icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

daniela02
17. jan 2012

@petraas
@monika2712 no pri prvom som tiez dostala najskor knizku ,podstupila prve odbery a tak sla na uzv,vsetko prebehlo v rozmedzi od deviateho do dvanasteho tyzdna. Viete ako to povedat,ja mam takeho zlateho doktora,on je velmi pozitivny a nikdy nehovori o zlom, on jednoducho povie,ze je to ok,lebo to tak ma byt

jerryjanka
17. jan 2012

@fifitko25 tak ako duchovia?

monika2712
17. jan 2012

@daniela02 no akoze nic v zlom, ale ty si uz v 8tt, este nevies ci srdiecko bije, dostanes knizku a potom sa na sone zisti nieco zle.. neviem, pride mi to trosku naopak cele.. myslim si ze sono a akcia srdca je prvorada.. na co je niekomu knizka a odbery ak tam napr nie je ani plod? zbytocne vyvolavana falosna nadej u mamicky podla mna.

fifitko25
17. jan 2012

@jerryjanka nic moc, dnes som začala spinit ☹ ráno bol Ešte duch, poobede doslo slabé krvácanie ☹

alex999
17. jan 2012

@sissmiss presne ako keby si o mne pisala 😀

alex999
17. jan 2012

@fifitko25 tak utekaj hneď zajtra k lekarke

jerryjanka
17. jan 2012

@fifitko25 špinila som pri Janke aj ja. test bol stale rovnaky? či bol aspon silnejši. joj držim palce

monika2712
17. jan 2012

@fifitko25 ☹ hm tak zeby nic nakoniec?

zahadka
17. jan 2012

@fifitko25 ja by som bud sla k lekarke zajtra, alebo aj na pohotovost, mozes byt tehotna...

daniela02
17. jan 2012

@monika2712 ked som bola tehotna s dcerkou to ze som tehotna som sa dozvedela az v 11 tyzdni,nepride mi to cudne,ja si nerobim falosne nadeje,tehotenstvo uz mam od lekara potvrdene,nakolko mi robil uz jedny odbery. Ja si podobne ako moj lekar nepripustam,zeby malo byt nieco zle,prve tehotenstvo som mala uplne v poriadku a tak tak rozmyslam aj nad druhym,tesim sa uz od zaciatku,lebo ja zijem s tym,ze jednoducho sa stane co sa ma stat. A dalsia vec mne menstruacia,nemeskavala,nemala som s nou problemy a podobne,cize vyse dvojmesacne vynechanie a priznaky ako pri prvom su u mna tou istotou

daniela02
17. jan 2012

@monika2712 mozno sa budes cudovat,ale ja som napriklad pri prvom nebola ani na testoch na tehotensku cukrovku,doktor mi pravidelne kontroloval krv a nevystavil ma tomu

fifitko25
17. jan 2012

@alex999
@jerryjanka
@monika2712 zajtra som objednana na krv, tak Uvidíme, Čo z toho bude ☹

monika2712
17. jan 2012

@daniela02 jasne chapem, lenze odbery su jedna vec a sono druha. to ze ti vyslo hcg z krvi je fajn.. lenze.. ja som mala minule tehu v 5tt riadne vysoke hcg, ale na sone bol vzdy len gestacny vak, do 8tt sa plod na sone neobjavil, gestacny vak sa zdeformoval a musela som na kyret.. tiez som si nepripustala ze sa stane nieco zle.. tie falosne nadeje som myslela tak, ze mas sice potvrdene hcg v krvi, ale to sa tam nachadza aj ked pride napr k odumretiu plodu, alebo k zastave srdiecka, alebo je to bezplodove tehu ako som mala ja.. takze vlastne nemas vobec istotu ze tam nejake babo je kym to neuvidis na sone..

monika2712
17. jan 2012

@fifitko25 hm tak drzim palceky 😒

daniela02
17. jan 2012

@monika2712 S tym plne suhlasim,len to dovrsim ja na prve sono dostanem papierik od mojho dokiho na prvej poradni,cize preto ta moja nedockavost,ked sa unho objavim tento stvrtok tak v piatok som uz mozno na sone,ked o tyzden tak budem cakat este dalsi tyzden,asi tak. Takze to ja vlastne riesim a dokonca to suvisi aj s tym co si napisala,aby som uz konecne naozaj mohla vidiet malu fazulkuu a povedat si vsetkonje super

jerryjanka
17. jan 2012

@fifitko25 drž sa a daj nam vedieť budem na teba myslieť

monika2712
17. jan 2012

@daniela02 jasne chapem, tak potom necakaj a chod tam uz teraz.. ja si myslim ze na to v kolkom si tyzdni uz je najvyssi cas na potvrdenie aj sonom.

daniela02
17. jan 2012

@monika2712 aj ja si to pomaly,ale isto myslim,lebo som hrozne nedockava 🙂

alex999
17. jan 2012

@jeny ja som mala sliny pri malej,teraz nieako nič, tak dufam že ani nebudu.bolo to fakt neprijemne 😖 a k tomu sa pridalo pálenie žáhy 😒

alex999
17. jan 2012

@fifitko25 hmmmmm tak držim palce, daj potom vedieť

zuzana_v1
17. jan 2012

@marcelatje dakujem 🙂 si zlata

zahadka
17. jan 2012

@alex999 @jeny ja tiez akosi slinim a dnes som zacala grgat, tusim som to tu dnes uz rozoberala.... Teraz som nafuknuta, neskutocne, sa odfotim a zajtra dam foto, pripadam si ako v 5. mesiaci 😝

alex999
17. jan 2012

No tak práve som poslala manžela do obchodu po PÁRKY 😅 😅 😅 tak to pekne začina 🤐

zahadka
17. jan 2012

@alex999 sa asi nabeha este, kym porodis 😀

jeny
18. jan 2012

@fifitko25 drzim silno palce
Dnes som sa zobudila o 4,30 na velky hlad a uz sa mi neda spat, dufam ze sa to nestane pravidlom

sissmiss
18. jan 2012

@jeny ja mavam to iste, akurat ja sa budim okolo polnoci. A rano ked vstanem tak mam take bolesti od hladu...to som este nezazila. A brusko ako v 5 mesiaci...citala som ze pri druhom vyskoci brusko podstatne skor, ale brala som to s rezervou. No, a uz je to tu 😀

marcelatje
18. jan 2012

@alex999 aj ty si na ne dostala chuť keď si videla Dudka v Paneláku? 😀 😀 😀

daniela02
18. jan 2012

Dievcata pekne rano vam zelam, ja som celu noc nespala, stale som rozmyslal nad dokim a co sme si pisali s monikou, prepada ma normalne trochu strach, boze, boze pri prvom som takto nevysilovala 🙂

monika2712
18. jan 2012

@daniela02 jejda moja, prepac ak som ta nejak zneistila alebo nieco, ale radsej fakt chod skorej. nech uz vies na com si 😉
ja mam inak tiez problem so spankom odkedy viem ze som tehu..

monika2712
18. jan 2012

@sissmiss
@jeny
Baby tak toto aj ja mavam, ze sa budim na vlci hlad.. citala som ze je dobre mat niekde pri posteli nejake piskoty alebo susienky, aby sme nemuseli lozit z postele v noci, tak si ich tam dnes asi dam. 😀