icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
19. apr 2012

Ahojky,no na pohotovosti naštastie dopadlo vsetko ok.akurat ma prezrel primar...neotvaram sa a inac vsetko je ok.akurat mam dost husty vytok...takze nejake capiky budem uzivat-urcite zas mykoza 😖
ale bolest krizov bude z oblicky...takze co najskor musim ist na urologiu a usg obliciek-lebo je mozne ze je tam staza a neodteka moc z oblicky co mi sposobuje bolesti-skratka je to kvoli tehu...ale som stastna ze drobcek je ok. 😉

petra6484
19. apr 2012

@stipec26 jj su to priamo tehu to som si odtialto od jednej pani kupovala no a pucit brusko moc ani nebudem musiet lebo ak sa do nich o dva mesiace zmestim tak budem rada 😀

kali23
19. apr 2012

prvá výbavička 🙂

kukucino
19. apr 2012

@stipec26 dakujem za odpoved..ja som si myslela ze ci nemam pohybu az vela..🙂 no skusim sa mu prihovarat aby viac papalo🙂..je to moje prve tehotenstvo tak sa vsetkeho obavam..dufam,ze bude dobre ved som prave v polovici vsetkeho...

zahadka
19. apr 2012

@lu17 my tiez nemozeme pohnut s matracom, preto mi robil konstrukciu, to som dala na nas matrac a na to som si dala extra matrac, doma ich mame viac, resp. svokrovci maju.

@kukucino ja som malemu davala diazepan na tie krce, doktorka mi kazala, aby nahodou nemal a chvalabohu aspon to ho obislo, inak chudatko aj bluznil v noci a bol cely cas uplne bezvladny 😢

zahadka
19. apr 2012

@sunny15 to ta rovno mohli nechat v nemocnici a porobit ti vysetrenia, ved ak mas nejaky pekny zapal, tak ta nechcem strasit, ale je strasnaaa bolest - zazila som si to, hlavne veeeelaaaa tekutin pi, ak nie si proti, tak pohar cierneho piva na vecer je tiez velmi prospesny na oblicky, drz sa, viem, co prezivas 😒

lusinda1989
19. apr 2012

@anicka245 zlatik liecim sa paralenom kazdych osem hod uz dva dni v kuse iba spim... dufam ze nelka bude ok... uzi si svadb u aj mna to o chvilku caka...

lu17
19. apr 2012

@zahadka Tak nieco budem musiet vymysliet, aj ked neviem co tam dame 🙂 Vdaka za radu.
A drzim pace s malickym, nech je co najskor doma a zdravucky 🙂

kukucino
19. apr 2012

@zahadka tak tomu verim ..pre deticky je to urcite velka zataz..zvladnete to..

avinika
19. apr 2012

@kali23
dakujem..uz sa citim trosku lepsie a radsej uz nato nemyslim, zajtra rano uvidim..Vidim ze si si tiez presla tazkymi skuskami a uvidis odmenou Ti bude nadherne zdrave dietatko 🙂 V pondelok daj vediet ci to bude chlapcek, alebo dievcatko, drzim ti palceky ...nam ukazal morfologicky ultrazvuk dievcatko, ale ja som to aj tusila..snivalo sa mi ze budem mat dceru 🙂

avinika
19. apr 2012

@kali23
velmi pekna vybavicka a aku velkost si kupovala? 🙂

stipec26
19. apr 2012

@kukucino 🙂 z tvojho pohybu ze by nerastlo? 🙂 tak neviem, mozno je tvoje v tomto speci ;) ale neboj, podla mna - ako si pisala, ked mu dohovoris, urcite ta posluchne - mamicka sa musi posluchat ;) drzim palceky...

mravvcek
19. apr 2012

@lu17 dakujeme velmi pekne 🙂

mravvcek
19. apr 2012

@avinika ano aku velkost si kupovala?krasne vecicky 😉

jerryjanka
19. apr 2012

@zahadka nemôže mať 6. chorobu? ta sa vyznačuje vysokymi horučkami 3-4 dni a potom same odozneju a dieťa sa osype tak na dva dni a je klud. aj crp nebyva nejake zvyšene pri nej.

