icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

stipec26
5. jún 2012

@dadika663 @lusinda1989 ....beriete aj citron? 🙂 mne teraz ho uz tiez povedali, ze mozem... 2x som to absolvovala bez.... drzim palce, ja pojdem az 12.6..... dufam, ze tam niekde neskolabujem, lebo teraz sladke moc nemusim....

@lusinda1989 dovolenka alebo svadobna cesta? a kam?
@sunny15 dakujem 🙂 takze mozem veselo papkat.... len akurat rozmyslam, ze odkedy ho beriem - mam za tyzden +2kg - ci to nemoze byt aj vdaka tomu....

dadika663
5. jún 2012

@stipec26 taj ja si glukozu royrabam doma sama a potom sa presuniem ku doktorovi a dam si aj ten citron

sunny15
5. jún 2012

@stipec26 myslim ze to nebude od magne B6...ja ho uzivam uz 2mesiace a doteraz mam 5.5-6kg navyse....zacalo sa to zvysovat hlavne v 6mesiaci-posledne 2tyzdne...ale to vsade aj pisu ze od 6.mesiaca budeme viac priberat 😉
😨 a neuzivas nejake vitaminy pre tehulky?skor z toho sa moze v tehu priberat...

nastasyk
5. jún 2012

@dadika663 Neboj, mna vsetci okolo strasili, a bolo to v pohode. Akurat velmi neprijemne je pichanie do prsta, ale ostatne OK🙂

dadika663
5. jún 2012

@nastasyk dakujem za povzbudenie dufam ze neodkvecnem ako kvetina :D

stipec26
5. jún 2012

@sunny15 fakt viac do 6. mesiaca? ja som mala pocit, ze od 6.teho sa pribera viac... beriem Calibrum mami a do 24tt som teda pribrala 6kg... to len teraz taky hup

sunny15
5. jún 2012

@stipec26 nie do 6mes. od 6mes. 😉 cize teraz to zacne 😕 noo mozno teraz si pribrala tolko...a potom sa to spomalí 😉

dadika663
5. jún 2012

@stipec26 AJ JA TAK ISTO AKO TY DO SIESTEHO MESIACA LEN TAK A TERAZ SA CITIM AKO VELRYBA ALE SOM VELMI STASTNA VELRYBA :D

zahadka
5. jún 2012

ahojte, dnes som volala na vysledky cukru, je to dobre, len na lacno som mala mierne zvysenu hodnotu. Hovorila mi, ze strop je 5,6 a mala som 5,9, ale to asi preto, ze som sa vecer o 10-tej tlacila hranolkami... 😀

stipec26
5. jún 2012

@sunny15 no tak u mna urcite 😀 😀 😀 😀 som stale unavena a dopujem sa sladkym, aj ked mi to vobec teraz nechuti... ale zvyk je zelena kosela.... kavu nepijem, tak nejako sa startovat musim 😉

@zahadka a neposlali ta na tu konzultaciu k diabetologovi?

zahadka
5. jún 2012

@stipec26 nie, povedala, ze ked su ostatne vysledky ok, tak je to v poriadku, aj pri malom som mala jednu hodnotu mierne nad. Asi by riesili, kebyze je to cislo trochu vyssie

sunny15
5. jún 2012

@stipec26 jasne 😉 ja zas milujem v tehu kapustu 😉 sladke si tiez dam...ale skor zo zvyku alebo ked uz cely den jem slane tak mam chut aj na nieco sladke 🙂

lusinda1989
5. jún 2012

@stipec26 heh mno ja teda citron neberiem mam na neho alergiu 🙂 budem to musiet zvladnut nejako aj bez citronu....

hej ehj dovolenka alias svadobna cesta a do Egyptuuuu letiiime v pondelok tesim sa v sobotu mi konecne doleti manzel a dnes mi pride prva varka jeho veci co siposiela naspat domov a aj koliska co som si vybrala pre nasu nelusku a ocinko nam ju kupil a poslal uz sa jej neviem dockat 🙂

anicka245
5. jún 2012

@stipec26 ja idem tiez 12.6. na glukozu a v ten den mam aj poradnu 🙂 a na co citron? akoze kolecko do drinku ci ako? 😀 😀 ja si to neviem predstavit ze ako to moze chutit, tak som zvedava na to 🙂 len dufam ze to nezvykne prehanat na wecko 🙂

stipec26
5. jún 2012

@anicka245 😀 😀 😀 hej, kocky uz spominali, ze miesto citrona radsej limetku a este matu a mame mojito 🙂 vraj to zlepsuje chut... hadam neprehana... len niekomu na odpadnutie, ina na grckanie (a to musis udrazat v sebe), ina ma triasky a hlad.... ja nemam sice poradnu, ale idem k sestricke na krv - protilatky... poradnu 18. o tyzden..

