September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@zahadka ja som to vedela že to bude šiesta choroba
@soniatko no to sa rata ako osypky, mumps, rubeola, kiahne, piata choroba a šiesta choroba - su to detské choroby 😉
Ahojte, sorry že skáčem do debaty 🙂 chcem sa spýtať je tu niektorá aj z okolia BA - Podunajské Biskupice alebo Vrakuňa?
ďakujem za odpoveď 🙂
Dnes som bola prvy krat pozriet kociky v Presove.No este budeme pozerat dalej,osobne je to fakt ine ako len cez net.
ahojte tak mam po sone dnes sa mi dari na hovado isla som na to sono do nemocky chodim do druheho mesta a na 17 som sa dohodla a isla som si natankovat este a tak mi vysplechol benzin cele gate plna balerina benzinu no hnus jaj tak som nadavala jak pohan.tak naspat domov osprchovat znovu a prezliect tak som meskala pol hodinu ale dr bol zlaty nefrflal.no sono dopadlo dobre nevidi nic neobvykle,vyskusala som ho na pohlavi ale slecna ako spravna dama nohy prelozene 😀 😀 😀 potom ma poobracal na sem na tam nejak sa dostal medzi nohy tak sa vyjadril ze nic tam nevidi a preto si mysli ze baba ale ze nehovori vobec naisto 😀 tak hadam je to ta Linduska 🙂
vazi 297 g kolko mali vase?lebo zvyraznil to zelenou fixkou to som si az doma vsimla tak snad ok na nete som nasla ze cca 300-400 g by mali mat.a sme o dva dni mensi ale tak to je zanedbatelne 🙂
@veverka84 to s tym benzinom jak keby si o mne pisala, som rada ze aj inym sa stavaju taketo mile zazitky, lebo ja sa uz ani nechvalim, pripadam si ako nesvojpravna pomaly 😀
Nas chlapec ma okolo 450- 500g...ale sme vacsi o viac ako tyzden, to som zvedava ci bude po muzovi, drahy ma meter devatdesiat...ja meter sedemdesiat... Podla mna ak to znacil zelenou tak je to ok, asi cervenou by to mohlo nieco znamenat. Vy rodicia ste vysoki? Podla mna je to v norme...my sme od vas starsi skoro o mesiac...ked sme 10 dni dopredu a vy par dni dozadu a dva tyzdne k tomu rozdiel medzi nasimi ofic.terminmi...
@monhla mas pravdu, ide len o ten pocit, isto to nakupovanie dopredu nic nezmeni... ja by som to prirovnala k svadbe...my sme sa brali tak ze sme sa dohodli a do troch tyzdnov bola svadba, nic nebolo premyslene, oznamka sme ani nestihali a do 5 rokov rozvod. Kamoska mala vytlacene oznamenia pol roka dopredu, chceli specialny termin tak sa brali snad dva roky po zasnubach aby im to padlo na sobotu tie krasne stastne cisla, saty mala tiez pol roka dopredu zajednane aj vsetko prichystane... rozvod bol do cca 5rokov tiez... takze to neni o veciach a radsej to mat pripravene a zase ak to niekomu vadi tak to spravit tak aby sa dobre citil, teda kupovat alebo nekupovat, kazdy podla svojej chuti.
kočky, ako prebieha to morfo sono? ja tam idem aj s manželom, že si máme doniesť USB kľúč a že to trvá asi hodinu, to čo sa tak dlho robí? 🙂
dievčatá koľko ste pribrali za posledný mesiac?
@jenny6 Prepáč, omylom som na to klikla
ahojte kocky je mozne zeby bolo babo mensie a tt by sedeli podla MS a nie podla ultrazvuku? lebo dnes som zacala 19tt a uz pred dvoma tyzdnami som mala motyliky a teraz malu normalne citim silno... normalne citim ako sa mrvi a creva to niesu... mam doma aj stetoskop tak to je paradicka pocuvat co tam ta krpana vystraja... take zblnky v brusku 🙂 je aktivna hlavne rano teraz sa mrvi ako nic a vecer kym idem spat... dufam ze to nebude nocny vtak po mamine 🙂
@petaba ja mam +6kg od zacoatku tehu, posledne 2kg sa mi podarilo za dva tyzdne pribrat.....pritom sa neprejedam.
@sandy3911 ku komu ides na UZ, vidim, ze si blizko ZA? bude ti robit podrobne sone, babatku skontroluje vsetky organy, placentu, pupocnik, velkost babatka atd.
zatial som tiez este nic nekupovala, cakame na 3.5 a podla pohlavia sa vysantim. ale viac-menej mame celu vybavicku len musim pretriedit, oprat, ozehlit. mame v rodine kopu malych deticiek, takze tentoraz moc minat nemusim.
@danjelca Ahoj a to máš 3-kombináciu Jane Nomad? A kupovali ste čisto nový?
@lusinda1989 cim vyssie stadium tehotenstva, tym vacsie rozdiely. nestersuj sa koly tomu. najpresnejsie vypocitany TP mas podla tych prvych UZ. ani podla menzesu to nemusi byt presne, i ked vsade to uvadzaju.
@inci no sak mne tie prve ukazovali rozdiel...ale tak potom mi nejde do hlavy preco citim pohyby tak skoro 🙂
@sissmiss my sme nizki ja 167 cm cca a muz nejakych 178 cca ma.a chudi sme ,,byvali,, obaja 😀 😀 😀 😀 😀 ale uz len byvali 😀 😀 😀 😀 ale tak muz je stale tak akurat ja mam 67 kg teraz.inak k priberaniu povedal ze to vobec nevadi ked zatial nepriberam pokial jem nornmalne ze to je hlavne..
a neviete poradit oprala som si tie leginy riflove aj tie baleriny som bachla do pracky na 40 a smrdi to stale benzinom co s tym dokelu????

@jerryjanka @sissimiss Tak uz som kludnejsia, babatko pred chvilou kopkalo, bolo to citit aj cez ruku. Takze bude to tak, ze asi posledne 3 dni kopkalo, ked som ja spala... 🙂