icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

katka_77
30. apr 2012

Dobre ranko kocky. Tak slubujem, ze tento tyzden budem o mnoho aktivnejsia. 🙂 Zacinam sa viac dostavat do tehulkovskej nalady a posupne je to viac a viac realnejsie. Aj ked dakedy si este stale myslim, ze sa mi to iba sniva. A ked sme uz pri snivani aj vy ich mavate take divne??? 😖
@stipec26 a @sissmiss Vazne skoda, ze nam to stretko v Pn nevyslo, ale snad na buduce. A aspon si stale mozme popisat tu. 😉
@lusinda1989 Pevne verim, ze malinka iba oddychuje a rastie. Ja som mala na Sk nieco podobne sko @sissmiss po kave. Neodolala som a dala som si kofolu. A to vazne ako keby uz teraz zacinala po takom napoji hyperaktivita. 😨

sissmiss
30. apr 2012

@tamix odkedy som vyskusala termovankusik tak ani neviem co je to zaseknuty nerv, ak sa stane, tak len par hodin to mam, nahrieva sa v mikrovlnke, prilozi podla potreby, zalahnem s nim na hodku dve do postele a krasne uvolni svaly. A to som predtym mavala velke problemy, castokrat sa mi podarilo aj hned ist na masaz, aj na tri, ale nepomohlo to tak. Ale urcite je to dobre s masazou skombinovat.

lusinda1989
30. apr 2012

@katka_77 tak ja kavu pijem dioktorka kazala mam nizky tlak aj po kave tak mi povedala ze sa nemusim si kludne tu jednu slabu denne dat...

katka_77
30. apr 2012

@veverka84 Tak na koniec vyhral Icandy peach aj ked ja som bola 3 mesiace rozhodnuta, ze chcem bugaboo. Manzelovi sa velmi pacil tento a asi vedel / tusil ze ak kupim Cameleona, tak budem stale dokupovat farebne doplnky 😉 A inak zavazilo aj to, ze Cam sa na koniec vobec tak lahko nesklada ako to ukazuju vo vsetkych videach. A taktiez je Bgb kocikov uz strasne vela a sa bojim, aby si udrzali svoju cenu. Na vlastnu skusenost to bol velky rozdiel a my kedze stale cestujeme, tak potrebujeme nieco vazne rychle a toto ma dokonca na konstrukcii aj taky pas na prehodenie si toho cez plese. 😉 Vazne sa vsetko na tom robi lahsie ako na Bgb., ale ak by mi dal niekto vysnych 1200 euro, tak si idem kupit aj ten. 😉 .. uz len kvoli tym ruzovym a fialovym doplnkom. 🙂
A aby som nezabudla, bolo mi povedane, ze ak je ten kocik dobry pre Victoriu Beckham, tak musi byt aj pre nas. 😀 😀 😀 .. to bola dcera 🙂

tamix
30. apr 2012

@sissmiss Ďakujem, len niekde musím zohnať ten termovankúš

sissmiss
30. apr 2012

@tamix ja som ich istu dobu aj predavala ,ale uz nemam ani kus, minuly tyzden som predala posledny...a uz som nechcela brat pred porodom, lebo toto ide hlavne okolo vianoc ako darcek...skoda. Skus niekde na jarmoku, obcas sa to vyskytuje

stipec26
30. apr 2012

@sissmiss asi by som mala viac opat trenovat tiez, lebo dnes som isla do skolky a taky maly kopcek tam maju a som sa riadne zafunela... ale tak som prechladnuta, tak sa budeme hrat, ze to pre chorobu nevladzem 😀 😀 😀