anicka245
5. jún 2012

@stipec26 tak som zvedava hlavne na tu chut, ja znesiem vela sladkeho, ved co ja pojem kazdy den... potom sa cudujem ze kolko to vazim 🙂 a kolko deci sa vlastne toho pije? to sa musi ze na ex? 😀 mnam ale taky nejaky dobry drink by som si dala veru 🙂

vladka07
5. jún 2012

@anicka245 mno to ano fuuha a mne to strasne tie tyzdne rychlo utekaju aj tebe?? 😀 sa my zda ako keby len pred nedavnom my povedali ze budeme mat babetko a to uz aha ze som v 26tt ani neviem ako 🙂

anicka245
5. jún 2012

ja som sa vcera normalne zacala tesit na porod 😀 typicke ked poriadne neviem co ma caka 😀

anicka245
5. jún 2012

@vladka07 uzasne to uteka ved len akoby vcera som s prekvapenim hladela na tehotensky test s dvoma ciarkami 🙂 a ta moja druha ciarka uz nakopava mechur osto-dvesto 🙂

vladka07
5. jún 2012

@anicka245 mno presnee 😀 ja tez a vcera som si len thak kukla tehotensky test a uplne ze fuu 🙂 a ako vydim mas 14septembra termiin 😅 ja 16 hihi juj a vybavicku vsetko uz mas ci??

anicka245
5. jún 2012

@vladka07 vacsinu veci uz mam, dnes ideme pozriet postielku. Vybavicku mam po sesterke ta tiez rodila minuly rok v septembri 🙂 takze mam plllllno veci. Ja mam odlozenych vsetkych 5 tehotenskych testov 😀 to si pamatam ze ked som si nasla prve dve ciarky, tak som isla hned do lekarne a kupila dalsie tri lebo som tomu nemohla uverit 😀 a potom este o par dni som zase neveriacky musela ist kupit dalsi test 😀 sisi 😀

lucica
5. jún 2012

Baby vôbec sa nemusíte báť glukózového testu. ja som ho absolvovala pred 2 tyzdnami a da sa to. Odporúčam vypiť naraz a bez nádychu.

vladka07
5. jún 2012

@anicka245 heh mno aspon usetriis juuj mno ja som si tez robila 2 testy lebo som nemohla verit 😀 ale thak bola som rada a aj som juj a tak postielku mno urcite vyberiete krasnu 😉 a mas uz aj kociik? ja uz mam vybraty ale este casu mno mozno najdem lepsii 🙂

zuzzy12
5. jún 2012

Mamičky,ktore mate 2 deťurence,,,,prosim Vas kolko ma manžel narok zo zakona na platene volno ked ja budem v porodnici?Alebo sa to bere ako OČR a potom už nema narok na nič?

soniatko
5. jún 2012

Ahojte dievcata....Straaaasne dlho som tu nebola.Akosi nebolo casu, este stale vybalujeme a upratujeme po stahovani. Videla som, ze ste tu rozoberali glukozovy test, ja som ho absolvovala minuly tyzden. Obavala som sa, ako to prezijem, lebo vsetci ma strasili, ake je to hrozne, ale da sa to prezit. Mala som so sebou aj citron, ale nakoniec som ho nepouzila. Vysledky su, nastastie, negativne. 😉 Inak ma stale trapia krcove zily a hemoroidy. Beriem aj lieky, ale mam pocit, ze sa mi to zhorsuje. 17.6. idem poslednykrat do prace, pred nastupom na MD si musim vybrat 25 dni dovolenky. Takze uz iba 9X pojdem do prace a dufam, ze po materskej sa tam uz nevratim. Snad, ze sa mi tieto posledne dni nebudu vliect. 😝

kika79
5. jún 2012

Zdravim vas dievcata, ako tak citam, tiez ste uz absolvovali test na glukozu, coho sa obavam, kedze ma este obcas napina a zvraciam, co by uz nemalo byt...... snad to nejako dokopem tento piatok🙂) inak picham si injekcie, ale uz nie do bruska, ale co neurobim pre moju babulku🙂)) ten citron si mozem v pohode dat k tomu drinku?supeeer,aspon nieco.....zvyknem mat ak krce, hlavne v noci sa na to zobudim beriem 3x magezium B6, co este by som mohla skusit?

zahadka
5. jún 2012

@zuzzy12 OČR je ale 10 dni, to by si mala prist dovtedy domov. A asi moze na kazde dieta zvlast, ale to som si nie ista

zahadka
5. jún 2012

@stipec26 ja na protilatky ist na gyndu nemusim, lebo som sledovana na hematologii kazdy mesiac 😀 😀 😀 Dost, co mi tam stale beru a strasia ma, ze pojdem rodit do Martina (som z Dolneho Kubina) 😠

laura14
5. jún 2012

Ahojte maminky.tak dnesna poradna dopadla nasledovne: 635g,25cm a stale som zyvala 🙂
Pohyby by som vraj mala citit kazdy den hlavne od 30tt,a dostala som zelezo.a vy ako sa mate?

stipec26
5. jún 2012

@anicka245 tusim do 1,5alebo2dcl.. a najlepsie na ex... inak neviem - podla mna to nie je take moc sladke, len je toho vela a potom to bolo pre mna neprijemne...

@zahadka martinsku si pochvaluju... aspon to budes mat s vyletom...
a ty by si prisla na stretko do ba? ked si tak daaaaaaleko?