icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
28. máj 2012

@fialka821 preco by si nemohla prispiet ved je to verejne formum mozes prispiet kde chces a co chces... a co sa tyka tvojej otazky tak neviem.... ja idem niekam do ba aasi najskor na antolasku...

lusinda1989
28. máj 2012

@petra6484 no pekne ja len dufam ze ja potom nebpriberem 10kg za tyzden ked teraz tak malo priberam.....

stipec26
28. máj 2012

@lusinda1989 a co si na to davas? lebo to ze to svrbi - tak nech, ma to vraj vela tehuliek, ale to supanie - supinate....nemusism sa zas supat ako po opalovani

stipec26
28. máj 2012

tak ja sa dnes pochvalim - mame za sebou poradnu po mesiaci, babatko - chlapciatko (neprehliadnutelna vybavicka) ma 630g a termin zo zaciatku septembra sa nam zas posunul na 21. septembra.. tak snad to bude niekde medzi tym a vsetko bude ako ma byt....

a dalsia vec - som si vsimla, ze sa mi pod kolenom - ci ako to nazvat - v zahybe (v tej jamke) urobili modre zilky... aj vam sa uz ukazuju? nerada by som dostat krcove zili... ako sa to prejavuje, zacina - neviete?

anicka245
28. máj 2012

@petra6484 ja som na tom podobne... doma sa ma pytaju ze kam este porastiem... a zacinam to citit pri chodzi ze uz vleciem vela kil naviac..

kali23
28. máj 2012

@anicka245 hmm aj ja sa uz gúľam... a najhoršie je to, že už aj stehna šúcham... vrrr +10kg... ale nateraz sa to priberanie spomalilo, tak 0,5kg za týžden, ale začala som trošku mierniť svoje chute na sladké... inak by som sa do septembra uz ani negúľala... ;)

kali23
28. máj 2012

a šúpem sa ako šúpolie... mám strašne suchú kožu na rukách i nohách... bruško si natieram olejčekom z weledy, tak aspoň strie zatiaľ žiadne 😉

anicka245
28. máj 2012

@kali23 ja to mam tiez hlavne kvoli sladkemu, ale ja proste potrebujem... normalne citim ze som nesvoja ked si nedam cokoladku 🙂 pozeram ze aj ty cakas chlapceka, aj svagrinka cakala chlapceka ked jedla stale sladkosti 🙂 ona mi jedina hovorila ze budem mat chlapca lebo ze aj ona pri malom mala take chute 🙂 ale musim to obmedzit lebo ved vsetci vravia ze ten posledny mesiac sa najviac pribera, ved sa budem ozaj guuulat do septembra 🙂

kali23
28. máj 2012

@anicka245 aj mne vsetci hovorili, ze to bude chlapec, ale ja som chcela dievcatko, tak som sa tisko uisťovala že sladké znamená baba 🙂)))

erika3011
28. máj 2012

Ahojte kočky, tiež som septembrovka tak občas si vás prečítam či postupujeme rovnako 😉
@lusinda1989 Ahoj kukám že sú medzi nami len 2 dni rozdiel a s váhou sme na tom rovnako 😀 ja som od začiatku tiež pribrala len 2,5kg...minuly týžden som mala už plus 3kg ale nejako pol kila zišlo dole 😖 sama nechápem... s váhou som začínala rovnako ako pri prvej dcérke no pri nej som v 6 mesiaci mala už ˇ+7kg 😀

kali23
28. máj 2012

ale baby... tie vaše trápne 2-3kilečka... veď vy nás dobehnete 😀 😀 😀 😀

stipec26
28. máj 2012

@erika3011 vazne islo dole? rychlo napis, co si v ten den, resp. den pretym robila, jedla... 🙂 😉

erika3011
28. máj 2012

@stipec26 tu neide o to že dole zo dna na den...vážim sa len raz za týžden vždy v pondelok ked mi skočí aj nový tt 😉 ...tak som ostala trošku aj mimo lebo som čakala tak aspon 0,5kg do plusu a nie do mínusu... 😅

stipec26
28. máj 2012

@erika3011 🙂 horsie pre teba ;) tak jedalnicek tyzden stary si poprosim 😀 😀 😀

stipec26
28. máj 2012

no kocky - ale potrebujem radu, kontakt, linky na hocijakych fotografov / fotografku asi lepsie v BA..... chcem urobit fakt nejaky predbezny vyber, aby som to ukazala muzickovi - by som mu to dala ako darcek k narodkam... mate na niekoho dobre odporucania?

