September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26 @katka_77 more milk som pouzivala a fakt zabrali. Aspon mne. Odporucila som to i viacerym kamoskam a boli spokojne. Len pozor benedikt lekarsky sa nesmie pri urcitej poruche stitky. Neviem, ci zvacsenej ci zmensenej. mojej naj kamoske sa vyrazne zhorsili hodnoty,tak patrali z coho a zistili,ze v tom je tato bylina. Takze asi v tych kapsulach bude naozaj v dostatocnej koncentracii.
Kati, daj foto, aky bgb ste vybrali 😉
@lulu13 Ďakujem, takze "more milk" znamená presne to čo je na krabici. 😉 A predpokladám že to budu mat v lekarnach. Uz teraz vidím že poletí naspäť ako babka korenarka, nabalena cajikmi a bylinkami. 🙂
Kočík sme vybrali šedy spodok a červený vrch, teda manžel. Je to taká univerzálna farba, tak dúfam že budeme spokojný. Hlavne aby to tam dnes všetko mali nachystane.
@luly13 Prepac ten príspevok nad bol taktiež pre teba, len opäť preklep. Ja vážne neviem fungovať na telefonoch. ☹
Som práve našla aj obrázok presne toho čo sme objednali. Snáď sa mi to sem podari nahodit:
http://www.anklebitersdirect.co.uk/images/_lib/...
dobre rano,
tak som bola u gynekologa a vysledky tripple testu vzhladom na moj vek su 1:18 ☹ idem sa objednat k dr. Dankovicovi na 4D a v pondelok mam poradnu..mate niektora s nim skusennost? boze toto som necakala..
Dnes sono 😀 sa tesim neskutocne 🙂 snad sa aj dozvieme, co budeme mat. Uz sa neviem dockat.
A inak, ma niektora z vas problemy s krcmi v nohach? Ja sa rano nemozem ani ponatahovat. A v stredu som taky krc dostala, ze este teraz ma lytko boli pri kazdom pohybe ☹ A to beriem magnezium 2xdenne.
@danjelca
dakujem , ja sa fakt nedokazem teraz ani nadychnut..som volala dr. Dankovicovi a sestricka povedala, ze terminy nemaju az do konca augusta..skusam hladat este inych odbornikov, v pondelok mam geneticku poradnu..ja nedokazem cakat..
neviete mi este niekoho odporucit, kto robi 4D. mne je jedno v akom meste je..
@avinika...neviem odkial si, ale aj v Gynfive robia morfologiu a 4D.Drzkaj sa
@avinika to mi je ľúto takéto problémy prežívať, najmä ak sú vo väčšine prípadov úúplne zbytočné ☹ a odkiaľ si? Možno budeme vedieť lepšie poradiť ak napíšeš aspoň okres 😉
odkiaľ si?
som z Popradu
@avinika asi aj helios v MT robi tieto soná, a objednali by ťa dosť rychlo, pripadne v mt je ešte iscare
@avinika Bratislava nemocnica Antolská, Kramáre, Koch, Gyn Fiv, Milly s.r.o., Femicare (Martin), Gynstar..... je toho naozaj veľa, hľadaj si to spolu s 3/4D ultrazvukom vo väčeine prípadov ak ponúkajú 3/4D robia aj morfologický ultrazvuk a určite nájdeš aj niečo bližšie k Popradu. Niektoré centrá podmieňujú morfo úhradou 3/4D sona stojí to okolo 60,- EUR ale určite to za to stojí. Nezúfaj po prvom neúspechu, niektoré centrá toho majú viac, jednoducho preto, že sú in. Držím palce
http://www.gynekologia-poprad.sk/sk
http://www.zzz.sk/?profil=4614
http://www.zzz.sk/?page=hladaj&typ=gynekologick...
tak som nasla v Poprade pana doktora Vojtasaka on robi 4D, mamina pozna jeho bratranca, zavolala sme mu a mam prist hned ..dievcata prosim drzte palce..papa zatial
@avinika Ahoj, to ma mrzi, skus Dr, Grochala v Martine. Na Slovensku su myslim len traja lekarri, co vedia robiť geneticky ultrazvuk a maju certifikat. Dvaja su v BA (Holan a Cunderlik) a jednen je Dr. Grochal. Ja som bola unho, isla som tam z BA, caka sa asi tyzden, ale oplati sa. Ma sono za 150 000 €, vsetko ti ukaze, vysvetli, premeria, napise podrobnu spravu, pojdes domov spokojnejsia. Pozri si jeho stranku, ja osobne si mylim, ze on je najlepsi na SR. Platila som 50 €, ale ten pocit stoji za to. Ak si z popradu, to zas zvladnete, objednat sa da aj na vikend, ja som za nim isla az z BA.
http://www.femicare.org/?run=content&id=2195&la...
Myslim na Teba a verim, ze vsetko bude OK. Je to naozaj len statistika, aj ked to nam mamickam moc nepomoze....
@nastasyk Ahoj a ty si mala nejaký problém, keď si k nemu išla? Či si chcela ísť len tak pre vlastné uspokojenie?
@michaelaamartin Ja som mala tiez pozitivne trriple testy bohuzial☹
@zubka5 ahoj no ja som v piatok volala ohladom toho downa a ten bol v poriadku a uz cakam iba na tie zvysne co maju prist postou. nam povedali ze do dvoch tyzdnov,tak buduci tyzden cakam nieco. ale uz sa nebojim,lebo geneticka mi vravela,ze ked budu tie na downa dobre,vraj budu aj tie ostatne.🙂 takze aj ty neboj ak uz vies tu prvu cast a bola dobra,tak aj druha by mala byt. 😉
baby ja sa ani nevyjadrujem k velkosti dieťatka
naše mimi je cele divne
meranie bolo robene 19+4
nožička zodpovedala 19+4
trup 19+1
a hlavička 20+3
😀

@soniatko A u koho si bola na prvom sone v Cegyse ak sa smiem spýtať? ja som nikoho v Tn na pôrod vybaveného nemala,a musím uznať že som asi fakt mala šťastie na super dve zmeny,keďže sa stihli aj vystriedať kým som porodila. Nemôžem sa na nič sťažovať. Horšie to už bolo po pôrode na novorodeneckom,lebo každá sestrička radila inak 😒