icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
24. máj 2012

@luly13 ale ved ja som sa predsa vobec neurazila... len ako vidis tak aj ine baby co maju mesiac po nas sem chodili citat co ich caka a preto ma to aj kvoli nim mrzi.... a ja nevidim teda ziadnu temu pokial sa nerozobera do podrobna (to si mozete povedat aj v ipckach) ze by bola nevhodna rozoberat v tehu...ale to je moj nazor....

lusinda1989
24. máj 2012

@raduga dakujem aspon niekto zdiela moj nazor... pride mi to smutne ze si baby nemaju kde precitat co ich caka lebo si tu vsetky vytvoria sukromne temy a bude po verejnom fore.... :(

dadika663
24. máj 2012

asi tak :D ze si to mozeme dovolit. INAK maju 20% Zlavz v Tescu na vsetko kojenecke a decke oblecenie my sme zobraly len rukavicky keby sa nasa babika skrabkala a trosku som lutovala ze som nezobrala podbradniky ale mali tam vselili len coho

vladka1828
24. máj 2012

@lusinda1989 nie si sama - ani ja nie som v súkromnej 🙂 a keď sa chcem o niečom s vami porozprávať, tak nemám problém to rozoberať tu vo verejnej téme 🙂 a sama za seba môžem povedať, že si čítam aj iné verejné témy, ktoré ma zaujímajú, preto mi ani nevadí, že iné dievčatá čítajú naše príspevky.....veď je to verejné fórum a každý napíše len to, čo zverejniť chce, no nie? 😉 😉

miriamka
Odpoveď bola odstránená
dadika663
24. máj 2012

@miriamka A TAK ASPON VIETE CO TO BUDE KRASNE :D

lenka369
24. máj 2012

@miriamka No ale to su krasne fotky.ja som dnes bola tiež na 3D ale nemam žiadnu fotku,male sa nechcelo fotit a bolo po glukozovom teste velmi aktívne,ale viem že bude dievčatko ale aj tak to nebolo tak pekne vidno. ☹

miriamka
24. máj 2012

@lenka369...no mali sme stastie...mame asi 50 fotiek a zopar videi...ale musim povedat, ze vydarenych fotiek mame naozaj dost vela 😵
A ides este raz na opakovane 3D aby bol lepsi obraz?

gelifil
24. máj 2012

@miriamka jeeej, to je krasa....ani my nemame foto ☹ , snad nabuduce, ale termin mame 9.-10. september, vybavu sme tiez krasne videli a tiez som rocnik 79 🙂

lenka369
24. máj 2012

@miriamka este uvidim..teraz som bola hlavne koli pohlaviu bola som strasne zvedava 🙂 a 4 juna idem do poradne tak asi to ešte vyskušam a ked nie tak až okolo 30 tt vraj už nebude mat miesto na to aby sa zakrývala 🙂 to si musela za tolko fotiek utratiť dosť prachov 😀

miriamka
24. máj 2012

@lenka369...neboj, tie foto mam na CD takze som za to neplatla...len klasika poplatok za 3D 😉

lenka369
24. máj 2012

@miriamka no tak to maš dobre 🙂 u nas každa foto 10e a 3D ultrazvuk 40e takže 50e hroza no ale čo človek neurobi ked chce vidieť svoje baby 🙂

lusinda1989
24. máj 2012

@vladka1828 dakujem aspon niekto ma chape 🙂

gelifil
25. máj 2012

@lusinda1989 Ja mam tiez rovnaky nazor....a kto im napr zaruci, ze zo sukromky nikto nebude "vynasat"....Ma to uz potom iny charakter a ine poslanie:tiez si myslim, ze na intimne spravy sluzi IP.

miriamka
25. máj 2012

ahojte a dobre rnako,
ako sa mate?
Kocky, chcela som sa spytat...nemate aj vy casto upchaty nos? Je mozne si davat vobec nejaky sprej do nosa?

gelifil
25. máj 2012

@miriamka Aj ja mam tento problem dost casto.Vraj bezne v tehu, sliznice aktivne...Ja si nedavam nic, asi by som skusila len morsku vodu alebo nejaky slany roztok.Ja len fukam, ale hlavne ked som sama...aj mne to ide na nervy, to fukanie myslim, rsp. smrkanie.

anicka245
25. máj 2012

no dievcata, ja som mala vcera v elektricke taky zazitok... plna elektricka a skoro vsetko mladi ludia a akoze radsej odvracali zrak... konecne sa uvolnilo jedno miesto a uz smerujem k nemu... a drzy chalanisko velmi dobre videl ze sa tam tackam si sadnut a on si tam normalne drzo sadol! Taka starsia teta ma uz uz isla pustit si sadnut, ale uvolnilo sa miesto co niekto vystupoval. Akoze nemala som slov...