dobre ranko vsetkym

stipec26
30. apr 2012

@katka_77 ja mam divne sny uz asi mesiac a pol... zacalo to takymi nasilnymi, ze niekto niekoho zneuziva a zabija a teraz su to uz aj vacsie hovadiny.... ked sa bojim, radsej precitnem a poviem si, ze to bol sen, ale fakt je to smutne, lebo uz aj v tych spravach pisu a hovoria kto koho zneuzil a zabil... fujky... :( ale dnes rano sa mi snivalo, ze sme zaspali - nastastie teda nie, lebo nam zatepluju dom a teda presne o 7hod vrtacky 😀 😀 😀 😀

luly13
30. apr 2012

@katka_77 A kolko vas nakoniec vysiel icandy? Ak to nie je tajne 😅
A uz choroba navstivila aj nas. Takato som nebola asi od strednej.dufam,ze to rychlo prejde,zajtra by sme chcelu ist na vylet 😒

veverka84
30. apr 2012

@sissmiss ja som si tiez v tescu kupila mali dva druhy jedny boli cisto bavlnene a tie druhe s primesou niecoho boli take akoby padavejsie tie mam doma M a su mi velke tak tie cisto bavlnene S mi sedia super.

veverka84
30. apr 2012

@katka_77 super volba 🙂

veverka84
30. apr 2012

@lusinda1989 aj ja som to tak mala neboj je to ok,teraz napr. cely den necitim a vecer take rodeo byva ze vcera som ani zaspat nemohla.a muzovi rano hovorim ze som neskoro zaspala/spavam teraz s detmi v detskej/ze bolo rodeo cely vecer a on ze sak som nic nepocul 😀 😀 😀 😀 😀 on myslel ze ta starsia plakala lebo je teraz chora tak je taka ufnukana 😀 😀 😀 😀

veverka84
30. apr 2012

@lusinda1989 a cakas prve babo takze pohyby by si vobec nemusela v 19 tt citit takze ziadne stresy na nelku 😎

veverka84
30. apr 2012

@luly13 mna draplo od deciek len to grcanie teraz maju obaja zapal priedusiek teda maly uz ok ale mala to je des nechce ATB ani mucosolvan ani ten solmucol pomarancovy no neviem ci sa ,,samovylieci,,alebo co bude... 😖 toto ma nastastie obchadza...tak skore uzdravenie 🙂

veverka84
30. apr 2012

co sa snov tyka tak za toto tehu sa mi 2 x snivalo ze mi zomrela moja milovana babi hrozne zivy sen srdce mi tlklo mala sa nemohla upokojit normalne chudatko sa tak mrvila bola asi v strese zo mna aj ked som uz vedela ze je to sen fakt to bolo tak zive ze este som nemohla dobre dlho zaspat z toho...no tak hadam bude dlho zit sa hovori 🙂
a dnes do rana ze som rodila a ze taky porod ziadna bolest nic no parada 😀 😀 😀 😀 a vzapati na to som chodila do nejakej ambulancie na taky sirup v ktorom bol rozdrveny amalgan/ @marcelatje to kvoli tvojim zubarskym zazitkom/ 😀 😀 😀 😀 a to som mala pit ze to bola chemoterapia a strasne som vracala od toho.takze ako nie ste same s tymi debilnymi snami 😀 😀 😀 😀

veverka84
30. apr 2012

baby tuto maju krasne doplnky na kociky mozno nie tak do hlbokeho ale do sportiakov urcite ja si odtial objednam aj deky sa mi tam pacia a tie podlozky su kraaaasne🙂
http://www.pinkie.cz/

ella_joy
30. apr 2012

@veverka84 poznaame, ja som si objednavala vsetko limetkove odtial, kvalita celkom OK za tu cenu..ale mozno by som aj povedala, ze je to o malinko krajsie na obrazkoch ako realne...nie ze lutujem, ale tak mozno som ja osobne viac ocakavala 😕
@katka_77 supis volba, mozno ked budete mat stvrte mimi,tak to pouzijete pre obe ako som chcela ja 😉 a ktory ste vybrali, ten limitkovy?

