icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
16. jan 2012

@monika2712 no ja idem v piatok ale potom kedy zase na srdiecko?vidis ostatne idu cca vo februari.to sa mi zda ddddlllllhhhhooo ja by som radsej doma mala utv a robila furt... 😀 😀 😀 mi mame psa felixa a alexa

veverka84
16. jan 2012

dakujem je to prirodzena demencia na materskej 😀 😀 😀 😀 a myslim ze uz to bude so mnou len horsie a teraz bude parada jak budem zabudat v tehotenstve...

ktore
16. jan 2012

no baby zmazali mi foto.ale co uz.vraj som bola daleko

ktore
16. jan 2012

@veverka84 no to teda na zabudanie budeme dve.ja totizto zabudam o stosest.a co bude vteho dalej to neviem snad aj zabudnem ze sa mam obliect ked idem von 😀 😀 😀

zuzana_v1
16. jan 2012

Ahoj. Vyzera to tak, ze sa k Vam pridam aj ja 🙂 Uz sa snazime od augusta 🙂 No a v decembri mi meskali moje dni presne tyzden a nakoniec sa dostavili len na dva dni 🙂 Sprvu som to nejako neriesila, prikladala som to hlavne stresu pred vianocami a tak, ale na silvestra som zas ocakavala, kedy uz konecne dojdu a nic 🙂 V piatok - 13.1. - som si urobila test a vobec ten den pre mna nebol nestastnym, lebo sa objavili dve ciarky 🙂 test som zopakovala na druhy den rano a stale tam boli 😀 Vo stvrtok letim k doktorovi, tak snad to potvrdi 🙂 Drzte palce

alex999
16. jan 2012

Fiiiha tak to sa nam dnes rozbehlo, nestiham čitať všetky stranky , terza som sa vrátila zo skušky 😉 od rána 😅
zajtra idem asi k lekárke, nieako toto tehu vôbec neponáhľam 😅

orchidea8
16. jan 2012

@lu17...ja idem na dalsiu kontrolu 3.2...takze sa miname len o jeden den 😵 Tehotensku knizku nemam,ani som nechcela aby som nieco nezakrikla...nech mi ju daju az bude vidno babatko.

Inac kocky ktore mate toto ako druhe a dalsie tehu...to pri dalsom tehu tak skoro brusko vybieha?Ved ja ho mam riadne nafucane,...ked to takto pojde za chvilu nezapnem svoje nohavice.

alex999
16. jan 2012

@orchidea8 no ja sa tiež čudujem,veď taketo bruško som mala v 5 mesiaci pri prvom tehu, a teraz mi riadne trči 😅 tak som zvedava ako budem vyzerať. ale je to aj tym že prve dieťa je viac vzadu uložene, no a druhe je už normlane.Tak ja som mlaa riadne bruško 😠 tak to ako teraz budem v lete chodiť, ako slon 😝

alex999
16. jan 2012

@ktore no u nas to je jednoznačne Karolko 😀

sunny15
16. jan 2012

baby poriadne ste sa rozpisali 😀

ktore
16. jan 2012

@alex999 no boze aj som vyzerala uz vtedy tiez na prasknutie a brucho som mala v siedmom mesiaci jak by som uz rodit isla.uz v siestom som riadne nabehla.som sa fakt nevedela hybat.baby co este nemame srdiecka tak to je ohromne dobre znamenie ze brusko rastie lebo to znamena ze to srdiecko BIJE 🙂

ktore
16. jan 2012

BABY JA SOM TAKA STASTNAAAAAAA

sunny15
16. jan 2012

pozrite si vyvoj našich drobcekov 😉

monika2712
16. jan 2012

@sunny15 dobra stranka, akurat som to citala muzovi... 😉

montinka
16. jan 2012

@sunny15 ja som sa napr z detskeho oleja vyhadzala. ved to ked mas elasticku pokozku tak ti nepomoze ani neviem aky drahy a kvalitny krem

alex999
16. jan 2012

@ktore aj jaaaaaaaaaa 😀 tak manžel ma nahnal zajtra k lekarke, ani sa mi nechce keď sa mi treba ešte učiť, ale tak čo keď ma tak pekne vyhnal 😝

svintekova
16. jan 2012

Ahojte, tak ja som vás konečne dočítala, ale ste toho za dnes popísali 😀 . čo sa týka mien my máme vybraté pre dievča: Ninka a chlapec Michal 🙂 . čo sa týka kočíka mám vybratý Tako Captiva-Mohican 🙂

petraas
16. jan 2012

ahojte baby, tak ja so opat po dlhej dobe ozyvam a teraz uz mozem povedat ze som na 100% tehotna lebo dnes mi to uz konecne aj lekar potvrdil ale neviem ze ci to s vami vydrzim az do konca ci sa nieco nestane lebo mam problem ze troska krvacam a lekar mi zistil ze mem dost velky hematom ktory odlupuje vajicko...dal mi kopec liekov tak hadam sa fazulka bude riadne drzat a dotiahneme to az do konca🙂
@orchidea8 veru ajmne nejak dost vybehlo brusko az som sa cudovala ze nejak skoro a ani neviem preco tak skoro ale mam ho riadne🙂

svintekova
16. jan 2012

@petraas budem držat silnooo palce 🙂. Neboj zvládnete to 😉

petraas
16. jan 2012

@svintekova dakujeme pekne ja dufam ze to zvladneme🙂

ktore
16. jan 2012

@alex999 takze zajtra ides?

ktore
16. jan 2012

@sunny15 tooto je skvela stranka naozaj.

ktore
16. jan 2012

@petraas urcite sa bude drzat musis vela oddychovat a absolutne nic robit.to ti nepovedal?kolky si tyzden ?

petraas
16. jan 2012

@ktore no ja dufam ze sa udrzi aj ked obavy mam kedze je to vraj dost velky hematom...chcel ma nechat v nemocnici ale dohodla som sa s nim ze budem doma v kludovom rezime podctivo uzivat lieky a ked sa mi to nebude lepsit alebo sa mi to nebodaj zhorsi tak pojdem do nemocnice...ono sa tazko da dodrziavat kludovy rezim ked mas uz 2 rocne dieta a nema ti ho kto strazit...malu uz nedviham ani nic tazke a ked sa da tak sedim alebo lezim...snad to zvladneme...neviem stale kolky tyzden som dnes sme to akosi neriesili povedal mi ze o 10 dni na kontrolu a potom to poriesime

ktore
16. jan 2012

@veverka84
@svintekova baby uz som sa tu pytala na tu kyselinu lystovu.beriete kazdy den 800 vku?

ktore
16. jan 2012

@petraas len dufaj a ver tomu......

svintekova
16. jan 2012

@ktore ahoj, ja beriem kyselinu listovú už od oktobra a len 400vku

ktore
16. jan 2012

@svintekova ok.lebo na tom gs mamavite je pisana kym ste este nie tehotna tak kazdy druhy den a ked ste tehotna tak kazdy den.takze budem brat kazdy druhy den pokial doktorka nepovie inak.dakujem.dobru nocku.

svintekova
16. jan 2012

@ktore ja beriem každý den 400vku