anicka245
25. máj 2012

@lusinda1989 tiez som neni v sukromke, od zaciatku ako to tu zacali spominat som sa s tym nevedela stotoznit, ved co chcem aby zostalo intimne tak nebudem verejne pisat... a tiez vela krat mi pomohlo ak som nieco na koniku hladala a v nejakej teme som to aj nasla, obcas mame problemy o ktorych nemusime pisat ale len hladat odpovede a o to ta sukromka trochu ukracuje tych ktori len hladaju odpoved na nejaku vec na ktoru sa uz mozno niekto pytal alebo niekoho uz trapila... 🙂 a este k tomu sukromiu...na internete nikto nie je v sukromi 😀

nasatina
25. máj 2012

@lusinda1989 Ahojky, zdielam ten istý nazor - patrim ku Vam, čakáme druhe babo v strede septembra, nie vzdy je cas prispievat - občas sem mrknem, či nás trápia rovnake radosti-starosti, ale byť tu celý den on-line, na to čas pri špuntovi nemám.... 😀

andrea_stella
25. máj 2012

@nasatina ahojky teba si pamatam este z novembroviek 2010 ty mna urcite nie 😀 ale to jaka sranda, ze budeme mat podobne stare deticky 😉

anicka245
25. máj 2012

baby, stale pozeram po latkovych kapsovych plienkach Sunbaby, co maju cvocky na zmensenie alebo zvacsenie plienocky... nemate s tym niektora skusenost? ako je to s pranim, ci tam po par krat nezostanu flaky a vseobecne ake su ked sa pouzivaju...

dadika663
25. máj 2012

@miriamka ja si davam morsku vodu lebo tiez mam ten isty problem ako aj ty

dadika663
26. máj 2012

ahojte babenky ja som bola dnes z drahym v Tescu uz sme maly nakup vsetok v kosiku a hovorim mu ze zoberieme este podbradnicky F&F bolo ich tam 5 usov tak som to dala do kosika a uz sme zaplatily vysly von a pozeram na ten blocek a ten pokladnik ja neviem co mal za pokladnu ale mame ich zadarmo :D . VOBEC ICH NEZAPOCITAL AJ SOM KONTROLOVALA TEN BLOCEK TAKZE MAME 5 PODBRADNICKOV GRATIS :D

gelifil
26. máj 2012

@dadika663 TAK SUPER 🙂 🙂 🙂 A KOLKO MALI STAT?

dadika663
26. máj 2012

ale len okolo 5eur lebo teraz je na ne zlava 20 % ale mi ich mame gratis
@gelifil

lusinda1989
26. máj 2012

@nasatina
@nasatina
@gelifil
dievcence tesim sa ze som tu neni jedina s takym nazorom a preto ma mrzi ze vsetky baby pdisli do sukromky a tu ta debata viazne...

petraas
26. máj 2012

ahojte baby, no vidim ze sa to tu dost pomenilo za tu dobu co som tu nebola...vela vas odislo do sukromky ako citam...ja som vas chodila obcas citat ale prispievat som pri mojej malej nestihala kazdy den tak ako podaktore...
v pondelok som bola v poradni a lekar mi mal robit 3D ale mal ho pokazeny tak ma nepotesil...tak sme sa tesili ze budeme mat nasu babulku na cd nahranu a nic z toho...vraj o mesiac ked pojdem do poradne mi ho spravi len ci sa nam nasa kocka bude chciet ukazat...dufam ze ano...no aspon mi spravil 2x 3D foto...
kolko ste doposial pribrali??? ja uz 9 kilo co je dost...pri malej som za cele thu pribrala 8 a teraz ze 9 e tom som nieco za polkou...len pravda je taka ze pri prvom som na zaciatku dost schudla tak peto sommala len 8 kg naviac...teraz som od zaciatku priberala tak preto uz mam 9+...ani nechcem vediet kde skoncim...

sissmiss
26. máj 2012

@lusinda1989 nejde ani tak o holenie intmnych partii a o detaily uz preziteho porodu, aj ja som benevolentna a nemam problem sa bavit o vsetkom. Ale mozno si nezazila stalkovanie, ze po tebe niekto siel, vyhladaval o tebe vsetky informacie a potom ich zneuzival. Ja som to zazila, a v sukromke je par bab ktore tiez mali taketo skusenosti. Piseme predsa len detaily zo svojho sukromia, piseme o sexe, o vztahoch ku konkretnym ludom v nasom zivote a v sukromke kecame v istej intimite, a sanca ze niekto si tam precita o sebe je naozaj minimalna. Najskor som bola len tu ale ked vsetky odisli do sukromky skusila som tiez a zapacilo sa mi tam. Aspon trosku ma clovek pocit sukromia. A co sa tyka fora, veci verejnych a tak...Tema september je tu podla mna iks krat, tent o rok, minuly rok a tak...Tak ako kazdy mesiac. A pre zdelovanie osobnejsich informacii je sukromka idealna. Mozeme v pohode pridavat svoje fotky, zanadavat na svokru bez toho aby sa to dozvedela od svagrinej co nas tu nahodou vymakla a potom sa s nami nebavila, napisat ze sme boli na vylete aj ked mame pnku a podobne. Ak si este nezazila zeby niekto zneuzil info o tebe, ktore by si ty povazovala za neskodne ale v zlej chvili by ti to mohlo ublizit, to je dobre. Ale preto nemozes odsudzovat tie ktore to zazili a su opatrnejsie

dadika663
27. máj 2012

@lusinda1989 AHOJ mna v sukromke urcite neuvidis . kd chcem naisat nieco tak to napisem aj sem a ked nema niekto co co robit a ohovarat potom to neni clovek a este ked poznas niekoho ! je to chore !

dadika663
27. máj 2012

@lusinda1989 tu si clovek chodi po rady po pomoc a vyrozpravat sa ale nie aby niekto niekoho potom ohovaral. a naco sukromka