icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

anicka245
21. jan 2012

jeeej tolko septembrovych deticiek bude 🙂 ja som si v stredu nasla dve ciarky, uplnou nahodou, ja mavam divny cyklus pred menzesom vzdy asi tyzden a pol pred slabo krvacam a potom sa mi to spusti a tento mesiac bolo len slabucke krvacanie ale normalny menzes akosi nechodil...tak som si myslela ze fajn, zase nejake komplikacie a pre istotu som si spravila test, ze nech som si ista ze nie sme tehotni a lala dve ciarocky 🙂 tak este tak opatrne si vsetko mozne citam, predpokladam ze som asi 6tt, lekarka ma az na dalsi tyzden objednala, tak som strasne zvedava co mi povie. Takze stastne tehulkovanie, nech nam to v poriadku kazdej vyjde 🙂

bubinka1977
21. jan 2012

mne pri synovi nebolo vôbec nič,ani tie prsia a teraz ma bolia aj tie,z vôni mi je nenormálne zle,a pod večer mi je už pravidelne zle,dokonca už aj v noci som sa zobudila na to,že ma naplo,parfém nemôžem ani cítiť a bočím od kolegýn,pretože teraz cítim aký parfém má každá 🙂 taký mám nos ako polovnícky pes 😀

montinka
21. jan 2012

@bubinka1977 nooo hadam ti to coskoro prejde.🙂

bubinka1977
21. jan 2012

@anicka245 tak držím palce,aj ja som len slabo farbila jeden den a to mi bolo tiež velmi divné,nekolko to normálne nemávam a nemala som to ani pri prvom

bubinka1977
21. jan 2012

@montinka vydržím všetko,len nech je zdravučké 🙂

bubinka1977
21. jan 2012

a ešte jedna zaujímavosť,budem mať medz deťmi rozdiel 14 rokov a mám ten istý termín ako pri prvom 🙂

montinka
21. jan 2012

@bubinka1977 aj mne vychadzal ten isty no nakoniec nebol.🙂

kamilkka
22. jan 2012

ahojte, tak aj my mame vymodlene dieťa 🙂 bude to prvé, skoro po 2,5 rokoch..
ja sa zatial citim uplne skvele 🙂 ale ešte je to len 5 dní meškania kramov,
vam bolo zle hned?
nam to vychadza až na 26. sept.

iviatko
22. jan 2012

kamilka, my budeme ma rozdiel 7,5 roka, takze tiez som stastna ako blcha 🙂 mame spolocny termin 🙂 26.9.
zaujimave je, ze som sa objednala k lekarke bud.tyzden kvoli vysetreniam, lebo som uz chcela robit nieco s tym, ze stale sa nezadarilo a teraz tam pojdem, aby mi potvrdila tehotenstvo 🙂

bubinka1977
22. jan 2012

kamilkka mne prišlo zle hned prvý den meškania,z parfému švagrinej a to som vôbec netušila,že som tehu,a na druhý den v robote som prežívala už muky,tak som si spravila tehotenský test,inak som si ich nikdy nerobievala,ale teraz som si išla kúpiť a neverila som vlastným očiam 🙂 Robím pri vlasovej kozmetike kontrolorku,z tých voni mi je strašne zle,som ešte v skúšobnej dobe a práve som sa dočítala,že ma môžu vyhodiť,kvôli tehotenstvu

alex999
22. jan 2012

@bubinka1977 gratulujeeeeeeeeeem 😀 a to je prvé bábo????

alex999
22. jan 2012

@bubinka1977 no tak mne bolo zle pri malej nenormááááálne 😒 ale teraz je to OK, no myslím že to bude Karolko 😝
No 14 rokov fuuu ha 😉 medzi mojimi detmi bude rozdiel 1,4 roka 😅

monika2712
22. jan 2012

Ahojte baby, tak mam za sebou zase zlu noc, opat krc v podbrusku a nasledovna bolest maternica, dnes nastastie netrvala pol hodinu. len asi 5-10 minut, ale aj tak ma to opat vystrasilo, a dokonca mi prislo z tej bolesti az zle od zaludku, mala som pocit na zvracanie a naval tepla.. nejak som to rozdychala pri otvorenom okne, ale ostal vo mne velmi zly pocit a opat velke obavy. Zajtra zavolam doktorke a spytam sa jej na to, ci si mam zvysit davku magnezia alebo co, mne to nepride normalne ze mavam krce v stave kludu - spanku, nemali by byt skor po nejakej namahe? Uvidim mozno si vyziadam skorsie vysetrenie.

