icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

marcelatje
18. apr 2012

@veverka84 no ja tu som, ale vždy na tajňáša, veľmi nestíham prispievať 😖
@stipec26 ja som sa tebe chichotala? Tssss ....... Nikdy!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak zatiaľ všetko ok, niekedy mi ešte príde zle, bruško pobolieva, ale je to oveľa, oveľa lepšie 😎 24.4. idem na morfo ultrazvuk tak sa teším, že snáď sa dozvieme aj pohlavie 🙂 čo sa pohybov týka, stále len bublinky, veľmi nepravidelne ☹

anicka245
18. apr 2012

@babika771 super babato je v poriadku a ty tiez!!! tesim sa 🙂 mna zase teraz chytaju prehanky skoro kazdy den, to je asi nervozita uz zo soboty, ja len dufam ze ma to nechyti pri oltari 😀 ale tesim sa ze si ok, ved stale ti nieco bolo...

anicka245
18. apr 2012

@veverka84 ja som mala tiez crevnu alebo zaludocnu chripku, pomohla mi coca cola po lyzickach a suchariky. Do druheho dna som uz bola sice ok ale stale slaba, takze vela oddychovat. Ale snad ti je uz ok.

alena191
18. apr 2012

Ahojte, chcem sa spýtať som na začiatku 19 tt a predvčerom som začala cítiť pohyby dosť intenzívne a včera nič. Myslíte že je to teraz ešte normálne?

danjelca
18. apr 2012

@alena191 jasne..bábätko má niekedy aktívny den a inokedy sa len slabučko mrví čo necítiš..to ale neznamená že sa nehýbe.

babika771
18. apr 2012

@anicka245
Ďakujem a držím palce v sobotu🙂

Skús asi banan, a čokoládu,prípadne čučoriedky. To je asi stres, neboj dobre to dopadne a užiješ si krásnu svadbu. My sme mali pred 4 rokmi a bola super, dokonca aj manžel vravel, že by si to zopakoval - tak sa mu páčilo🙂

alena191
18. apr 2012

@soniatko a ešte majú veci aj hore v Laugu v predeti ale tam sú dosť drahé a nič moc výber.

keenfan
18. apr 2012

@andrea_stella no ja takymto 'testovaniam' tiez moc neverim, najspolahlivejsie je to fakt z krvi,pripadne plodovej vody. A na 3D asi nepojdem, ani s malym som nebola a o mesiac idem na morfologicky,tak snad tam sa dozviem viac,hlavne aby bolo vsetko ok

veverka84
18. apr 2012

@anicka245 presne ako pises trvalo to od pondelku mna to chytilo az cca o 22 vecer a trvalo to vracanie do vcera poobedia a potom zase do vecera klby hrozna bolest celeho cloveka a dnes sa rano zobudim a nic ako keby mi vobec nic predtym nebolo.tak upratujem tu ten vybuch lebo 2 dni obstaraval vsetko mm a tak len povrchovo 😀 ale tiez mamina hovorila ze slabost strasna po dalsich par dni.tak uvidime.no a neboj v kostole ta to snad nechyti 😀 😀 😀 ziadny stres ved to nerobis pod nejakym natlakom z donutenia ber to ako radost do zivota 🙂

jeny
18. apr 2012

ahojte, tak ja som uz bola na 3D a konecne vieme pohlavie 🙂 vyzera to na chlapceka takze sa mozem zacat zbavovat ruzovych veci co mam po malej 😉 Nevedela som sa dockat na morofologicky utz idem az 10.5. a neverila som ze by sa tam babo ukazalo lebo pri dcerke som na 3d nebola a na ziadnom sone sa neukazala tak sme mali prekvapko pri porode, tak som stastna ze teraz to vieme takto skoro a mozme kupovat vybavicku nielen v neutralnych farbach 🙂

andrea_stella
18. apr 2012

@jerryjanka inak ja som tu na konikovi citala, ze tie ph papieriky nemaju nic spolocne s urcenim pohlavia, vraj ph zavisi od toho kolko tekutiny vypijes a neviem este ccoho nepamatam si to uz presne ako to tam pisali a neviem ani co je pravda a neviem v podstate ci je pravda ze ten test pracuje na teej istej baze ako niake ph papieriky ale je pravda, ze sa na to proste neda spolahnut sak poviem po 9.maji ci to je ozaj chalan 😉

jerryjanka
18. apr 2012

@andrea_stella no ja viem že je to kravina ale euro mi luto nie je, luto by mi bolo keby som kupila ten drahy test, lebo to fakt funguje na principe ph 🙄

vladka1828
18. apr 2012

ahojte baby, možno to vyznie smiešne, ale aj tak to skúsim 🙂 - ako ste rozlíšili prvé pohyby bábätka od iných pochodov, ktoré sa dejú v tele (prerábanie a pod 😀 ), stále si nie som istá, či je to už bábo 🙂

