icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

dadika663
4. jún 2012

@sunny15 mne dal doktor magnerot na krce v nohach a tvrdnutie ale vysadila som ho lebo som sa po nom citila zle. tak neviem ci si mozem sama kupit magne B6 a nasadit si ho aj bez toho abz to vedel doktor.

sunny15
4. jún 2012

@dadika663 kup si ho sama...ten ti na recept nepredpisu...je na volny predaj...ja uzivam magne B6 od sanofi aventis a stoji okolo 6-7,50eur...zavisi to od lekarne...este dnes si kup a uzivaj... 😉

dadika663
4. jún 2012

@sunny15 a terba to oznamit aj doktorovi ze som si ho nasadila

sunny15
4. jún 2012

no mne ho dr.odporucal uz od 20tt preventivne uzivat...kludne ho uzivaj...a na dalsej poradni povedz ze magnerot ti robi zle a uz uzivas magne B6 😉

olivka84
4. jún 2012

@dadika663 ahoj akurat citam ze mas krce v nohach , lebo posledne dni to zacalo trapit aj mna a som aj rozmyslala ci to mam na poradni spomenut gynekologovi, alebo ci to s tehotenstvom nesuvisi. a teraz vidim ze v tom niesom sama

dadika663
4. jún 2012

@olivka84 ano ja mavam krce v nohach ja som to povedala doktorovi aj brusko mi tvrdne a na to mi dal doktor ten magnerot . mu to spomen ye to mavas

olivka84
4. jún 2012

@dadika663 urcite poviem lebo je to strasne neprijemne aj minule som si rano v posteli natahovala nohy a taky krc som dostala ze som zacala kricat sa drahy zlakol ze som zacala rodit ci co

gelifil
4. jún 2012

@dadika663 a to nevies dr. zavolat???

gelifil
4. jún 2012

@sunny15 dievcata, ja som nasla nahradu, vola sa to MAGNESIUM B6, ma to presne rovnaky obsah horcika aj vitaminu B6.Len je to cenovo vyhodnejsie ako magne , 60 tabliet stoji 5, 24.Magne som kupovala 50 tabliet za 6,90.Je to od firmy GENERICA.

dadika663
4. jún 2012

@gelifil no aj by som mu zavolala ale mam jeho ordinaciu asi dvadsat krokov od bytovky v ktorej byvam tak naco minat kredity ze ano :D

dadika663
4. jún 2012

@gelifil DAKUJEM za radu urcite si to kupim

gelifil
4. jún 2012

@dadika663 🙂 🙂 🙂

dadika663
4. jún 2012

@gelifil nie ako pytam sa preto lebo aj tak si to platim sama celu sumu za ten liek tak ci mu to treba oznamit alebo sa to nemusi

gelifil
4. jún 2012

@dadika663 ked je to to iste asi ani nie, nech ti povie lekarnik obsah ucinnych latok, ci je rovnaky ako v tom, co si brala.....inak ciste magnezium je aj an predpis, potom stoji 1,45

dadika663
4. jún 2012

@gelifil nije ja ked som bola u neho tak som chcela od neho magne B6 a on mi dal ten magnerot ze to je vraj lepsie ale ja som sa po nom citila na prd

gelifil
4. jún 2012

@dadika663 tak co som kukla na nete, tak ten magnerot ma menej horcika....

dadika663
4. jún 2012

@gelifil no tak by mi bol lepsi asi ten magne B6

gelifil
4. jún 2012

@dadika663 ja som nasla nahradu, vola sa to MAGNESIUM B6, ma to presne rovnaky obsah horcika aj vitaminu B6.Len je to cenovo vyhodnejsie ako magne , 60 tabliet stoji 5, 24.Magne som kupovala 50 tabliet za 6,90.Je to od firmy GENERICA.

