedy vlastne v ktorom týždni sme.
@tatulienka to je uz na tebe akzdy dr je iny, moj ako som uz spominala povedal, ze mi staci prist v deviatom a nasledne sa objednat na uzv prvy
@tatulienka Noo, myslím že aj áno,mohlo by byť vidieť srdiečko... Ja idem na poradnu až 2.2. takže už bude vidieť viac, a lekarka mi už dala aj vymenny listok na usg v 12 týždni. Musim sa objednat.
Ahojte baby,
rada sa pridam aj ja k vam ak sa to potvrdi. My sme boli aj v teme september 2008 a mam maleho. Len este sa nechcem velmi ukazovat, nechcem aby to este ostatni vedeli, kedze tato tema nie je sukromna. 😉

Ahojte kočky..ja som mala ist dnes k dr. ale ked som sa rano zobudila...taaak mi bolo zle aj je ze az...uz mi nechuti ani moja oblubena kava,hocco zjem je mi na zvracanie a napina ma neskutočne... 😒