icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
16. jan 2012

@tatulienka aj ja sa chystam k dr. v pondelok to bude koniec 6tt zaciatok 7tt...presne budem 5+6tt

ktore
16. jan 2012

@sunny15 nepozeras uz bazar ?ja uz pokukavam po nom

sunny15
16. jan 2012

@ktore aj ja potrebujem pozitivne myslienky...ale zatial v tejto temicke prevlada pozitivita 😀

sunny15
16. jan 2012

@ktore nie este zatial niee.... 😀 😀 ale asi uz zacnem

orchidea8
16. jan 2012

@tatulienka...nie,ja idem az o vyse 2 tyzdne,to budem v 8tt.Ja som bola na sone uz minuly aj tento tyzden, takze staci az o 2 tyzdne teraz.

ktore
16. jan 2012

@sunny15 sem tam sa najdu aj zle spravy ale radsej nebudem citat.aby som nemala obavy.zatial velmi citim ze som ok a bude vsetko ok.

sunny15
16. jan 2012

😀
@ktore to je inac supeeer,len tak dalej 🙂

zahadka
16. jan 2012

@ktore ved ale to je dolezite, stat sa moze cokolvek, ale treba verit, ze to dotiahneme do konca a v zdravi 😉

marcelatje
16. jan 2012

tak chcela som sa objednať na budúci týždeň, ale vraj môžem pokojne prísť už vo štvrtok, tak uvidíme 🙂

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje a teraz si v 5+3tt?

marcelatje
16. jan 2012

@sunny15 na nete mi vyšlo 5 + 6

tatulienka
16. jan 2012

@marcelatje to ti zle výslo...to kde si si pocitala?kedý si mala poslednu mrchu?ked ti výsiel termin 14.9, tak si 5+3...si o den predomnou 🙂 ja som mala poslednu mrchu 10.12

lu17
16. jan 2012

@orchidea8 Ahoj gratulujem. takže tiež videla gestacny vak? Ja som m na tom podobne s termínom podla usg 5+3 a podla ms 5+6 . A tiež idem na kontrolu až 2.2.. tehot knihu mas ?

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje
@tatulienka presne ako pise tatu,zle ti to vyslo...ja mam TP 18.9. a a som 4+6tt

ktore
16. jan 2012

baby pozerala som bazar,som uplne zhrozena ake velkosti su tam.ani neviem ake oblecenie budem potrebovat.och som pribrala uz veeelemi vela za posledne obdobie.ma niektora z vas 80 kil??????????????????????????????????

marcelatje
16. jan 2012

@tatulienka @sunny15 naposledy som ms mala 7.12., ovulka bola 20.12. a čo sa toho termínu týka určite to nie je presné, v tých kalkulačkách treba vypĺňať aj počet dní cyklu a ja mám veľmi nepravidelný aj viac ako týždeň rozdiel, takže som tam dala priemerný dátum z toho čo mi vychádzalo 14.9.

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje a kde si si to pocitala?na akej stranke?
hlavny je termin menzesu...a uz dalsi tp ti upresni ultrazvuk....

tatulienka
16. jan 2012

@marcelatje daj si stranku http://tehotenstvo.academy.sk/ tam netreba výplnat dni cýklu, tam zadas len poslednu menstruaciu..
@ktore ja mam tolko kg 😖 ...az sa budem v poradni hambit to povedat 🤐

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje Najvyššia pravdepodobnosť otehotnenia bola okolo 20.12.2011
Ak si tehotná, si približne v 5 týždni a 5 dni
To znamená, že si v prvom trimestri
Ideálny dátum pôrodu je 12.9.2012 (fórum Septembrovky 2012)
Normálny dátum pôrodu bude medzi 29.8.12 až 26.9.12
Do pôrodu zostáva približne 34 týždňov
Priemerná váha bábätka v 5 t a 5 d je približne 0.2 gramu
Normálna váha bábätka v 6 týždni sa pohybuje od 0.05 do 0.3 g
Priemerná dĺžka bábatka v 6 týždni je približne 1,25 mm

marcelatje
16. jan 2012

@sunny15 počítala som to na viacerých stránkach asi na desiatich 😀 tam kde sa neuvádzajú dni cyklu, rátajú 28 dní a to nie je môj prípad, takže nech vypĺňam ako vypĺňam v týchto online kalkulačkách to nikdy presné nebude ☹