dadika663
4. jún 2012

@gelifil tak si kupim ten

petraas
4. jún 2012

@dadika663
@lucica no aj podla mna je nivea najlepsia z tych cenovo dostupnych...ja som tiez pri malej prevazne niveu pouzivala akurat na ritku sme mali najprv krem z dm ky a neskor sudocrem a kupel sme mali od johnsnu inak sama nivea...
podla mna je zbytocne si uz kupovat kozmetiku lebo prve mesiace ju aj tak nepouzijete...ja som nejak kupovat nechcela len svokra ma k tomu donutila tak som kupila ale bola mi zbytocna cca prve 2-3 mesiace...dietatko sa ma kupat len v cistej vode maximalne pridat len ten kupel do vody a nema sa kremovat len ritka...teraz si kozmetilu nejdem vobec kupovat...kupim len ten kupel a nieco na ritku a v pripade nutnosti pouzijem modru indulonu ta je najlepsia na prve dni...
inak veci uz cca 2 mesiace pomali kupujem lebo potom toho bude naraz vela...aj ked take ako vahu ci ohrievacku flias alebo stelirizator a podobne to vobec nekupujem sa mi to zda zbytocne....

petraas
4. jún 2012

@annie6 hojpacie kresielko ideme urcite kupovat mali sme ho aj pri prvom ale nie taketo....toto sa mi zda zbytocne podla mna ho ani tak nevyuzijes dlho ako sme vyuzili my to co sme mali...mali sme uplne obycajne, polohovacie so strie0skou...ked bola mala malicka tak mi v nom spavala ked som ju chcela mat napr v kuchyni pri sebe a streska jej tienila tak sa jej lepsie spalo a dalo sa polohovat aj do sedu tak ked sme zacali s prikrmami tak som ju tampekne posadila a bolo...malo aj hrazdicku s hrackami, dalo sa hojdat ale aj zafixovat aby sa nehojdalo...teraz zhanam zasa take ale je ich malo....zohnala som len toto takze ho budeme objednavat....
http://www.veba.sk/baby-lehatka-pre-deti/121194...
je to taky typ ako sme mali pred tym tak dufam ze budeme spokojny lebo s tym pred tym sme boli velmi aj sme ho dost vyuzili....ono v tych vybracnych a podobne som pocula ze aj deti dost casto nechcu byt...

petraas
4. jún 2012

@stipec26 magne B6 sa moze brat aj viac krat za den ale zalezi ake mas....ja sommala jedno a to sa mohlo len raz za den....teraz mam ine a to sa moze brat 3x za den ale to mi akosi nepomaha tak sa chcem vratit k tomu co som mala pred tym aj ked bolo take protivne a casto sa stalo ze mi zostalo sediet v krku...

dadika663
4. jún 2012

@petraas ja budem urcite kupovat Niveu lebo ja mam tiez teda pouzivam niveu telove mlieko a nedam nan dopustit tak urcite je dobra aj detska kozmetika

petraas
4. jún 2012

@dadika663 urcite ze je aj detska nivea super...my doma pouzivame len niveu a aj pre malu kupujem...

stipec26
4. jún 2012

@petraas mam Magne B6 Premium od sanofi aventis (velmi tu firmu nejako neregistrujem, ale ked som pytala magnezium - tak som chcela hlavne B6 a toto mali jedine)

petraas
4. jún 2012

@stipec26 neviem ci to je presne to co myslim ale zda sa mi ze ano a to sa moze viac krat za den...sak skus pozret pribalovy letak....inak mne lekar povedal ze magnezkom sa nepredavkujem ze co bude naviac sa vyluci...tk myslim ze sa nic nestane ked si das viac za den....

stipec26
4. jún 2012

@petraas a aj ti povedal, dokedy mozes? ze kedy ho pred terminom vysadit? teda ja som ho brala v druhom tehu skoro do porodu, ale to som sa otvarala 2 mesiace som lezala... tak zas, aby som vdaka nemu neprenasala

dadika663
5. jún 2012

baby vo stvrtok ma caka test na tehotensku cukrovku uz sa nan
tesim :(

lusinda1989
5. jún 2012

ahojte baby aj mna caka zajtra poradna a aj test s glukozou ... fuj dufam ze to zvladnem.... a v nedelu konecne na dovolenkuuuuu 🙂
brusko stale rastie mam pocit ze sa cez vikend zdvojnasobilo 😀

sunny15
5. jún 2012

@stipec26 magne B6 by sa mal vysadit od 34tt-36tt 😉
ja tiez beriem magne B6 od sanofi aventis...si este neregistrovala tu firmu?kopu antibiotik aj inych liekov vyrabaju 😉 takze odporucam 😉