September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@stipec26 myslim ze to nebude od magne B6...ja ho uzivam uz 2mesiace a doteraz mam 5.5-6kg navyse....zacalo sa to zvysovat hlavne v 6mesiaci-posledne 2tyzdne...ale to vsade aj pisu ze od 6.mesiaca budeme viac priberat 😉
😨 a neuzivas nejake vitaminy pre tehulky?skor z toho sa moze v tehu priberat...
ahojte, dnes som volala na vysledky cukru, je to dobre, len na lacno som mala mierne zvysenu hodnotu. Hovorila mi, ze strop je 5,6 a mala som 5,9, ale to asi preto, ze som sa vecer o 10-tej tlacila hranolkami... 😀
@stipec26 heh mno ja teda citron neberiem mam na neho alergiu 🙂 budem to musiet zvladnut nejako aj bez citronu....
hej ehj dovolenka alias svadobna cesta a do Egyptuuuu letiiime v pondelok tesim sa v sobotu mi konecne doleti manzel a dnes mi pride prva varka jeho veci co siposiela naspat domov a aj koliska co som si vybrala pre nasu nelusku a ocinko nam ju kupil a poslal uz sa jej neviem dockat 🙂
@anicka245 😀 😀 😀 hej, kocky uz spominali, ze miesto citrona radsej limetku a este matu a mame mojito 🙂 vraj to zlepsuje chut... hadam neprehana... len niekomu na odpadnutie, ina na grckanie (a to musis udrazat v sebe), ina ma triasky a hlad.... ja nemam sice poradnu, ale idem k sestricke na krv - protilatky... poradnu 18. o tyzden..
ja som sa vcera normalne zacala tesit na porod 😀 typicke ked poriadne neviem co ma caka 😀
@vladka07 vacsinu veci uz mam, dnes ideme pozriet postielku. Vybavicku mam po sesterke ta tiez rodila minuly rok v septembri 🙂 takze mam plllllno veci. Ja mam odlozenych vsetkych 5 tehotenskych testov 😀 to si pamatam ze ked som si nasla prve dve ciarky, tak som isla hned do lekarne a kupila dalsie tri lebo som tomu nemohla uverit 😀 a potom este o par dni som zase neveriacky musela ist kupit dalsi test 😀 sisi 😀
Baby vôbec sa nemusíte báť glukózového testu. ja som ho absolvovala pred 2 tyzdnami a da sa to. Odporúčam vypiť naraz a bez nádychu.
Mamičky,ktore mate 2 deťurence,,,,prosim Vas kolko ma manžel narok zo zakona na platene volno ked ja budem v porodnici?Alebo sa to bere ako OČR a potom už nema narok na nič?
Ahojte dievcata....Straaaasne dlho som tu nebola.Akosi nebolo casu, este stale vybalujeme a upratujeme po stahovani. Videla som, ze ste tu rozoberali glukozovy test, ja som ho absolvovala minuly tyzden. Obavala som sa, ako to prezijem, lebo vsetci ma strasili, ake je to hrozne, ale da sa to prezit. Mala som so sebou aj citron, ale nakoniec som ho nepouzila. Vysledky su, nastastie, negativne. 😉 Inak ma stale trapia krcove zily a hemoroidy. Beriem aj lieky, ale mam pocit, ze sa mi to zhorsuje. 17.6. idem poslednykrat do prace, pred nastupom na MD si musim vybrat 25 dni dovolenky. Takze uz iba 9X pojdem do prace a dufam, ze po materskej sa tam uz nevratim. Snad, ze sa mi tieto posledne dni nebudu vliect. 😝
Zdravim vas dievcata, ako tak citam, tiez ste uz absolvovali test na glukozu, coho sa obavam, kedze ma este obcas napina a zvraciam, co by uz nemalo byt...... snad to nejako dokopem tento piatok🙂) inak picham si injekcie, ale uz nie do bruska, ale co neurobim pre moju babulku🙂)) ten citron si mozem v pohode dat k tomu drinku?supeeer,aspon nieco.....zvyknem mat ak krce, hlavne v noci sa na to zobudim beriem 3x magezium B6, co este by som mohla skusit?
Ahojte maminky.tak dnesna poradna dopadla nasledovne: 635g,25cm a stale som zyvala 🙂
Pohyby by som vraj mala citit kazdy den hlavne od 30tt,a dostala som zelezo.a vy ako sa mate?

@dadika663 @lusinda1989 ....beriete aj citron? 🙂 mne teraz ho uz tiez povedali, ze mozem... 2x som to absolvovala bez.... drzim palce, ja pojdem az 12.6..... dufam, ze tam niekde neskolabujem, lebo teraz sladke moc nemusim....
@lusinda1989 dovolenka alebo svadobna cesta? a kam?
@sunny15 dakujem 🙂 takze mozem veselo papkat.... len akurat rozmyslam, ze odkedy ho beriem - mam za tyzden +2kg - ci to nemoze byt aj vdaka tomu....