zahadka
19. apr 2012

@jerryjanka neviem, naozaj, pri nej vraj byvaju tak do 39 teploty, nie nad 40, ani nasa detska lekarka, ani primarka nevedeli, co mu moze byt, ale dnes uz bol stvrty prijaty s takymito horuckami, ze asi budu mat nejaky virus, zajtra budeme mudrejsi, ked budu vysledky z krvi

kali23
19. apr 2012

@avinika tak rozne od 0-3 potom 6-9... nedalo sa odolat... a cele to vyslo na cca 40E, mozno aj menej... 😉

zahadka
19. apr 2012

@jerryjanka http://www.choredieta.sk/index.php/caste-proble...
toto som nasla, takze moze to byt aj to, kiez by to bolo tak a rychlo mu to preslo

avinika
19. apr 2012

@kali23
krasa 🙂 a kde si to kupovala? ja som malickej tiez uz kupila par veci ale kedze som nemala potvrdene este pohlavie, tak som kupovala take farby pre dievcatko aj chlapceka 🙂 ale zajtra sa jej chystam kupit uz nieco ruzove..len najprv rano ten rozhovor s doktorom 😢

jerryjanka
19. apr 2012

@zahadka moja mala dobre cez 39 pri šiestej, akurat tam nie je kašel, nie je tam soplik, ani crp proste taka skoro nevysvetlitelna teplotka

jerryjanka
19. apr 2012

ja vam tak zavidim to nakupovanie ach jaj

stipec26
19. apr 2012

@zahadka nech je to co chce, spavne - nech je to rychlo prec... no i tak nechat rocne babatko bez maminky... ja nechapem ako to zvladas! fakt ta obdivujem, ja by som sa tam asi rozrevala a nikto by ma neodtrhol od jeho postielky... velmi ma to mrzi

zahadka
19. apr 2012

@jerryjanka ak by to bolo ono, tak sa zajtra vysype a bude dobre, len uz bol chuda dehydrovany, napriek tomu, ze som mu stale davala aj na silu pit, je mi velmi tazko z toho, ze tam je sam, ale na druhej strane, aspon mu trosku pomozu a mozno si ho rychlo vezmem domov

zahadka
19. apr 2012

@stipec26 revala som, ale co sa da robit, ked sa tam nedalo ostat, prednostne boli kojace mamicky a ja nekojim a som tehula, asi budem mat riadne premoceny vankus 😢

kali23
19. apr 2012

@avinika tiez som kupovala "neutralne" farby 😀 keby som vedela co to bude, nakupim viac... krasne vecicky tam mali a fakt neporovnatelne ceny ako u nas... dokonca aj v Mothercare som len ocami gulala... my tu hladova dolina, ziadna podpora statu, mizerne platy, otrasne umele potraviny... mame take ceny, je mi z toho zle...

jerryjanka
19. apr 2012

@zahadka tak držime palčeky nech to je šiesta to by si si ho hned mohla zobrať.

avinika
19. apr 2012

@kali23
vies ze aj ja som tu sklamana a hlavne tie potraviny, problem mam kupit kvalitnu zeleninu alebo ovocie a ceny podobne ako v Rakusku..ale stale som nepochopila v ktorom state si bola 😀

stipec26
19. apr 2012

@katka_77 myslis caj na kojenie? ...lebo si napisala cas, tak len tipujem.... caj ano - senovka grecka ideal s benediktom lekarskym... senovku predavaju ako sypany caj (take semienka)...
uz predavaju aj kapsule, ale s nimi nemam skusenosti - tak nemozem robit reklamu - iba pre info ;)
http://sk.motherlove.eu/?q=node/14

stipec26
19. apr 2012

@zahadka 😒 ☹ budem na vas mysliet... viem, ze vam to nepomoze, musite vydrzat! ale drzim vam moc palceky!

miriska333
19. apr 2012

@soniatko Ahoj podľa seba viem,že predpôrodné kurzy fakt niesú povinné,a čo sa MM týka pri pôrode,ja som rodila v TN a priateľ bol pri mne a žiadny kurz som neabsolvovala. Čo mohol a čo nie,na to bol upozornený od sestričiek a ja takisto 🙂