jerryjanka
18. apr 2012

@vladka1828 ja som si tiež nebola ista a pritom je to druhe babo, za prve pohyby som začala ratať až ked som citila kopkanie alebo take akoby otačanie akoby som mala v brušku maleho hadíka 🙂

vladka1828
18. apr 2012

@jerryjanka niekedy sa mi zdá, že je to už naše bábo a inokedy si tým nie som istá, naozaj to neviem rozlíšiť 🙂 ale aspoň viem, že nie som sama 😉

vladka1828
18. apr 2012

@jeny aj ja idem na morfologický 10.5......snáď sa náš drobček pekne otočí, aby sme videli pohlavie, beriem aj manžela, nech má z toho aj on zážitok 😵

jerryjanka
18. apr 2012

@vladka1828 asi to už je babatko hlavne ak sa to hlasi takmer každy den

danjelca
18. apr 2012

ja idem na morfo 23.4 takže o pár dní dufam že bude vidno🙂))

petra6484
18. apr 2012

mi mame morfologiu 24 .4 tak si tu zase pekne povymieňame zázitky z UV

sunny15
18. apr 2012

@vladka1828 ja pohyby citim uz od 16tt-objavilo sa to poobede..ako som sedela pred pc 😀 boli take bublinky a akoby šteklenie-nikdy som take čosi nepocitila...a odvtedy je to kazdy den a uz aj celkom intenzivne...

sunny15
18. apr 2012

my mame morfo 25.4. 😀

sunny15
18. apr 2012

@anicka245 neboj moja,ja som cely tyzden pred svadbou stresovala,nakoniec to dopadlo užasne...najhorsie je to chystanie,aby ste vsetko stihli,my sme mali fotenie predobedom takze som musela byt komplet hotova uz o 10.00-saty učes,líčenie...potom som sa ukludnila a zas ma ten stres chytil pred kostolom 😀 😀 potom to uz bolo len o zábave, a stres opadol 😀

montinka
18. apr 2012

@paula80 ahojte tak sa hlasim. prave prepustena z nemocnice a konecne doma. hmmm este v stredu po tom odbere plod.vody mi vecer zacala odtekat plodova voda,tak som mohla pekne naklusat naspat a pobudla som si tam tyzden. ale na druhy den to nastastie prestalo. mala som aj zvysene zapalove hodnoty tak som tam uzivala ATB. no a do konca tehu budem chidt uz do rizikovej poradne, a mam mat setriaci rezim-ziadne dvihanie,krcenie, nosenie nakupov....:-/ tak akoze no super no ale prezijeme.🙂

tanicka1976
18. apr 2012

@montinka jooj drz sa a oddychuj. a kolko vody ti odislo a ako si vedela ze je to voda a nie vytok?
lebo mne zacala odtekat v 35tt s druhou dcerou a tam to uz neslo zastavit.inak zo mna slo ako z vedra, vvsetko mokre, cela kupelna..horor

a uz viete co budete mat?

sunny15
18. apr 2012

@montinka ahoj,noo moja tak si sa natrapila...ale hlavne je ze uz si doma a voda prestala odtekat.
urcite sa šetri a vela oddychuj s vylozenymi nohami.

montinka
18. apr 2012

@tanicka1976 neviem kolko ale ked mi robili vo stvrtok sono a kontrolovali kolko ma drobec vody,tak doktor napisal ze jej je malo. ale uz sa mu dotvorila. no vlastne mi odtekala od siestej vecera v stredu do nejakej desiatej do stvrtka. toto bol vlastne vedlajsi ucinok ci ako to mam napisat toho odberu.ze bud je potrat alebo toto. ale chvalabohu vsetko je uz ok. a este nevieme co to bude,buducu stredu by to malo prist tak uvidime. ale inak vysledky boli negativne na downa.😀 tak som kludna uz

montinka
18. apr 2012

@sunny15 nooo ved to mi kazali aj v nemocke ale oddyvhuj pri dvoch detoch. ale kolko sa bude dat a vzdy ked sa bude dat jasne ze sa natiahnem.🙂

tanicka1976
18. apr 2012

@tanicka1976 chvalabohu, ze si ok, mmm citala som ze AMC ma kadejake ucinky 😒
voda sa dotvara toho sa bat nemusis...uz bude vsetko len dobre neboj 😉

sunny15
18. apr 2012

@montinka vsak toto..este ze ste dopadli takto 🙂 to je super ze vysledky su dobre 😉 len ma štve-ze naco robia tie krvne testy ked nie su presne a kvoli falošnej pozitivite-zdrava mamicka podstupi AMC a dokonca moze prist o drobca 😠 😠 😠

piskotik
18. apr 2012

baby došli mi tie tepláky z mimibazaru, sú super čierne, tenučké ako nohavice, takže ja ich budem nosiť aj do poradne a v lete mi v nich nebude tak horko, no juchú, som rada a za dvanásť pade 😀 ešte dáke prikúpim a som vybavená 😀 nemôžem sa dočkať na bud. týždeň poradne, dufam že bude sono, ale mám tušáka na dievčatko...