September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@mony222 mno my mame termin na 17.9 a ano kocik uz mam vyhliadnuty len este musime ho objednat 🙂 mas aj fotku kociku? mno presne aj tak babetko bude v tom len spinkat a o postielku ani nejde mne skor ide aby mala malinka dobry matrac v nej 😉 ale kocik a postielku kupime az ked sa konecne prestahujeme 😀
@dadika2504 @svaca20 preco si myslite ze by dr mal robit aj palpacne vysetrenie v tehotenstve? V zahranici sa neodporuca a nerobi a maju rovnake alebo lepsie vysledky ako na sk...u nas je to este stale pouzivanie stareho postupu nejako zo zvyku. Pri riziku skorsieho otvarania sa odporuca oddychovat a setrit sa, nemaju nejaky zaruceny medicinsky zazrak co s tym ked to tak bude. Skuste pocuvat svoje telo, setrit sa a oddychovat ked to tak citite...
@mony222 mno ano chceme sa prestohovat do 2 izbaku ale aj zo zahradkou ves 🙂 preto na prizemie a ja mnoo mam ich dost ale nevem si vybrat :D ked vsetky su peknee a dobre 😉 mno jo my sa uz budeme stahovat do zariadeneho tak super ale vsetko to umyvat 😒 och joj mno juuj uz sa tesim ked bude malinka v postielke aj ty ze?
Ahoj kočky ako sa dari?ja som v noci dostala do nohy dalsi krc...taak ma dnes boli lytko...a este k tomu som celu noc bola hore kvoli paleniu zahy...noo hroza...ako znasate horucavy?opuchaju vam clenky ci prsty?
noo inak zatial celkom ok. ak odratam tie opuchy krce v lytkach a zahu... 😀
my budeme mat chlapceka 😉
@mony222 ves co mno ako sa jej chce 😀 raz kopka ako diva ani v noci neda spinkat maminke 😀 a raz zacas sa stane ze je celkom kludna a neha maminku aj dlksie pospat 😀 a co tvoja hmm ako poslucha 🙂 mnomoj chla vravy ze som magor 😀 lebo ze mam vecicky zoradene ze mam v 1 polovici vecicky od 0do3mes a v 2 od 3do6 a ze mam este aj presne napisane ze kolko coho mam 😀 ale tak cem mat v tom poriadok aby som vedela co my treba este kupim mno
@sunny15 ves co uz mam ale zopar veciciek na oblecenie my chyba este 😀 ale to pojdeme na nakup v juli hehe a este nemam postielku a kocik uz mam vybraty len treba ho objednat 😀 a este musim kupit take veci ako su plienky,odsavacku a tak mno.. take veci ty 😀 a inak tvije babetko ked bude spavat v postielke bude zakrite perinkou ci bude buvat v (spasaciku)?ja to tak volam 😀
😀 😀 😀 no tak to ja mam tiez...teraz sa smeje lebo ako keby som seba videla...este aj popisane zvlast vecicky,doplnky...atd. Vedmu to vysvetli ze treba mat v tom poriadok... 😝 a ja som robila len ciarky a teraz som zacala pisat uz aj farbu a cislo a by som vedela presnejsie 😀 moja je tiez v celku kludna...sem tam kopne a inak buva ale dve noci dozadu mi nedala spat od pol noci do druhej...sa mi aj zda ako keby sa mi uplne otocila dole hlavickou a neviem ci t nie je skoro 😒
@mony222 nebooj sa ona sa pretocii mno moja sa tez stale otaca 😉 a tez sa budi obcas okolo 12 a do 2 rano my neda buvat niekedy aj do 4 😒 a to si jak ja :D ja mam tez podla cisla heh ze 54zvlast a tak.. hehe mno tak a co 😀 ja mam tez posisane ze napr body dlhy rukav c54 ktomu ze kolko kusov toho mam hehe a este to ma potriedene ze domace vecicky na doma len a na vonka a tak .. :D mno som troska magor ale co cem v tom mat poriadok proste :D
Ej tak ja uz som sa zlakla ze mam v brusku nejaku moc zivu certicu 😀 ale ako vidim tak ty mas taku istu...len dufam ze nebude taka moc iniciativna v noci aj ked sa narodi 😀 a tie vecicky treba...ja som minule napr zistila ze mam vsetky kosielky len 62 lebo doteraz som si nepisala cisla ale len to tak ukladala...takze teraz hor sa na nakup 68miciek 😀 ja si myslim ze chlap toto nikdy nepochopi a to este len pride asi ten najväcsi fanatizmus do veciciek a hlavne ked t je dievcatko 😝
@sunny15 skús papať banány....mne to dosť pomáha, tiež som mala pravidelne každú noc kŕč v lýtku 🙂 a s opuchaním mám tiež skúsenosti.... 😀 už sa mi na nohách otláča nielen gumička od ponožky, ale aj vzorka sa mi stále pekne otiskne 😀 😀
ahojtee 😀 mohli by ste my poradit prosim ze co je dobre proti nevolnosti ked cestujem? alebo ako sa vyhnut tomu aby som neblinkala 😒 byva my zle ked cestujem a uz fakt nevem co mam robyt ☹

@dadika2504 to som myslela opacne.ked tvoje mimi sa hybe furt tak je v poho a to moje nie je?mozno ze len spi ve.ja som to nemyslela zle. 😉