icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
18. jan 2012

joooooj ja sa uz neviem dockat 26 🙂

montinka
18. jan 2012

@ktore ani my moc nevychadzame ako by sme mali uz od detstva. a drahy ju vobec nemusi takze ten jej to urcite nepovie. 😒
@daniela02 do IP ti napisem co mi mama povedala do mobilu ked si to vtedy robil srandu.

marcelatje
18. jan 2012

Baby aj vás tak svrbí bruško?

zahadka
18. jan 2012

@marcelatje zatial nie, ale zacne, radsej sa natieraj, mna najviac na konci tehu svrbelo a popraskalo mi trochu... 😠

marcelatje
18. jan 2012

@zahadka tak prečo mňa už teraz? prečo ja vždy musím byť výnimka 🙄

montinka
18. jan 2012

@marcelatje aj mna svrbi.🙂 inak spicha vas niekedy v oblasti vajecnikov. mna hlavne ked lezim v posteli a idem sa obratit na bok. no vtedy umieram. je to normalne?

marcelatje
18. jan 2012

@montinka hej pichá ale nie často tak neviem či je to dobre alebo zle, ale zajtra idem k lekárovi tak sa popýtam

montinka
18. jan 2012

@marcelatje akoze ani mna to nepicha ze kazdy den tak sem tam. hmmm som zvedava co ti povie. no idem ja zbalit zehlenie,nachystat malemu caj a idem si asi lahnut. ahoj a dobru noc

marcelatje
18. jan 2012

@montinka dobru 🙂 a hlavne dobrý spánok, lebo toho mám ja osobne v poslednom čase poriedko 😒

montinka
18. jan 2012

@marcelatje aj ja maly akosi posledne tri noci zle spava.☹

marcelatje
18. jan 2012

Všetky tehošky už asi spia 🙂 , tak idem aj ja dobrúúúú 😀

petraas
18. jan 2012

@kali23
@zahadka no my mame taktiez RH inkompatibilitu ale verim ze to dobre dopadne...mala mala nastastie tu istu krv ako ja tak hadam to nebude taky problem...

petraas
18. jan 2012

@marcelatje no ja este nespim. nemozem ist tak skoro spat lebo potom sa okolo pol noci zobudim a uz nemozemzaspat. chodim radsej neskor spat a to sa potom zobudim okolo 4 tak to mi uz tak nevadi ked nezaspim🙂

iviatko
19. jan 2012

Ahojte baby,tusim sa k vam pridam 🙂 vcera slaba ciarka,dnes o cosi silnejsia 🙂 len mam stale pocit,ze dostanem mrchu :(

ktore
19. jan 2012

@iviatko no ahojko.tesim sa a neboj sa mrcha neppride.si asi tolky tyzden ako ja.jeeeejjjj

daniela02
19. jan 2012

@montinka si ma zabila 🙂

Som ti odpisala na IP

sissmiss
19. jan 2012

@iviatko to som mala aj ja taky pocit...este v 5.som si robila test ze ci nahodou ciarka neslabne...take obavy som mala a stale som cakala menstr. Ale uz sa s tym nejako zacinam stotoznovat a zzivat, som zvedava co mi povie dr v pondelok...snad len dobre spravy. Ale tieto pocity na zaciatku su normalne. Treba to brat ako to je dnes, nemysliet na minulost ak su tam nejake negativne skusenosti ako MA a podobne. Treba dat tomu cloviecikovi sancu na vlastny sposob existencie, nepodobny predchadzajucim, jedinecny a originalny 🙂 A tiez nebrat ako tragediu ak to tentokrat nevyde, je to velmi tazke, presla som tym, ale pomohlo mi prijat to, akceptovat. Byt v sulade 🙂 Takze klud, oddychuj, spravaj sa ako tehulka, nestresuj sa a bude to tak ako to ma byt 🙂 Drzim palce

nastasyk
19. jan 2012

@lucica urcite to nehovor. Moja kamaratka chcela byť fer, povedala to sefke a este v ten den ju vyhodila....Ludia su rozni, ppockaj a po skusobnej povedz, ved ide o Teba a Tvoje dieta, zamestnavatel to prezije 😎

daniela02
19. jan 2012

@sissmiss ty ides v pondelok a ja v utorok alebo vo stvrtok

vladka1828
19. jan 2012

ahojte baby, prvé nevoľnosti sa dostavili, od včera mám žalúdok ako na vode....to čo mi predvčerom ešte chutili, dnes nemôžem ani cítiť 😝

kali23
19. jan 2012

ja som dnes robila manzelovi kávu a nemohla som pri tom kávovare ani stát... z tej vone ma napínalo... druhý krát by som sa nevedela "vynuchat" z tej vonicky... sa so mna manzel smial... 🙂))) tiez mi smrdí maslo... no divné vone zrazu vnímam... ale inak tuto noc som dost dobre spala, ani cikat som nebola... konecne 😀

veverka84
19. jan 2012

@marcelatje mna stehna 😀 😀 😀

daniela02
19. jan 2012

@kali23 no co sa tyka smradikov, ja som zistila ze mi nevonia pasteta , ako chaos riadny a vcera este som aj dostala pucung od mojej mamy a manzela🙂

veverka84
19. jan 2012

@sissmiss krasne si to napisala...

jenny6
19. jan 2012

Baby, mate niektorá problém s výtokom ☹ Mňa začal trápiť, no dr mi povedal, že prvé 3 mesiace sa neodporúča žiadná liečba.. Nejaké babské rady nemáte? 😉

lu17
19. jan 2012

@jenny6 Ahoj. Údajne je vytok normálny. Pokiaľ Ho nie je vela . Normalny je priesvitny až biely, AK je žltý je horšie. Skús intímny gel v ramci hygieny, a probiotika. Máš Ho silny ?

sissmiss
19. jan 2012

@jenny6 nejest cukor a jest probiotika z lekarne a zive jogurty. Ja to tam mam teraz tiez nejake ine ako obycajne, jogurty som uz zacala, este skocim pre probiotika a cukor zabojujem... 🙂

zahadka
19. jan 2012

ja som rano maleho krmila jogurtom a ma neskutocne napinalo a to ja jogurty milujem

veverka84
19. jan 2012

ja tiez jogurty a ani nic sladke nemozem videt.skor slane, maso, polievky a take veci 🙂 prave som si dala piskotu lebo mi bolo nejak blbo jak od hladu a taka tycka fuj...
uz to asi zacina vcera rano som grcala ale som myslela ze z nervov ze idem k dr 😀

monika2712
19. jan 2012

Baby tak mna dnes zobudil hlad v noci dvakrat, najskor o tretej a potom o siestej.. o tretej som natlacila polku rozka, a o siestej uz sa mi nechcelo.. hrozne daco... samozrejme ze zakazdym ako sa zobudim mi trva dalsiu hodinu kym zaspim.. 😒