September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@muska21 ahoj, aj ja som po kyrete 1.7., az teraz sa nam ale zadarilo, tiez to este nemam potrvdene, mrcha meska len par dni, testy pozitivne.. velmi sa bojim aby sa nezopakoval MA.. 😒
@monika2712 presne toho sa bojim aj ja, nam prestalo byt srdiecko v 9tt ale spinit som zacala az v 12tt takze teraz budeme dufat a verit ze to dotiahneme az do sameho konca 😉
Ahojte baby, som tu cely vikend nebola. Boli sme aj s mužičkom pozrieť doma, nakoľko byvame v BA, ale rodinu mame inde. So všetkými sme sa podelili a našu super novinku, ze budeme mať babo. Všetci sa mooocn tesisli. Dnes som bola prvy krat u doktorky. Spravila mi sono, všetko je ok, už som počula aj nadherne biť srdiečko. Ale zatiaľ to bola len taka mala machuľka 🙂. Zobrali mi asi 7 skumaviek krvi, nechapala som naco tolko, ale ked treba tak treba. Rovno mi vypisala aj tehotensku kniznku, som v siedmom týždni (teda 6+1) a termín pôrodu je 9.9.2012 (inak na kalkulacke na internete vysiel 11.9.). Nakoniec ma poslala este na ekg vysetrenie a najbližšie mám prísť do poradne v 12.tom týždni čo je 23.2., vraj ak nebudu nejake problemy, stači až v 12-tom týždni. Zasa sa nebudem vedieť dočkať 🙂
@zahadka ja som si kupila teraz GS mamavit a v tom je aj krem proti striam.niekde som citala ze niekto sa moze aj kupat v kremy aj tak strie ma.je to aj dedicne ale hlavne kto kolko priberie a aku ma pokozku.ja som si tiez furt natierala ale kedze som priberala a priberala tak mam dost vela strii.dufam ze teraz vela nepriberiem.
@ktore ja som mala chvilu aj GSmamavit krem, ale nezdal sa mi az taky dobry. Urcite je tam aj dedicnost, ale asi to bude trosku obmedzovat, ked tomu das elastickost. Ja som pribrala len 9 kg a 5 som nechala v porodnici, cize nie vela, ale pravda je, ze brucho som mala velke 😝 Skusim olejceky, sme vela podostavali, ked sa maly narodil, tak mam, co minat a dedko druhemu urcite nakupi....to si neodpusti 😀
@muska21 no ja som sa srdiecka ani nedockala, plod zanikol skor ako ho bolo vidno na sone, takze v 8tt kyret.. teraz len dufam, ze ked pojdem na sono tak tam vsetko bude ako ma a hlavne nech sa to udrzi..
@sunny15 mna zacali dnes tlacit novavicky ale mam aj volnejsie takze budem nosit tie.inak ked som bola z malou tehotna tak viem ze som bola vypisana lebo mi nebolo dobre a dokt mi predpisla antibiotika.cez som si c marodku som si chystala nohavice do roboty a boli mi na bruchu tesne.tak som si povedala ze musim schudnut.a bola som v piatom tyzdni len
Ahojte,
tak dnes som bola na kontrole...a super,mame gestacny vacok tam kde ma byt 😵 Hrozne som trpla nech nemam opat mimomaternicove...
Takze teraz budem zase cakat aby slo vsetko ok a nabuduce bolo aj srdiecko.
@ktore...podla menzes som 5+6 ale kedze viem kedy bola ovu...tak podla sona som dnes 5+2 a to sedi.
ktore len neviem ci bude uz aj srdiecko...budem 5+6tt
@ktore...najblizsia kontrola az 3.februara...
Ked si dnes 4+0 to znamena za zacinas 5tt...ja som dnes 5+6 cize koncim 6 tyzden.
@orchidea8 ahoj, tebe nekazal dr prist o týzden?abý ste videli aj srdiecko? teraz si v 6 tt, hej?no ja sa chýstam dr. buduci utorok a dufam ze bude aj srdiecko..budem v 7tt....teraz som 5+2..cize v 6tt
@sunny15 kto vie ci uz zachyti utv srdiecko.ale dvolezite bude ak ti povie doktorka ze je zatial vsetko kde ma byt.ani mne este sto percent neukaze ale volala ma na vysetrenie.nech ma pozrie.tak som zvedava a hlavne budem pokojna.ale asi nebudem sem chodit casto lebo su tu vselijake prihody ze potom mam obavy a namyslam si.teraz potrebujem pozitivne myslienky.

zabudla som napisat, PM 6.12. a TP vychadza na 11.9.