September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
po bicyklovani som umyla a povysavala auto...to pocasicko ma dobija energiou,super 🙂
Baby , už 4 dni ma ráno po užití tabletky na štítnu žlazu preženie, dnes som sa dočítala, že obsahuje laktozu čo ja kvôli intoleracnii nesmiem.
Myslíte že ich môžem vysadiť ?
baby neviete mi poradit kde najdem take dupacky,alebo bodynka s potlacou,napr.LUBIM TATKA a podobne?Alebo aj tehu tricka?
@mravvcek alebo si nájdi online shopy kde si môžeš vybrať potlač akú chceš, majú to síce obmedzené počtom znakov, alebo veľkosťou nápisu, ale krátke nápisy nie sú problém 😉
@avinika tiež si myslím, že ten zlý výsledok je kôli tomu, že ti to robili tak neskoro, ja som mala prvé výsledky 1:360 a genetička mi navrhla opakovaný odber a ten mi vyšiel už 1:250, takže mi odporučila amnio.. nakoniec som tam išla, keďže mi nemerali ani NT a prebehlo to našťastie bez akýchkoľvek komlikácií.
Neboj bábo bude v poriadku, veď ostatné vyšetrenia máš v poriadku, drž sa 😉
@zahadka Ahojky,nuž dnes som bola na urologii a dr.zistil zväcsenu obličkovu panvičku...cize tie bolesti su sposobene tymto...akuratbudem musiet chodit kazdy mesiac na usg,aby tu oblicku sledovali...a ma vystrasil dr.ze ak budem mat nahodou na kontrole niekedy pozitivny moč,tak ma bude cievkovat...tak to teda nechcem
@jerryjanka
@veverka84 baby, siesta choroba to nie je, maly uz nema teploty, nevysypal sa a zatial vsetky vysledky ma negativne, este cakaju na vysledky sterov. Vraj, ked mu nic nebude v pondelok ho pustia. Som riadne revala, ma hlava z toho boli. Najradsej by som si ho hned vzala, ale dr. povedala, ze stav sa mu ale moze este zhorsit. Ale videli sme ho, sestricka ho zobrala na chodbu a akoze niekomu na stene kyvali, tak nam nevedomky zakyval
možno si ten vysyp nevšimli ale ked tak naraz tie teploty skončili. no neviem.
@mravvcek skus www.bess.sk
@miriska333 Na prvom sone som bola u Hlavacika...ale ja ho nemam velmi rada a pevne verim, ze ho nebudem mat aj pri porode, lebo to ma asi porazi....
@mravvcek www.mamino.sk ja som tu objednala
@zuzana_v1 ahoj,a už vieš čo budete mať 😉 ?Aj ja mám problémi s krčami v nohe ☹ ,potom normálne cez deň mám svalovku v tej nohe 😒 strašne to boli.Mala som to aj v predchádzajucich tehu,potom aj postupne krčové žili.Pijem niekedy magneziovu minerálku,a snažim si v noci-ráno nenatiahnuť nohu lebo vtedy ma chyti 😖
@sissmiss
teraz som sa zobudila, musela som si lahnut, lebo celu noc som nespala..a premyslam ze na ten odber plodovej vody nepojdem, je tam naozaj riziko potratu a co sa tym vyriesi? ja som rozhodnuta si to dietatko nechat 🙂 a ultrazvuk ukazal zdrave dietatko, nic jej nechybalo, tak myslim ze to staci..
@lill7
tebe este vysli krasne tie testy ked porovnam s mojimi u mna 1:18 brrr uz na to radsej nechcem mysliet, dost som sa vytrapila... a pozeram ze cakas chlapceka tak gratulujem 🙂 ako som pisala ja zvazujem ze nepojdem na to amino,..mne merali NT este v Rakusku a vyslo dobre.. A kde ti robili odber plodovej vody?
@avinika ak si rozhodnuta babato si nechat v kazdom pripade, je uplne zbytocne ist na amnio. Jedine co by si ziskala je dalsia info ktora tiez nie je na 100% a dalsie riziko a stress. Ja som tripplne odmietla, lebo zarucit mi nezaruci nic a babato berieme take ake je. Tripple nemaju ktovieaku vypovednu hodnotu, ak babato vyzera ok, malo by byt ok. Drzim palce aby sa ti podarilo nestresovat sa a uzivat si to co najviac 🙂

@stipec26 odobratie choriovych klkov je vraj rizikovejsie