September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
caute baby, tak som tu znova po tyzdni. poctivo vas docitavam, len som sa este nedostala k tomu, preco sa vsetky presuvate do sukromnej temy.... dufam, ze tu este niekto chodi 🙂
na SK bolo super, na svadbe sme zatancili do druhej do rana, potom prisli bolesti bruska. a zo SK sme odisli s 2 obrovskymi taskami oblecenia pre drobca. dostala som od znamej normalne hotovu vybavicku na prvy polrok babatka, tak sa velmi tesim. este pretriedim, i ked ani neviem co vsetko potrebujem 🙂 a najblizsie kontrola 14.5., uf po mesiaci, uz aby to bolo....
@ftinka tiez dufam ze tu este niekto zostane vo verejnej 🙂 takze babatko si zatancovalo 🙂 mala si si dat magnezium preventivne, mne to odporucila sestricka ze ak ma caka nejaka zvysena fyzicka alebo psychicka aktivita mam si dat magnezium a ozaj mi to aj na svadbe pomohlo 🙂 takze ste sa dobre vytancovali 🙂
@anicka245 no, magnezium beriem uz dlhsie, ale nie tak casto. tie bolesti co prisli v nedelu vecer by som nikomu nepriala. no, mozno neboli az take hrozne, ale ten strach co ma zaplavil bol obrovsky. som normalne chcela ist na pohotovost... ale nakoniec som sa z toho poriadne vyspala a je to lepsie.... kazdopadne, uz musim viac odpocivat 😒
ahojte aj ja som tu dlhsie nebola a teraz sa divim kde vsetci zmizli co sa stalo?
@jerryjanka ahojky, mozes ma prosim tiez pridat do sukromnej? skoro vsetky ste zdrhli 🙂
@jerryjanka aj mna by ste mohli pridat. som tu ostala skoro sama.
podte podte do sukromky 🙂 aj ja som od vcera
@monhla pozrela som sukromku, uz par hodin tam nebola, takze asi je niekde mimo pc 🙂
Tam sa teraz az tak moc nedeje, skor sa tam len uvitavaju mamicky zo septembra s tymi sukromnymi a davalo sa dokopy ze kto tam prispieva a kto nie a ten kto nie, tak toho sa islo vyradit aby tam neboli nejake nefunkcne nicky
@jerryjanka aj mna tam prosim pridaj 🙂 Dakujem
Mna tu sice nesmiruje nikto,ale ak tunebude s kym pisat,rada sa pridam k vam do sukromnej 🙂
Uz nech je jun, lebo fakt zacinam v tom aute trpiet ☹ Fazulka mi tlaci neskutocne na mechur, cize hned ako sa niecoho napijem, tak mozem odpochodovat na zachod ☹ a kedze som takmer cely den zavreta v aute, tak trpim ☹ na WC v podstate nemam kam ist, je mi trapne zakazdym otravovat zakaznikov, ci mozem ist tam, tak radsej nepijem. A potom ma boli hlava a mam zavrate ☹ Ja uz chcem JUUUUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@zuzana_v1 obdivujem ta, ze to este zvladas. ja milujem jazdu autom a pri soferovani sa viem skvele zrelaxovat, no posledne 2 mesiace je to pre mna skor trestom. nesedi sa mi dobre, pri soferovani ma picha v podbrusku a o tlaku na mechur ani nehovorim.... tak rychlo rychlo, nech nam to uz v praci vsetkym skonci!!!!! 🙂
@zuzana_v1 noooo, s nepitim to neprehanaj, ja som si tak uhnala pri malom zapal mocovych ciest....babato je uz velke a tlaci, kanalik kade ide moc je zahnuty a ked nepijes dostatocne, tak sa ti to zapali, bolest jak fras, skriabala som sa po stene
@ftinka teploty na mna nepresli, ale trosku kaslem a som nachcipana....ale ja uz zo seba neviem ci je to tou mojou alergiou alebo mam chronicku nadchu alebo co

@mravvcek Ano, moze sa stat ze to robi on a nemusi ta nikam posielat. Ja som sa minuly tyzden dozvedela ze aj moja dr. robi morfo a bola som aj tak poslana inam. Tak nechapem o com to je, a samozrejme cvakla som 30 ecok . Takze neviem ci su to tie usg,ktore preplaca poistovna alebo sa za to plati.