September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@monika2712 ja tiez stale rozmyslam o babatku v noci a ked konecne zaspim, tak ma maly zobudi, bud je hladny, alebo chce dudku a potom znova zaspavat pri rozmyslani
@monika2712 nie to tak neber, trosku som sa zneistila to je pravda, ale aj tak uz nad tym spekulujem davno a dokonca aj moj manzel povedal, ze ideme zajtra spolu a v piatok ked budem doma sa mozno dostanem aj na sono hned.
Dievcata ako bojujete s nevolnostou, lebo mne zabera kola, aj ked viem ze by som ju nemala, a ked sa prejdem, este doobedu je to v poho, ale ako prejde obed a az taka druha hodina sa mi to stupnuje a ked prideme domov z roboty o tej piatej tak som ako balon a je mi nanic ani najest sa nedokazem, mne sa toto rozbehlo len minuly tyzden
@daniela02 no tak drzim palce, nech to hlavne dobre dopadne.. ja sa tiez neviem dockat kontroly 😒
@tatulienka no dakujem za info....chcela by som dievcatko, tak uvidime, mozno to sladke cosi bude znamenat.. 🙂))
@monika2712 tak v to dufam, ze uz sa len radovat budeme a odpocitavat
@daniela02 ja ráno nemôžem jesť ani piť vôbec nič ☹ až okolo jedenástej to skúšam prvý krát aj to len preto, že by som mala. Žalúdok mám celý deň na vode už asi 3 dni v kuse a ak sa mi to náhodou zlepší ihneď ako niečo zjem je to späť 🙄
Baby inak, ja zatial nemam ziadne divne chute... predpokladam ze to pride neskor ?? iba mam vacsi hlad, a stale grgam od rana do vecera, ale ze by som mala chut na sladke alebo slane nemozem povedat.. sladke som nejedla uz par dni, ale mne to ani nikdy nechybalo, skor som mala chut na nejake chipsy alebo daco, ale doma nic nebolo nastastie 😀
@monika2712 ja tiež nemám na nič neodolateľnú chuť, len tie párky ma včera oslovili 🙂 ale doma sme nemali takže z toho nič nebolo ☹ V podstate som rada ak vôbec niečo do seba dostanem. Ešte som síce nevracala ale ten môj žalúdok sa bráni, ale zatiaľ to tiež rieši len grganím - dosť nepríjemné hlavne v robote 😀
Toto tehotenstvo budem mat asi stresove, lebo musime dokoncit dom, aby sme sa do porodu nastahovali...Chuda male, teraz mam take pokojne babatko, dobrucke, som zvedava, ake bude toto druhe, ked sa budeme tak nahanat 😒
@marcelatje no ja ho mam len troska na vode, zatial ziadne velke nevolnosti alebo zvracanie, len to grganie ma trapi a vlci hlad. som zvedava kedy to pride..
@marcelatje ja by som asi zle skncila, uz rano ked sa chystam do roboty vyjedam popri nieco. Cez den v robote do tej druhej je to ok, ja mam asi poobednajsie az vecerne nevolnosti 🙂
@papucz s tym vyjedanim to mam aj ja, codim do prace vyzbrojena jogurtmi, ovocim a plus nieco fajne 🙂
@marcelatje milacik ja mam presne to iste...najem sa je le...nenajem sa je zle...no kto sa v tom ma vyznat...ale na sladke vobec nemam chut.... :(
@marcelatje ano presne preto som dostala veľku chuť 😀 😀 😀
ahojte kocky... len tak mi tu padla do oka Vasa skupina 😉 takto pred rokom som sa aj ja tesila z dllllho vytuzenych // a 14 sept. sa nam splnil sen o babatku.
tak som si zaspominala rok dozadu ked som vas zbadala tu 😀 😀
takze vam drzim palce aby ste mali co najemnej problemov a o par mesiacov drzali svoje babatka na rukach 😉
@lusinda1989 ani ja po sladkom netúžim a vieš aká som bola 😉
suseda niečo varí, tie výpary ma zabíjajú už mi bliká kontrolka "budu zvracet! budu zvracet!" ale opäť zostane len pri pocitoch a musím to pretrpieť bez toho 🙄

@ktore dam si pod meno az mi dr. potvrdi naozaj ten tyzden..ale teraz som v 8tt.... 🙂))a stale mi chuti sladkeeee....takze ak by povery vysli by som bola rada... 🙂)))