September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
no mne ho dr.odporucal uz od 20tt preventivne uzivat...kludne ho uzivaj...a na dalsej poradni povedz ze magnerot ti robi zle a uz uzivas magne B6 😉
@dadika663
@lucica no aj podla mna je nivea najlepsia z tych cenovo dostupnych...ja som tiez pri malej prevazne niveu pouzivala akurat na ritku sme mali najprv krem z dm ky a neskor sudocrem a kupel sme mali od johnsnu inak sama nivea...
podla mna je zbytocne si uz kupovat kozmetiku lebo prve mesiace ju aj tak nepouzijete...ja som nejak kupovat nechcela len svokra ma k tomu donutila tak som kupila ale bola mi zbytocna cca prve 2-3 mesiace...dietatko sa ma kupat len v cistej vode maximalne pridat len ten kupel do vody a nema sa kremovat len ritka...teraz si kozmetilu nejdem vobec kupovat...kupim len ten kupel a nieco na ritku a v pripade nutnosti pouzijem modru indulonu ta je najlepsia na prve dni...
inak veci uz cca 2 mesiace pomali kupujem lebo potom toho bude naraz vela...aj ked take ako vahu ci ohrievacku flias alebo stelirizator a podobne to vobec nekupujem sa mi to zda zbytocne....
@annie6 hojpacie kresielko ideme urcite kupovat mali sme ho aj pri prvom ale nie taketo....toto sa mi zda zbytocne podla mna ho ani tak nevyuzijes dlho ako sme vyuzili my to co sme mali...mali sme uplne obycajne, polohovacie so strie0skou...ked bola mala malicka tak mi v nom spavala ked som ju chcela mat napr v kuchyni pri sebe a streska jej tienila tak sa jej lepsie spalo a dalo sa polohovat aj do sedu tak ked sme zacali s prikrmami tak som ju tampekne posadila a bolo...malo aj hrazdicku s hrackami, dalo sa hojdat ale aj zafixovat aby sa nehojdalo...teraz zhanam zasa take ale je ich malo....zohnala som len toto takze ho budeme objednavat....
http://www.veba.sk/baby-lehatka-pre-deti/121194...
je to taky typ ako sme mali pred tym tak dufam ze budeme spokojny lebo s tym pred tym sme boli velmi aj sme ho dost vyuzili....ono v tych vybracnych a podobne som pocula ze aj deti dost casto nechcu byt...
@stipec26 magne B6 sa moze brat aj viac krat za den ale zalezi ake mas....ja sommala jedno a to sa mohlo len raz za den....teraz mam ine a to sa moze brat 3x za den ale to mi akosi nepomaha tak sa chcem vratit k tomu co som mala pred tym aj ked bolo take protivne a casto sa stalo ze mi zostalo sediet v krku...
baby vo stvrtok ma caka test na tehotensku cukrovku uz sa nan
tesim :(
ahojte baby aj mna caka zajtra poradna a aj test s glukozou ... fuj dufam ze to zvladnem.... a v nedelu konecne na dovolenkuuuuu 🙂
brusko stale rastie mam pocit ze sa cez vikend zdvojnasobilo 😀

@sunny15 mne dal doktor magnerot na krce v nohach a tvrdnutie ale vysadila som ho lebo som sa po nom citila zle. tak neviem ci si mozem sama kupit magne B6 a nasadit si ho aj bez toho abz to vedel doktor.