September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Baby aj vás tak svrbí bruško?
@marcelatje zatial nie, ale zacne, radsej sa natieraj, mna najviac na konci tehu svrbelo a popraskalo mi trochu... 😠
@zahadka tak prečo mňa už teraz? prečo ja vždy musím byť výnimka 🙄
@marcelatje aj mna svrbi.🙂 inak spicha vas niekedy v oblasti vajecnikov. mna hlavne ked lezim v posteli a idem sa obratit na bok. no vtedy umieram. je to normalne?
@montinka hej pichá ale nie často tak neviem či je to dobre alebo zle, ale zajtra idem k lekárovi tak sa popýtam
@marcelatje akoze ani mna to nepicha ze kazdy den tak sem tam. hmmm som zvedava co ti povie. no idem ja zbalit zehlenie,nachystat malemu caj a idem si asi lahnut. ahoj a dobru noc
@montinka dobru 🙂 a hlavne dobrý spánok, lebo toho mám ja osobne v poslednom čase poriedko 😒
@marcelatje aj ja maly akosi posledne tri noci zle spava.☹
Všetky tehošky už asi spia 🙂 , tak idem aj ja dobrúúúú 😀
@marcelatje no ja este nespim. nemozem ist tak skoro spat lebo potom sa okolo pol noci zobudim a uz nemozemzaspat. chodim radsej neskor spat a to sa potom zobudim okolo 4 tak to mi uz tak nevadi ked nezaspim🙂
Ahojte baby,tusim sa k vam pridam 🙂 vcera slaba ciarka,dnes o cosi silnejsia 🙂 len mam stale pocit,ze dostanem mrchu :(
@iviatko to som mala aj ja taky pocit...este v 5.som si robila test ze ci nahodou ciarka neslabne...take obavy som mala a stale som cakala menstr. Ale uz sa s tym nejako zacinam stotoznovat a zzivat, som zvedava co mi povie dr v pondelok...snad len dobre spravy. Ale tieto pocity na zaciatku su normalne. Treba to brat ako to je dnes, nemysliet na minulost ak su tam nejake negativne skusenosti ako MA a podobne. Treba dat tomu cloviecikovi sancu na vlastny sposob existencie, nepodobny predchadzajucim, jedinecny a originalny 🙂 A tiez nebrat ako tragediu ak to tentokrat nevyde, je to velmi tazke, presla som tym, ale pomohlo mi prijat to, akceptovat. Byt v sulade 🙂 Takze klud, oddychuj, spravaj sa ako tehulka, nestresuj sa a bude to tak ako to ma byt 🙂 Drzim palce
ahojte baby, prvé nevoľnosti sa dostavili, od včera mám žalúdok ako na vode....to čo mi predvčerom ešte chutili, dnes nemôžem ani cítiť 😝
ja som dnes robila manzelovi kávu a nemohla som pri tom kávovare ani stát... z tej vone ma napínalo... druhý krát by som sa nevedela "vynuchat" z tej vonicky... sa so mna manzel smial... 🙂))) tiez mi smrdí maslo... no divné vone zrazu vnímam... ale inak tuto noc som dost dobre spala, ani cikat som nebola... konecne 😀
@marcelatje mna stehna 😀 😀 😀
Baby, mate niektorá problém s výtokom ☹ Mňa začal trápiť, no dr mi povedal, že prvé 3 mesiace sa neodporúča žiadná liečba.. Nejaké babské rady nemáte? 😉
ja som rano maleho krmila jogurtom a ma neskutocne napinalo a to ja jogurty milujem
ja tiez jogurty a ani nic sladke nemozem videt.skor slane, maso, polievky a take veci 🙂 prave som si dala piskotu lebo mi bolo nejak blbo jak od hladu a taka tycka fuj...
uz to asi zacina vcera rano som grcala ale som myslela ze z nervov ze idem k dr 😀
Baby tak mna dnes zobudil hlad v noci dvakrat, najskor o tretej a potom o siestej.. o tretej som natlacila polku rozka, a o siestej uz sa mi nechcelo.. hrozne daco... samozrejme ze zakazdym ako sa zobudim mi trva dalsiu hodinu kym zaspim.. 😒

joooooj ja sa uz neviem dockat 26 🙂