icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

zahadka
16. jan 2012

@orchidea8 no ja mam uz strasne velke, by si mi povedala taky 4-5-ty mesiac 😖
no a co sa tyka mien, uz pri malom sme mali dievcenske vybrate Ema (vlastne muz to mal vybrate este predtym, ako sme sa spoznali 😀 ) a chlapca sme sa este nebavili, ale predtym sme rozmyslali nad Samkom.

ktore
17. jan 2012

dobre rano ahojte baby.dnes som hore od 4 hodiny.inak baby uz vcera ma prsia neboleli a dnes tiez nie tak neviem co si mam mysliet.ved ma boleli jak slak.

papucz
17. jan 2012

@ktore ahoj, mna prsia nebolia dokopy vobec, len mam citlive bradavky a mam ich naliate, tak sa neboj. pride ina bolest.... 😀 ale nie ja prechadzam tyzden co tyzden k niecomu novemu momentalne som na rannyc h nevolnostiach, bez vracania zatial chvalabohu

monika2712
17. jan 2012

@ktore ahoj, aj ja som zase bola hore v noci, uz tretia noc co neviem poriadne spat.. hruza... prsia ma tiez inak troska menej bolia,ale za to mam migrenu od vecera a hormony so mnou trieskaju trochu, vyhadzany ksicht a podrazdenost.. 😒

ktore
17. jan 2012

@monika2712 no ten vyhadzany ksicht tomam tiez.a vsetko ma dokaze hned rozculit.alebo rozrevat.mozno to sa vsetko takto meni ze aj presia boli potom nie.vobec necitim teraz nic,ani bradavky.este vcera trochu boleli prsia na dotyk a dnes uz nie.aj sa trochu bojim.mohla som si rano odmerat teplotu ale uz sa nechcem stresovat teplotami.chvalabohu ani hlava ma dnes neboli.vcera ma trochu bolela.nejak ma vsetko prestalo boliet ako keby vobec nic sa nedialo.uz sa neviem dockat k doktorke co mi povie.

ktore
17. jan 2012

@papucz mna prsia hrozne boleli.ale ked vcera prisiel den ked mala prist ms tak to prestalo dnes uz vobec nic.asi sa to meni a mozno fakt pride zase nieco ine.radsej by som grcala len aby som vedela ze sa nieco deje vo vnutri bruska.

lucica
17. jan 2012

@ktore Bud v pohode, ja mam 88, teda mala som 86, ale vianoce mi priniesli darcek, chystala som sa na dietu od 1.1., aj som zacala, ale 5.1. som skoncila ked som zistila, ze som tehu 🙂

zahadka
17. jan 2012

@ktore
@lucica baby a kolko meriate, ja mam pri 166 cm 70 kg, verim, ze este do konca prveho trimestra pojde daco dole, lenze to musim najprv zjest vsetky dobroty, co mame doma 😀 😀 😀 ale vela ich uz neostalo 😀

veverka84
17. jan 2012

ja som brala od novembra kyselinu listovu tu elastiq q a tusim 800 to bola a od vcera mam femibion tu 400 do 12 tt co je ten som brala aj pri druhom a potom od 12 tt ten s tou dha ci ako sa to vola...
@svintekova aj my mame ninku doma pekne meno 🙂
zajtra sa chystam k svojej dr ale tak sa mi nechce...

jeny
17. jan 2012

@petraas ahoj, aj ja som mala pri prvom tehu hamaton zisteny asi v 7tt a bol taky velky v porovnani s fazulkou ze som sa fakt velmi bala ale dobre to dopadlo, babo rastlo a hematon sa vstrebaval pomaly ale predsa, tiez ma chceli dat do nemocky ale zostala som doma a snazila som sa lezat ale kedze som robila autoskolu chodila som na jazdy popri tom

veverka84
17. jan 2012

@zahadka meriam a vazim presne rovnako ako ty 🙂 pri prvom tehu som pribrala 8 kg a pri druhom 7 kg a pri druhom som tak vracala ze 3 kila som dala dole na zaciatku...
k tym prsiam ja tiez mam den ked ma bolia brutal a potom napr den ked nic je to take striedave...dnes som isla maleho zaniest do skolky a som myslela ze odpadnem od hladu tam taky hlad na mna dosiel 😀 😀 😀 no asi by som prijala nejake mensie nevolnosti lebo ked mi takto bude chutit tak to nebude ani 7 ani 8 kg a mozno ani dokopy obe 😀 😀 😀 😀 😀

ktore
17. jan 2012

@zahadka ja mam tiez vysku asi tak nejak 166 cm 80 kg.to je dost to som tolko vazila ked som bola predtym cca medzi siestim siedmym mesiacom teho.