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 😀 ja som tiez do rana rodila, a tiez to nebolelo, pekne na styroch,ziadne lehatko...dr len obcas pozrela ci som ok a hladko to slo 🙂 Ale tiez som celu noc bojovala, niekto ma chcel zastrelit a este mi vysvetlovali ze to nemam brat osobne, vsetko to bolo moji starsi znami, ktorych som nevidela roky...a ja som ukazovala na brucho ze ved ma nemozu zastrelit...a ja som strielala...fuuuuu. A casto mam strasne zive a hlavne hrozne brutakne sny. Ale v tehu knizke sa pise ze je to bezne

veverka84
30. apr 2012

@sissmiss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tehotne by mohli knihy tusim pisat co sa nam sniva 😀 😀 😀 😀

sissmiss
30. apr 2012

yo, dnes konecne v praci, a stare mesto je naaaadherneeeee ked je takto teplucko, vsetky kaviarne a restiky uz prestieraju aj vonku, dost turistov, taka dovolenkova atmoska...taku chut mam dat si biele tielko, slameny pansky klobuk, riflove kratasky a vysoke platformy....mozno za rok 😀

veverka84
30. apr 2012

@ella_joy no musim si nejak ,,obnovit,,kocik nech mam zastrety zrak a nevymyslam 😀 😀 😀 😀 😀 ale do takeho cierneho bria hmmm tam by sa dalo nakombinovat...ja mam cerveny slalom a vanicku ciernu vnutri taka bordova ci vinova no chilli farba to je tak tam sa toho moc neda.sa mi paci ta gulickova podlozka s cervenou stuzkou a deka co je k tomu gulickova a z druhej strany cervena.nemas nahodou tu deku ci to je moc hrube alebo ako?skor by som take na september keby je teplejsie nie moc hrube...

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 to by bolo pomerne hororove 😀 Ja som sa dost bala 😀 Zacinam pomaly obzerat kociky po ulici, dnes som videla schopny maxi cosi, a nehrkal ani po macacich hlavach, inak sa mi maloco paci. Minule som jeden videla a dizajn uplne podla mojho gusta a ja som si nevsimla znacku 😠 Budem sa tam chodit prechadzat, kusok od bytu to bolo, mozno nejaka vzdialena suseda 😀

veverka84
30. apr 2012

@sissmiss toto teplo robi divy ze?my s muzom nazhaveni ze pojdeme na tu dovolenku ze si papier vybavim a tak v polke juna by sme asi sli ak bude vsetko ok 🙂

veverka84
30. apr 2012

@sissmiss co su to macacie hlavy???????????????????????????????????????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

veverka84
30. apr 2012

inak toto teplucko ked je to by sa uz miminka kocikovali to mi je trochu luto ze vacsinou len september je pekny a potom uz depkove pocasie zima dazd fuj...

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 ja som teraz nasla tyrkysovy takej znacky aku chcem, ale vsetko je tyrkysove, komplet. Tam sa moc nevysantim. Muz je prekvapeny ze chcem sedy zaklad, lebo ja som maniak na rarebne... a sedacku a vanicku dokupime inofarebnu. A ja ze ved ak dalsie bude dievcatko tak potom to zase vyuzijeme ze zaklad je sedy...az po chvili sme sa pochopili ze ja potom chcem sedacku a vanicku ruzovu alebo nejaku taku dievcensku 😀 On myslel ze mi bude stacit inofarebny fusak alebo deka 🙂

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 😀 taka dlazba, dlazobne kocky, strasne to hrkoce ked tadial ide nieco kolesove, aj auto 😀 a medzery su medzi tymi kockami 😀

veverka84
30. apr 2012

aha to my mame na namesti v niektorych castiach maly mi dobre zaspal ked som tade isla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissmiss
30. apr 2012

@veverka84 yo 🙂 a opatky tade, to je pasia 😠

veverka84
30. apr 2012

@sissmiss to ano dolamane clenky 😀 😀 😀 😀