September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@michaelaamartin sirka 31cm a dlzka 73cm vnutorne rozmery- mam odskusane ze sa tam babo zmesti aj s fusakom do konca marca sestre sa narodila koncom augusta a nosila do polky marca ale mala si uz sadala takze musela ist do sportiaku s pasmi 🙂
@katka_77 ja som toto riesila - ze 3 nepar - a co sedacka a co hotel a co lietadlo atd... ale to len kym, sme planovali to tretie... muz zavrhol vsetko toto ako dovod nemat... tak mozno ho to trkne, ked zacneme narazat na prakticku stranku v zivote.... teraz na to nemyslim.... no stvrte by sa nam uz do bytu nezmestilo a iny - vacsi sme este nenasli a hlavne zrejme nan nebudu bubaky.. nechceme si brat hypo... zatial sme bez zadlzenia, tak tak chceme vydrzat... i ked teda novemu autu sa uz nevyhneme, lebo do terajsieho sa tri autosedacky nezmestia...
a co so sukromnou? inak uz som sa tam davno nepozrela..
@katka_77 ja by som prijala 4 deti vzdy som hovorila teda ked uz som mala parik ze akzdemu este sestru a brata 😀 😀 😀 😀 ale moj muz 4 nehrozi 😀 😀 😀 nevadi on chcel dve ja styry tak mame spravny manzelsky kompromis 3 🙂 a ako pises my sme uz teraz museli kupit pre mna vacsie auto lebo som mala len yarisku a tam je v strede pas len cez brucho manzel ma vacsie tam sa zmestime v pohode 🙂 byt mame dostacujuci pre 5 akurat 🙂 ale presne ako pises uz ked su 4 treba tomu vsetko prisposobit cize u nas planovane 4 urcite nie.iba ak nahoda 😀 len ako pre koho stastna -nestastna 😀 😀 😀 😀 😀
@veverka84 Dievčatká sú celkovo menšie aj ľahšie, myslíš, že nebudem mať problém ani s chlapcom a bude to cez zimu ok? Že tam nebude natlačený. A to máš aký ročník toho Jane slalomM
@michaelaamartin ja mam 2008/chcela som cerveny a 2009 sa nerobil taky/ sportiak a vanicku mam concord 2009 ale rozmery su stale tie iste lebo volala som aj svagrine ta ma tu limitovanu 2011 ten ciernosedy cely trojset a to iste rozmery.neviem ci vies ale concord a jane su kompatibilne cize moze si aj vyskladat...mne sa vanicky 2009 nepacili od jane mali blbo robenu striesku.a inak tie nove vanicky co su transformer neodporucam velmi uzucke...no moja mala drobec bola ale sestrina nie 😀 😀 😀 kamoska mala chlapca ziadne chudatko a vozila do 7 mesiaca tiez. vajicko mam concord tiez v limetkovej a mala sa zmestila do 8 mesiaca potom jej uz hlavicka pretrcala.
@veverka84 co sa tyka vajicka sa nemozes drzat podla vahy ze do 13 kg lebo moja mala ma 2.5 roka a ma 11 kg 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a vanicka je aj ako autovanicka to sme velmi vyuzivali prakticky teda stale teraz uz nebudem moct kedze budu dve sedacky tak mala bude muset byt vo vajicku stale...
@michaelaamartin odpisujem sama sebe to patrilo tebe prispevok vyssie 😀 😀 😀 😀
Ahojky,no my sme vcera mali poradnu...dr.nevedel povedat z coho budu tie bolesti v podbrusku ale kvoli tvrdemu brusku mam zvysit magnezko..a rano mi aj bruško stvrdlo...nato som sa zobudila...ale okrem toho nam spravil morfo a tak isto ako na 3D bolo vsetko ok. 😀 ale drobec uz zas pribral a ma 355g 😀 😀 sa z toho tešim 😉 a aj nam ukazal pipička,takze to mame aj od nasho dr.potvrdene ze je to chlapcek 😀 😀
@veverka84 Hej viem, že concord a slalom sú kompatibilné, dajú sa nakombinvať. Inak je to fakt des, že súčasné modely vyrábajú čoraz s menšími vaničkami. Ja by som chcela tiež nejaký 2009 alebo 2010. Tak ty máš dievčatko riadne ľahučké :D
Dievčatá a v tehotenstve sa môže opalovať či?
@michaelaamartin ahoj,podla mna trožka sa može ,ale nie na poludnie ale tak ráno,alebo už po tretej..
opalovať ano ale cez bruško mokry uterak aby sa mimi neprehrialo
k tej sukromke dost nas je pridanych ak niekto ešte chce pridať nech mi napiše
@michaelaamartin tento mas tiez s normalnou vanickou ten ma svagrina len v inej farbe.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13727389&tab=0
neviem ci chces novy alebo pouzity...
@michaelaamartin ja som sa opalovala ale tak normalne dokonca sme boli v turecku kde bolo 41 stupnov ale nie sa vyslovene opekat chvilu potom bazen alebo slnecnik presne aby sa mimco nepriehralo.
no veru to je nasa modelocka 😀 😀 😀 a dalsia v brusku bude asi tiez ved vsetky take vahy davate a nasa Linda 298 g v 19+4 tt 😀 😀 😀
@michaelaamartin keby len vanicky aj sportiaky robia hrozne ved to dieta sa ani vystret nemoze v roku a pol sa do niektorych ani nezmestia...ja som so jane slalom velmi spokojna maly sa pohodlne vyspal v 2 rokoch a mala doteraz ked niekam ideme.a je dost siroky aj ked so mdala fusak v zime.kamoska mala concord neo a nadavala lebo maly sa narodil v aprili a na zimu isiel do sportiaka s fusakom a jak hurka natlaceny chudacik...aj slalom reverse je uzky maly o nicom no doslova dohovadeny je ok ze sa da otocit aj k tebe ale na ukor miesta to je...
@veverka84 No ja váham medzi jane slalom a concord fushion. Ty si mi napísala, že má vnútornú dlžku nejakých 73 cm, concord má 70 - je to predsa tie 3 cm rozdiel, ale neviem, či mám na to tak pozerať.
@veverka84 Počkaj, tak ty máš vaničku concord - a to je teda 2009, či 2010? To si merala concord fushion vaničku tie miery, čo si mi poslala nie?
@michaelaamartin v tomto pripade by som ratala kazdy cm, lebo babo bude vo vanicke v zime a rataj, ze bude naobliekane, este fusak, pripadne deka....
@jerryjanka Ahoj ,mozes ma pridat do sukromky? ja som tam doteraz nebola, ale asi je to fakt vhodnejsie,kvoli ochrane tak ako pisala katka_77
🙂 Dik
@jerryjanka Dakujem, uz len sa s ostatnymi dohodnut a prejst radsej tam 🙂
@lu17 je nas tam 31 ale moc sa tam nepíše lebo píšu sem radšej - tak uvidime či sa to rozbehne
@jerryjanka mozes aj mna pridat do sukromneho fora? dakujem 🙂
@inci si tam
ja myslim ze je lepsie sem 🙂

@sissmiss Ty máš už od začiatku tehu 10 kg navrch? Či?