September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@ktore no urcite mi by zprdla ako ju poznam.. furt mi rozpravala o tom ako sa jej tam baby pchaju uz v 4tt zbytocne, ze maju velke ocakavania ze tam daco bude a tak.. tak musim pockat, nic ine neostava.. a snazit sa mysliet pozitivne, ze vsetko dobre dopadne 😉
@montinka ani ja som to mojej mame nejak nechcela povedat.ani som jej to nepovedala ja ale manzel ked tam bol pre paralen.ja som sa chcela uchranit reakcie.lebo ked som jej povedala ze idem na laparku lebo chceme mat dieta tak nebola nadsena.akoby sa ona musela starat o deti!!!!och.a teraz je rada.ale vobec ani neviem co si mam mysliet.mozno len chce byt rada.ja neviem.nejak spolu nevychadzame akoby sme mali.
@ktore my sme v tomto mali stastie, rodicia na oboch stranach sa velmi vytesuju. Aj ked popravde som sa bala nasim povedat, aby mi nedohovarali, ze je to skoro, kvoli zdravotnym problemom, ale naopak, tesia sa a podporuju nas a na nic zle ani len nemyslia, uz sa tesia, ako ich budu brat na prazdniny 😀 a svokrovci- to som vedela, ze sa budu tesit, svokra mi dohovarala uz po porode, ze nech mame, co najskor dalsie, aby sa deti spolu vyhrali
@daniela02 podla mna prilis velke rozdiely nie su dobre, ja som mala v plane tak 2-3 roky, aby si este ako tak rozumeli, ja mam brata o 5 rokov starsieho, dalsieho o 7 mladsieho a sestra o 8 rokov, ale nikdy sme nemali nejaky blizky vztah, rozumieme si, ale zeby sme boli nejaky kamarati....tak to tazko
@daniela02 ja som to povedala len mame, a potom jednym známym, lebo sme boli u nich na silvestra a nechcela som pit, tak som to vyklopila, potom kamoskam, kt sú daleko, ale kamoske, kt sa tiez snazi... a vám! 😀
manzel najnovsie vymyslel, ze jeho mame to nepovieme vobec, ze bude sranda, ked sa nám to narodí... ale hned si odpovedal, ze to by si zase myslela, ze sme si adoptovali... no nielen na mna mali tie jej nekonecne reci negatívne účinky... manzela znechutila natolko, ze jej to vobec nema chut povedat... len sa "potmehútsky" smeje, ked nám telefonuje a zase tie kecy okolo... svokor s manzelkou to tiez asi tusia, ale im to oznámim, hned po návšteve gynekológa... a teraz niekedy má k nám prísť môj brat s rodinkou (oni nám tajili do poslednej chvíle, že čakajú bábo??? divné vzťahy v rodine) no ale ja by som mu to chcela povedat... nech sa pripravuje, ved bude krstný 🙂))
a osobne na tú poveru neverím... nepríde mi na nej nič logické... 😉
@zahadka to je individuálne, ja som si ešte donedávna myslela aký mám skvelý vzťah s bratom... potom sa oženil... a kamošky čo mali tiež staršieho brata 6-7 rokov tak mali aj majú skvelé vztahy so súrodencami... naopak kamoška mala sestru o 2 roky staršiu, s tou si nikdy nerozumela ani nerozumie... ;)
kali ja tiez nie som na povery, ja som jednoducho stastna z toho, ze sa nam to podarilo, tak som sa jednoducho pochvalila, v robote aj kvoli tomu, ze mi byva zle a cakaju ma poradne, a tie sa beru mimo paragrafov.
Co sa tyka rodiny vedia moji surodenci, rodicia a svokrovci, inym sme zatial nehovorili, u sesternici som to mala podobne ako ty, ze nam nechceli povedat, ze cakaju lebo sa bali aby sa nezakriklo.
