September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@marcelatje hehe ani ja nemozem sladke skoro vobec.... 🙂 ja sa uz neviem dckat stvrtka 🙂 a bral ti krv ci ako ti potvrdil tehu?
@lusinda1989 no vyšetrila ma starým dobrý spôsobom 🙄 na sono idem na budúci týždeň a potom na krv a koncom februára, najneskôr 2.3. idem na screeningový usg
@marcelatje jaaaaj tak si mala trochu vzrusa po ranu 🙂
@marcelatje ja budem vo stvrtok rovno aj sono 🙂
Ahojte, keď som v práci tak sem vôbec nemám čas kuknúť a večer so už unavená, teda vlatne to som väčšinu dňa 😖 Dnes som bola aj ja u doktora a bolo vidieť gestačný vačok, tak mám prísť koncom mesiaca. Potom budem dúfam múdrejšia 😀
@marcelatje mne veľmi pomohli homeopatika, nepamätam ako sa volali ale keď prideš do lekarne a opytaš určite budu vedieť. Magistra zobrala taku mudru knihu do ruk a presne podľa mojich priznakov mi odporučila jedno z asi 7 druhov. Ale keď mam pravdu povedať ono to pomôže len na chviľu, ak ti je zle tak to tak skoro neprejde 😖
a ohľadom toho zázvoru, fuj 😠 to mi tiež jedna poradila, a keď som sa napila toho hnusneho čaju, ktory mi prakticky ten žaludok akoby prehrial, doteraz keď si na to spomeniem je mi na vracanie. Akurat mi to podraždilo žaludok ešte viac a vždy spomienka na zazvor u mňa vyvolala chuť sa zvracať 🤐
@lill7 tak mňa objednala na sono až 31.1 a to by mal byť už nieaky 8tt, takže dufam že bude pekne všetko vidieť 😉 no už sa neviem dočkať, len potrebujem vedieť či je všetko OK, nech si môžem o čosi kľudnejšie spať.
ja som cely deň na skuškach, keďže mi konči skuškove a večer keď sem sadnem a pozeram že cca 5 stran je to ďalej tak hneď idem preč, pretože som taka unavena že nevladzem ani kukať telku 😒
@marcelatje super vdaka.🙂 sranda aky je ten cervicek malilinky a uz sa maternica roztahuje
ja dnes prvy vecer pri telke po 3 tyzdnoch...od vcera vecera ma zase brucho pobolieva ako pred kramami dufam ze sa len maternica roztahuje...ja idem k dr o 2 tyzdne v stredu to by som mala byt tusim 8 tak hadam uz bude srdiecko a potom do 1.marca este trochu postresujem a potom si uz len uzivam tehotenstva to su plany co 😀 😀 😀
@alex999 asi tie homeopatiká vyskúšam, ďakujem za tip 😉
Ahojte,ja pojdem k doktorovi o týžden v piatok. Baby ja vám tak závidím,že možte spat. Ja nemožem zaspat pred polnocou (aj ked si lahnem o 21.30 a všade je tma a ticho) a vstávam o 7.30 a to by som ešte spala aj do 11. Už sa teším na víkendík a budem spat 😀
Ja som tak zlomena,toto vstavanie o 5tej ma unavuje,hlavne,ked sa zobudim 120x v noci :( nwjak to musime vydrzat 🙂
@marcelatje ahoj mne ked je rano zle tak si dam mentolovy cukrik alebo zuvacku, pomoze mi to.
ahojte, ranna nevolnost si nasla uz aj mna, myslela som si, ze ked sa zatial nedostavila, tak ma obide... 🤐 Zmylila som sa 😒
otazocka, fajci tu niekto z vas?
Baby mavate niektora krce v podbrusku? Mna to dnes v noci velmi vylakalo, zobudila som sa na to, ze mam krc v brusku, nastastie neztvrdlo, a potom ma asi pol hodinu bolela maternica.. citim aj krize a este stale aj jemne brusko..
@monika2712 mne sa v noci stalo presne to iste, tiez som bola prelaknuta, ale postupne to ustupilo. Krize a podbrusko citim pravidelne. Mna vcera zas zacala boliet oblicka. Tesne pred prvym tehu som bola v nemocke s tym a cele tehu ma bolela az tak, ze som nemohla ani sediet, ani chodit, len lezat. Dufam, ze to nebude zase to iste, pri malom neviem, ako by som to zvladla.... 😒
@zahadka no aj mne to potom ustupilo, ten krc v podstate behom minutky presiel ale maternica potom bolela este pol hodinu..
@monika2712 asi sa len zvacsuje 😉 babatko si robi miesto
@zahadka no dufam ze ano.. velmi mam obavy aby sa nestalo nieco zle 😒
@monika2712 presne dnes o polnoci som sa zobudila a strašna bolesť v podrušku ☹ aj krč, ale prešlo to a do rano povolilo, ale tiež som nieako v napäti, na sono idem až 31.1 😒
@alex999 jejda co dneska bolo nieco vo vzduchu? ja tiez o polnoci.. a ostal vo mne taky divny pocit strachu ze sa zase nieco zle udeje.. ja mam kontrolu 27.1 ale ked sa to bude opakovat este, tak asi pojdem aj skor..
mne je dneska fakt zle.. uz tyzden som poriadne nespala, hormony so mnou lomcuju, chce sa mi plakat, spat, som uzimena, unavena.. ☹
tehuľky ešte som zabudla, pozor na udeniny !!!!! 🤐 vyhybať sa klobaskam, slaninke, udenym syrom, a aj paštekam 😠 dnes rano som bola v obchode a ma napadlo že som minule zabudla napisať že ani udeniny sa nemaju v tehu 😅
@monika2712 tak ja konečne už 3 noc spim, lebo mala sa po polnoci konečne prestala budiť a spinka až do siedmej rana. No ale dnes som sa preľakla, lebo toto som nemala. SKusim si nasadiť magnezium, pri prvom tehu som ich dosť brala, lebo som mala tiež problemi 😒
@alex999 my sme s muzom prestali papat udeniny od noveho roka.. pasteku mame taku domacu pecenovu, tak tu papa uz iba on.. a udene syry? tak o tom som nepocula.. preco sa tie nesmu? ja som citala iba o plesnivych a makkych zrejucich..

@marcelatje Ahaaa. to ja este nepoznam teketo stavy.. No ktoovie dokedy 🙂