September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@vladka1828 ja som dnes 32DC, posledna ms 18/12, ovulka okolo 29/12 bola.. kontrolu mam az buduci piatok.. cela vecnost.. aj to este bude asi len machulka nejaka. ale chcem ist aspon si to potvrdit a potom pockam na srdiecko nejaky dalsi tyzden dva.. uvidim ako dopadne ta prva.
ja idem az 30teho... musela som zmenit gynekologa, tak mi aj prislo luto, ze to musim urobit, ten stary mi poslal taky pekny mail... :( ostala som z toho prekvapena,,, aj mi uz napadlo, ci by som nesla k nemu rodit... ehm len je to trosku neprakticke.. 360km na východ cestovat...
@erin365 ahoj, moc moc gratulujem a silno drzim palceky aby ste to tentokrat dotiahli do stastneho konca 😵 😵 😵 😵
@monika2712 ked pojdem k doktorovi ja - tak by som mala byť 6+4, myslíš, že to už bude počuť aj sriečko? 🙂 tiež sa už neviem dočkať budúceho týždna 😝 ....ale snád to nejako zletí, my popritom prerábame byt, tak sa aspon mám s čím zamestnať, aby mi to čím skor prešlo 🙂 🙂
@vladka1828 no to je polka 7tt tak to uz by malo byt srdiecko.. najneskor do konca 8tt musi byt.. myslim si ze ty uz mat budes 😉
@vladka1828 a nas caka dokoncit dom, zatial je to len hruba stavba, neviem, ako to chceme stihnut, chuda manzel, vsetko bude na jeho pleciach, uz teraz je z toho hotovy ☹
mozem sa Vás opýtať , čo znamena +4??
@vladka1828 jeeeej aj ja idem v ten isty den ako ty 🙂
Ahojte,som tu nova a nejako tu casto nechodim,no rada naberiem nejake skusenosti...po asi 2 mesacnom snazeni mi dnes rano vysiel pozitivny test.Tak snad bude vsetko OK.Meska mi to len tri dni...druhy test si este do rezervy urobim v nedelu a tak sup k doktorovi.Vela stastia vsetkym.
caute baby,ja som dnes bola u gynekologa, potvrdil,ze som tehu,na ultrazvuku bolo vidiet gestacny vacok,ale bol este malicky (10mm), pricom fazulku byva udajne vidiet az ked dosiahne gest. vacok velkost cca 25 mm..
podla sona som teda v 5. tyzdni,aj ked podla MS by to malo byt uz 6.ty (termin porodu mi podla tehu kalkulacky vychadza na 14.9.)..kazdopadne dr.vravel,ze je to v tomto stadiu tehu normalne..
skoda,velmi som uz chcela vidiet fazulku,aby som vedela,ze je vsetko ok 🙂 kontrolu mi naplanoval az o mesiac..ako ste na tom aktualne vy?
ahojte...co nove? tak ako vas citam, rozmýslam, ze pojdem asi radsej az o 2 týzdne dr...
@monika2712 monci aj som dnes 32 den cyklu.ms bola 19.12.ovu som mala 30.12 -1.1 .
@montinka ja som chcela ist dnes, ale manzel mi asi tak zhruba povedal, ze pocuvaj nestrachuj sa zbytpocne co ma byt bude, pekne sa riad doktorom, keby ta nieco bolelo alebo vytok sa trebars zhorsil pojdeme hned, a tak idem az v utorok a to budem v deviatom tyzdni , kedze nema u seba sono v ordinacii nan pojdem bud rovno v utorok alebo az ten tyzden niekedy , ak sa mi bude chciet mozno sa rozhodnem ist uz zajtra k dokimu a hotovo , pri prvom som bola az v 10 tyzdni, aj vcera ked som sa kupala tak som si povedala, ked to ma byt zle bude ci uz zajtra alebo na buduci tyzden a ked zzase je vsetko ok bude zajtra aj na buduci tyzden
@monika2712 ja som sa prihlasila do sukromneho fora.este to tam nema kto poriadne rozbehnut.chybame tam.....
babule, bola tu niektora za vas u dr. 6+5? neviem sa rozhodnut...ci ist 6+5 alebo 7+3 abý uz bolo srdiecko vidiet...ale uz sa neviem dockat.. poradteeee
@ktore ja som sa pomylila som 33 dc samozrejme, o jeden viac ako ty 🙂 a ake sukromne septembrovky? myslim ze to ma zatial cas, ked budem aspon v 10 tt tak mozno potom 🙂
@tatulienka 7+3 uz je viac menej na istotu.. 6+5 este nemusi byt ale moze.. to je velmi individualne.
@monika2712 no ano volaju sa nase stastie pride na svet v septembri.aj tam aj baby hned na zaciatku teho.ale menej sa tam pise ako tu
@ktore no hej lebo je to strasne skoro. mne zatial nevadi pisat tu.. aj tak som viac verna nasim snazilkam 😀
@monika2712 ja bý som aj výdrzala do toho 7+3, ale potrebujem vediet ze je vsetko OK a vsetko tam kde ma být...tak neviem...
@tatulienka nuz pozri, ked pojdes skorej, je mozne ze srdiecko este nebude a neviem kedy ti da dalsi termin doktor, moze sa stat ze budes cakat dalsie 2-3-4 tyzdne na dalsie sono.. neviem akeho mas doktora, ako ta objedna atd..
ja napr idem v 5tt+4 buduci piatok, lebo mam objednane este nejake vysetrenia, zuby atd, co si nie som ista ze mozem vsetko ako tehu absolvovat, tak preto idem radsej skor aby som sa aj popytala na to vsetko. je mi jasne ze to je skoro a bude tam max machulka nejaka,ale ja uz by som dlhsie asi nevydrzala.

@kali23 hej presne..