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje noo toto mas zo stranky academy a tam nezadavs dlzku cyklu 😉

tatulienka
16. jan 2012

@marcelatje ja som mala presne tento istý problem prve tehotenstvo...nevedela som kedý sa to stalo... a mavala som nepravidelne cýkli..a dlhe..raz som mala aj 40 dnový...teraz sa to stalo 16DC, to je teda 2dni po obvýklej ovu co sa udava vsade...tak to neriesim... a nikto neriesil ani dlzku mojho cýklu v prvom tehu...mala som termin porodu 18.8 a mala sa narodila 24.8...takze dlzka cýklu ovplývni mozno narodenie dietata..ale kazdý sa ta bude pýtat na poslednu mrchu...takze dlzku neries, proste daj datum poslednej MS a podla toho si to zadaj..

marcelatje
16. jan 2012

@sunny15 hej na tomto webe som to tiež počítala a toto mi aj vyšlo 🙂 ale vzhľadom na moje abnormálne rozdiely cyklu to všetko beriem len orientačne za smerodajné budem považovať info od Dr. 😀

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje jasne v tvojom pripade bude najpresnejsie info od dr. 😉

ktore
16. jan 2012

@tatulienka nuz ked som pred tromi rokmi cca vazila 65 kg tak som dost pribrala a uz ani elasticke co som vtedy nosila mi neni dobre.ja normalne som hotova ako som pribrala .zeby vekom ?zeby sedavou pracou?ja ani neviem aku velkost oblecenia mam pozerat.som priblizne pozerala na miery.asi budem hladat medzi 46 stkami.ale ked kupim v obchode tricko cislo 42-44 tak mi je snad aj volne.ale nohavice neviem vobec.na zimu som si kupila leginy ale ako budem rifle napr o mesiac to neviem.a nemam vobec nic lebo vsetko som tak na seba navliekla ze ako tehoska by som urcite potratila.

delideli
16. jan 2012

ahojte baby, chcem sa opytat,ci niektora nemavate,alebo ste v predchadzajucm tehu nemali bolesti v podbrusku, lokalizovane iba na jednej strane..mna uz par dni pobolieva pri pravom vajecniku (aj ked ma tam pobolievalo uz pri poslednej MS a potom som z neho ovulovala-viem to podla ovu bolesti,ktore boli dost silne)..teraz sa bolest ozvala znovu,aj ked je slaba a iba obcas..je to normalne?k doktorovi idem vo stvrtok,tak dufam,ze je vsetko ok,len by som chcela vediet,ci ste sa s tym niektora stretla..dik 🙂

marcelatje
16. jan 2012

@sunny15 hej asi preto že rátajú s 28 dňovým ale tatu vravela, že mala taký istý problém a nikto to neriešil tak neviem 😖 ale hlavé je aby bolo všetko ok, pár dní hore dolu je úplne jedno 😀 ale aj tak ďakujem 🙂
@tatulienka @ktore váhu neriešim, pred pár mesiacmi som kvôli otehotneniu prestala fajčiť a nahonobila som si tým 9 kg 😀

tatulienka
16. jan 2012

@ktore tak ja som uz musela výbrat tehu gate, lebo brucho mam nafuknute ako balon :D

tatulienka
16. jan 2012

@marcelatje fakt to neries...to je info len pre teba, budes vediet, ze sa narodi neskor ako ti to výpocita kalkulacka...ale doktori neriesia dlzku cýklu..aj na utz budes chodit podla poslednej mrchý...

sunny15
16. jan 2012

@marcelatje aleee moze to akurat ovplyvnit narodenie bábätka...par dni hore dole... 😉