jeny
17. jan 2012

mam uz vysledky z krvi, na 15dpo hcg 247 vraj vsetko od 5 sa berie ako pozitivne, ten cas sa tak pomaly vlecie chcela som byt uz aspon v 20tt 🙂

jeny
17. jan 2012

Ja mam vysku 178 a vahu 64kg pri prvom tehu som do 30tt pribrala iba 4kg no potom do 40tt som to dobehla a nakoniec som mala +15kg

zahadka
17. jan 2012

@jeny to si s vahou na tom velmi dobre, mozes si dovolit trosku pribrat 😉
@ktore
@veverka84 ja som mala 74 v septembri, pomaly som chudla a podarilo sa mi na 67 😎 , ale prisli Vianoce...no a teraz uz asi chudnut velmi nebudem, opat o rok 😀 😀

ktore
17. jan 2012

@zahadka ja som tiez chcela uz zacat nejak schudnut lebo som mylsela ze sa babo uz nepodari a aj do roboty som mala na plane od februara alebo aj hned niekam lebo je to velmi biedne.nuz a toto sa podarilo tak vsetko STOP a musim pockat asi rok ci aj viac s chudnutim

marhulka1
17. jan 2012

@monika2712 aj ja to iste presne ako ty: hlava, ksicht vyhadzany,........ 🙂)))

papucz
17. jan 2012

@jeny ja podobne 178 cm, 62 kíl, som zvedava to je moje prve tehu ako sa rozrastiem..

monika2712
17. jan 2012

Baby, ja som mala v plane koncom januara zacat cvicit, chudnut, ze kym otehotniem nieco schudnem.. no a prdlajs. 😀 😀 ale je mozne ze este daco schudnem vdaka nevolnostiam.. zacinam mat zaludok na vode.. a stale grgam.. 😒

sunny15
17. jan 2012

Ja nie,baby ja mam nastastie pokoj s vyražkami....uvidime ako to bude v tehu...mozno ze budem taka vyhaszana ze samu seba nespoznam 😕

sunny15
17. jan 2012

@monika2712 aj mne je strasne zle...cely cas ma boli hlava a k tomu nemam na nic chut...musim sa normalne nutit do jedenia a stale ma nadvihuje--- 😖

monika2712
17. jan 2012

@sunny15 ja zatial sice nezvracam ale cakam kedy to pride, lebo take pocity mam uz od rana od 6tej, ze ma asi napne.. hlavne to grganie ma vytaca.. stale kazdu chvilu.. hruza.. hlava ma troska presla, davam si magneziove tabletky, tie pomahaju.

sunny15
17. jan 2012

@monika2712 a ake magneziove konkretne?sumive magnezko alebo magne B6?

monika2712
17. jan 2012

@sunny15 nie, konkretne su to tieto.. predpisala mi ich dokina pri minulorocnom tehu, kvoli krcom v brusku, ale posobia dobre aj pri migrenach.
http://www.najlekaren.eu/pre-dospelych/2108-mag...

ale inak nie su na predpis, ale volne predajne.

montinka
17. jan 2012

@sunny15 tak to ti zavidim. hmmm ja skor ako idem do skolky zjem o siedmej dva rozky a prosim pekne este ne je ani desat a mne zase skvrka v bruchu.:-/ ved za chvilu sa budem gulat.

jeny
17. jan 2012

aj ja uzivam magnezium ale kvoli tomu ze bez neho mi dost meraveju ruky a nohy hlavne v spanku, moje tehotenstvo sa zacina presne ako to prve a to som mala fakt hrozne...

monika2712
17. jan 2012

Baby a neda sa nieco robit s tym grganim? mne to strasne ide na nervy.. a to nepijem nic bublinkove.. 😠

sunny15
17. jan 2012

@monika2712 noo aj ja by som asi mala zacat uzivat magnezko kvoli mojim migrenam...

zahadka
17. jan 2012

@montinka to ja by som 3 hodiny nevydrzala, ja jem pravidelne, kazdu 1,5 h. sice potroche, ale aj tak je to vela

zahadka
17. jan 2012

@monika2712 asi nie, ono to po prvom trimestri prejde, ja som to tiez pri malom mala 😒 Musis byt trpezliva
😉