icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
2. máj 2012

@mravvcek Ano, moze sa stat ze to robi on a nemusi ta nikam posielat. Ja som sa minuly tyzden dozvedela ze aj moja dr. robi morfo a bola som aj tak poslana inam. Tak nechapem o com to je, a samozrejme cvakla som 30 ecok . Takze neviem ci su to tie usg,ktore preplaca poistovna alebo sa za to plati.

lu17
2. máj 2012

@montinka Noo krasne meno, a mate to na striedacku. Dievcatko,chlapcek, dievcatko 😀

montinka
2. máj 2012

@lu17 no a dufam ze bude kludne a dobre ako bola tamy.🙂

paula80
2. máj 2012

@montinka teším sa s tebou a teda sa mi potvrdilo,čo som si myslela.Som rada,že ste v poriadku a že je to dievčatko. 🙂 🙂

sunny15
2. máj 2012

@babika771 noo ved toto ze mena ktore sa mi pacia tak je ich naokolo dost ale nevadi 😀

@mravvcek ked pojdes k Dosedlovi-tak on robi ten 3D/4D morfologicky 😀
takze babo uvidis v 3D obraze pocas toho ked bude robit morfologiu 😀

ftinka
2. máj 2012

caute baby, tak som tu znova po tyzdni. poctivo vas docitavam, len som sa este nedostala k tomu, preco sa vsetky presuvate do sukromnej temy.... dufam, ze tu este niekto chodi 🙂
na SK bolo super, na svadbe sme zatancili do druhej do rana, potom prisli bolesti bruska. a zo SK sme odisli s 2 obrovskymi taskami oblecenia pre drobca. dostala som od znamej normalne hotovu vybavicku na prvy polrok babatka, tak sa velmi tesim. este pretriedim, i ked ani neviem co vsetko potrebujem 🙂 a najblizsie kontrola 14.5., uf po mesiaci, uz aby to bolo....

anicka245
2. máj 2012

@ftinka tiez dufam ze tu este niekto zostane vo verejnej 🙂 takze babatko si zatancovalo 🙂 mala si si dat magnezium preventivne, mne to odporucila sestricka ze ak ma caka nejaka zvysena fyzicka alebo psychicka aktivita mam si dat magnezium a ozaj mi to aj na svadbe pomohlo 🙂 takze ste sa dobre vytancovali 🙂

ftinka
2. máj 2012

@anicka245 no, magnezium beriem uz dlhsie, ale nie tak casto. tie bolesti co prisli v nedelu vecer by som nikomu nepriala. no, mozno neboli az take hrozne, ale ten strach co ma zaplavil bol obrovsky. som normalne chcela ist na pohotovost... ale nakoniec som sa z toho poriadne vyspala a je to lepsie.... kazdopadne, uz musim viac odpocivat 😒

olivka84
2. máj 2012

ahojte aj ja som tu dlhsie nebola a teraz sa divim kde vsetci zmizli co sa stalo?

ftinka
2. máj 2012

@jerryjanka ahojky, mozes ma prosim tiez pridat do sukromnej? skoro vsetky ste zdrhli 🙂

olivka84
2. máj 2012

@jerryjanka aj mna by ste mohli pridat. som tu ostala skoro sama.

ftinka
2. máj 2012

@olivka84 to sme dopadli 😀 a ja sa cudujem, co tu nikto neprispieva 😀

sissmiss
2. máj 2012

podte podte do sukromky 🙂 aj ja som od vcera

ftinka
2. máj 2012

@sissmiss jj, len keby nas tam niekto pridal 😉 klopkam klopkam na dvere a nikto nic 😀

sissmiss
2. máj 2012

@ftinka jerryjanka prida, vcera som ju vymakla online tak som tam bola sup sup. Vsak si najde postu a prida vas, rychla je 🙂

montinka
2. máj 2012

@sissmiss ako sa tam dostanem?