lenka369
22. jan 2012

@monika2712 ahoj. nemysli na to najhorsie mysli na to ze dietatko poriadne rasti a preto tie bolesti 🙂 mna vcera uz nebolela maternica takmer vobec, ale za to dnes mi je dost zle na zaludku....zacal sa mi 6sty tt tak uz aj ranne nevolnosti su tu..

lu17
22. jan 2012

@bubinka1977 Gratulujem, a tesim sa ze sa tu naozaj pekne rozrastame 🙂

monika2712
22. jan 2012

@lenka369 ja som dnes 5tt plus 0, takze som zacala siesty.. neviem si pomoct, ale tie bolesti su tak intenzivne, ze ma to vzdy velmi vystrasi.

lenka369
22. jan 2012

@monika2712 tak to poznam ja sa tiez bojim ked ma boli.. a ked prestane tak sa zas bojim ci je vsetko vporiadku ci este rastie...takeho pocitu sa asi nikdy nezbavime ☹

vladka1828
22. jan 2012

ahojte baby....ako sa máte?nevoľnosti už začínajú?.....ja som dnes začala 7 tt 🙂 vo štvrtok idem konečne k doktorovi - tááák sa tešííím 😀 ....mne je dnes trocha nevoľno, dúfam, že to čoskoro prejde 🙂

papucz
22. jan 2012

@kamilkka mne zacalo byt zle az v 6tt este mas cas.. 🙂

monika2712
22. jan 2012

@vladka1828 ahoj, no mna zas potrapili nocne krce, a teraz sedime pri krbe, nejde nam elektrike, tak cakame na elektrikarov.. super, cela nedele v p.. nemozem ani varit co som chcela.. inak zle mi nie je nejak extra, len v noci pri tom krci mi ostalo zle.

papucz
22. jan 2012

@vladka1828 ahoj, mne prave dnes zacal 8tt a k doktrovi tiez tento tyzden len stredu, vidis uz sa hadam dockame, strasne sa tesim aj bojim aby bolo vsetko ok. ja spim 12 hodin denne, cez vikend mi trochu polavili nevolnosti rano ale som strasne unavena inak ok.

vladka1828
22. jan 2012

@monika2712 ach jaj...tak to sa dnes určite nenudíš 😖 .....mne je sem-tam nevoľno, ale snažím sa hned niečo zjesť a ono to fakt pomáha 🙂 🙂 .....mna zas burcho neja nebolí, tak mám až stach či to je normálne 🙄

vladka1828
22. jan 2012

@papucz no už len pár dní a vieme, ako sa naším fazuľkám darí..... 😀 😀 inak ani ja nemám problém so spaním, akurát si musím niekdy aj cez deň na hoďku zdriemnuť...... 🙂

zahadka
22. jan 2012

ahojte, mne je stale tazko, uz uz cakam, ze budem bezat na zachod 😖 a stale to akosi rozdycham, uz sa tesim na druhy trimester, ked nevolnosti polavia a bude kopec energie, babo bude kopkat.... 😵 😵 😵

monika2712
22. jan 2012

@vladka1828 no bud rada, lebo tie moje krce ma fakt brutal desia ☹

orchidea8
22. jan 2012

Ahojte,
joj,ale sa to tu pekne rozrasta.Ja mam teraz este nekonecne cakanie na kontrolu,ale tak hadam to rychlo ubehne a bude vsetko ok.
Zatial to tajime,a ak pojde vsetko ok chceme to povedat az na konci 3.mesiaca.

Inac prsia naliate,stale pocit na zvracanie ale zvracala som len ale 3x, brusko v pohodke...ziadne bolesti ani nic,tak tiez sa troska ako ty @vladka1828 obavam ci je vsetko ok.

lusinda1989
22. jan 2012

@vladka1828 ahoj ja idem tiez vo stvrtok k doktorke a aj ja som dnes zacala siedmy tyzden 🙂 aka nahoda 🙂

vladka1828
22. jan 2012

@lusinda1989 tak to aby už bol štvrtok - to čakanie je nekonečné 😖 😀

lusinda1989
22. jan 2012

@vladka1828 hej hej ani mi nehovor ani ja sa uz neviem dockat ale uz to ubehne ako voda 🙂 ako sa inak citis?

bubinka1977
22. jan 2012

@lu17 dakujem 🙂