Ale viem ze nasi aj svokrovci sa tesia, len to tak nedaju najavo az potom 🙂
áno, o nás sa hovorilo, že nemožme mať deti, dufam, že teraz budú riešiť, že som bola na umelom... a ked sa to narodí, tak už mi budú píliť uši, že kedy druhé 😀 😀
a najradsej mám ked svokra zacne že tá a oná je tehotná a má problémy ale pssst, este sa o tom nemá hovoriť, (pritom vobec netusím o koho ide) ale to pssst je velmi podstatné pri šírení tejto informácie po úplne cudzích ľuďoch... 😀 😀
@zahadka medzi mojou dcerou aked sa narodi toto tak bude rozdiel 10 rokou a to je dost.neviem ako to ovplyvni ich zivot ale dufam ze aj ked budu nevlastny surodenci tak si to nebudu vykrikovat.len nech sa znesu.dcerka sa velmi tesi.uz je velka.tesi sa ze mi pomoze prebalovat a zehlit.
@ktore ja vobec nie som na povery, ani malemu som nedavala nic cervene, aj som ho kocikovala pred krstom, ja verim na anjela strazneho a volu Boziu, ak je nieco v Jeho plane, tak to tak bude, je sice na nas, ci si vazime, co mame a ci to aj chranime. Takze ja budem opatrna a budem oddychovat, co sa len bude dat, aby sme mali krasneho zdraveho drobceka 🙂
@kali23 ja som nemohla mat deti.potom sa zadarilo a rozpravali ze je od ineho.no super.padlo to na mna jak bomba.a to moja byvala spoluziacka.jej sestra robila z mojim muzom a isla som k nim vykricat sa.ulavilo sa mi ale mrzi ma to doteraz ze svine dokazu byt ludia.su aj srdečny a asi je viac neprajnych a takych co chcu zo vsetkeho urobit senzaciu aby boli pre ostatnych dolezity,mylim ze ty ludia su sami a takto hladaju niekoho kto si snimi rozoberie nejaku klebetu a aspon vtedy su zaujimavy
Baby koho to troska zaujima, vypocet farby oci dietata:
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eye...
@monika2712 nerozumiem tomu
Baby potrebujem na uzv papierik od doktora? Alebo sa mozme objednat aj sama trebars keby to bolo tak, zeby som chcela vediet, ze je vsetko ok ale poradnu mam u dokiho az o dva tyzdne
ahojte baby, ale ste toho popisali som vas len na rychlo docitala lebo nemam akosi naladu sediet za PC pretoze uz to na mna prislo....od polovice noci je mi zle cely den na nic nemam naladu a nic sa mi nechce. nejlepsie mi je ked lezim len to sa pri nasej malej neda...achchch jaj sa z toho zblaznim ked mi takto bude zasa do nejakeho 15tt
mam strasne divne v ustach tak z toho mi je tak zle...nemam ani na jedlo chut ale ked nieco zjem tak na chvilu mi je lepsie ale ked sa dostavi ten hnusny pocit v ustach tak zase je mi zle
Joj, ja by som stále niečo jedla 🙂
@monika2712 ano uz som tam zadala ze farba oci mojich rodicou a farba oci jeho rodicou?alebo naopak?a potom mi tam naspodku ukazalo neviem kolko detskych oci a najviac boli modrej farby.tak to ma byt?
@ktore zadas tam farbu oci tvojej mamy a otca, a partnerovej mamy a otca - vrchny riadok, potom podtym ty a partner, a potom sa ta spyta ci ma nejakej farby oci "sibling" - to je surodenec, tak len kliknes ci ano alebo nie, to iste pri partnerovi.
@monika2712 kazde druhe je zelene a modre.cize sa zacina zelenou aje tri a tri.tak asi pol na pol.
@ktore pozri si percenta pod tym, tie su dolezite.. kolko percent ti vyslo na jednotlive farby.. a zadaj aj tych surodencov..

@zahadka pekne brusko 😉 ja mavam take navecer. zrazu po jedle vybehne. ale rano je malicke.