monhla
2. máj 2012

@sissmiss Povedz prosím Ťa Jerryjanke, že tu má veľa žiadostí o súkromku - nech sa tu občas ukáže 🙂

sissmiss
2. máj 2012

@monhla aj dnes pridavala baby, takze mozno je vonku. Pisnem jej do sukromky, ale hned ked jej vy pisete nejaku jej adresovanu spravu sem, tak jej to nabehne v upozorneniach, takze neprehliadne, ale idem jej pisat 😉

sissmiss
2. máj 2012

@montinka jerryjanka vie pridat, napisem jej, nech sem skoci

monhla
2. máj 2012

@sissmiss Vďaka - ja som mala hektický predlžený víkend a tak som sem len "nakukávala" a až dnes poctivo dočítavam. Veľa vecí sa udialo a nechcem o niečo prísť

sissmiss
2. máj 2012

@monhla pozrela som sukromku, uz par hodin tam nebola, takze asi je niekde mimo pc 🙂
Tam sa teraz az tak moc nedeje, skor sa tam len uvitavaju mamicky zo septembra s tymi sukromnymi a davalo sa dokopy ze kto tam prispieva a kto nie a ten kto nie, tak toho sa islo vyradit aby tam neboli nejake nefunkcne nicky

ftinka
2. máj 2012

v pohode, urcite je v takom pocasi vonku, len ju nestresujme 🙂 i my by sme mali a nie pri pc vysedavat.
@sissmiss maly uz je zdravy? teploty ustupili?

sissmiss
2. máj 2012

@monhla ja tiez tak, mala som to pomerne nabite...tak vela, ze neviem ci za poslednych 7 dni sa u nas tolko udialo alebo si to zle pamatam a je to cely mesiac v kocke...ale nie, je to len tyzden a uplne ze vela toho

sissmiss
2. máj 2012

@ftinka maly je sice horuckar riadny, klasika je tri dni okolo 40tky, ale potom to zvykne vzdy pekne klesnut. Teraz je uz ok, akurat tie priedusky no, kasle este trosku. Ale do pondelka do skolky bude myslim uplne fit aj s rekonvalescenciou.

ftinka
2. máj 2012

@sissmiss no este ze tak. 40ky teploty teda nezavidim, ja neteplotujem nikdy, tak si to ani neviem predstavit. hlavne, ze si i ty znova neochorela...

zuzana_v1
2. máj 2012

@jerryjanka aj mna tam prosim pridaj 🙂 Dakujem

nmonika
2. máj 2012

Mna tu sice nesmiruje nikto,ale ak tunebude s kym pisat,rada sa pridam k vam do sukromnej 🙂

zuzana_v1
2. máj 2012

Uz nech je jun, lebo fakt zacinam v tom aute trpiet ☹ Fazulka mi tlaci neskutocne na mechur, cize hned ako sa niecoho napijem, tak mozem odpochodovat na zachod ☹ a kedze som takmer cely den zavreta v aute, tak trpim ☹ na WC v podstate nemam kam ist, je mi trapne zakazdym otravovat zakaznikov, ci mozem ist tam, tak radsej nepijem. A potom ma boli hlava a mam zavrate ☹ Ja uz chcem JUUUUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ftinka
2. máj 2012

@zuzana_v1 obdivujem ta, ze to este zvladas. ja milujem jazdu autom a pri soferovani sa viem skvele zrelaxovat, no posledne 2 mesiace je to pre mna skor trestom. nesedi sa mi dobre, pri soferovani ma picha v podbrusku a o tlaku na mechur ani nehovorim.... tak rychlo rychlo, nech nam to uz v praci vsetkym skonci!!!!! 🙂

sissmiss
2. máj 2012

@zuzana_v1 noooo, s nepitim to neprehanaj, ja som si tak uhnala pri malom zapal mocovych ciest....babato je uz velke a tlaci, kanalik kade ide moc je zahnuty a ked nepijes dostatocne, tak sa ti to zapali, bolest jak fras, skriabala som sa po stene
@ftinka teploty na mna nepresli, ale trosku kaslem a som nachcipana....ale ja uz zo seba neviem ci je to tou mojou alergiou alebo mam chronicku nadchu alebo co