erika3011
28. máj 2012

@stipec26 jedine žeby jahody spalovali tuk lebo v poslednej dobe sa len nimi prežieram 😀 😀 😀

petra6484
28. máj 2012

@anicka245 no ja si za nejake 4 kg mozem sama lebo prve dva mesiace som nemohla jedlo ani vydiet mi bolo zle a potom som sa nevedela dojest vsetko by som vtedy asi zjedla ale teraz sa kontrolujem a davam si pozor a aj tak mi to teda moc nepomaha tak ja sa modlim aby som viac ako 15 kg nepribrala a dufam ze to po porode pojde pekne dole

stipec26
28. máj 2012

@erika3011 😀 😀 😀 😀 idem do toho 😀 😀 😀 😀

stipec26
28. máj 2012

inak kocky - v sobotu som mala narodky a dostal som tento besave pas, ja som bola proti tomu vyhadzovat tolko euro za to, ale ked to uz muz kupil - tak som to vyskusala a uplne super fasa pre mna.... a tu jedna septembrova tehulka - zahadla - ho nasla za super cenu... ak by ste chceli vyuzit
https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-pre-mamicky...

p3tra11
28. máj 2012

@stipec26 ja som si uz ten pas kupila z toho linku 😵 chcela som uz davno si kupit, ale zdalo sa mi to nehorazne drahe a za tuto cenu sa mi to este vrati, hoci len na tri mesiace 😉

stipec26
28. máj 2012

Tehulky,
poucenie k PEDA na Antoskej uz nebyva hromadne, ale konaju sa kazdy den v casoch od 13.00 od 14.00 po telefonickej objednavke na ARO amb. na 1.posch. v poliklinike na c.dv.106

bobek090912
28. máj 2012

ahojte tehulky, tak ja som tu opat 🙂 dnes sme boli na 3D ultrazvuk..uuuplna nadhera a este aj mile prekvapenie..tak to vyzera, ze z nasho ocakavaneho chlapceka asi bude dievcatko..tak sme zvedavi..uvidime teda, co nam povedia v 30 tyzdni 🙂 kedy ideme na prietoky...ale co je podstatnejsie, ze vsetko je v poriadku male vyzera byt spokojne, rastie...a to je to najpodstatnejsie!!! prajem Vam krasny zvysok dna 🙂

lusinda1989
29. máj 2012

@stipec26 ja sa netieram detskym olejcekom a pomaha to.... 🙂 hlavne brusko to voec nemam suche a strie sa mu zatial vyhybaju... 🙂

lusinda1989
29. máj 2012

@stipec26 no super tesim sa ja mam dalsiu poradnu 6.6, pred dovolenkou ale neviem ci mi bude robit sono... :( a ktoru porodnicu si s vybrala???

lusinda1989
29. máj 2012

@erika3011 to sa tesim ze som neni jedina mna dnes sestra potesila ze som schudla 🙂 ale dodala to sa mi moze zdat kedze mas take velke brucho 😠 😠 😠 😠 😠 ale podla mna vobec neni velke neviem kde sa ta mala potvorka schovava 🙂 a co sa tyka terminu myslim ze bude skor ako mam dany podla sona podla MS som mala termin 15.9. tak tam niekde cakam 🙂

lusinda1989
29. máj 2012

@stipec26 co je to PEDA???? 😖 😖 😖

stipec26
29. máj 2012

@lusinda1989 asi fakt zas prejdem na tie detske oleje, aspon si babatko "zvykne" 🙂 ja asi pojdem do Antolskej, ak sa tam nic vazne nestane.... peda je epiduralka 🙂

lusinda1989
29. máj 2012

hehe tie tak kraaasne vonaju 🙂 nemozem z nich 🙂 aj ja som nad nou rozmyslala aj mamina tam ma za mnou blizko ... 🙂

erika3011
29. máj 2012

@lusinda1989 no neviem..ja som sa tomu pol kilu dole vôbec netešila...však celkovo 2,5kg pribrať do 24tt je podla mna straaaašne maličko 😒

kali23
29. máj 2012

@erika3011 to asi záleží aj od pôvodnej váhy ;) keby to mal byť problém, gynekológ by to určite riešil ;)