icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
24. jan 2012

@tatulienka sak to dakujem velmi pekne uz sa neviem dockat 🙂

ktore
24. jan 2012

@monika2712 mam bolesti bruska ale to asi suvisi z celkovou bolestou a napetim.budem si musiet kupi homeopatika.

montinka
24. jan 2012

@alex999 moja velmi ma to mrzi. drz sa...☹ 😢

zahadka
24. jan 2012

@alex999 velmi ma to mrzi ☹ , drzkaj sa, aby si opat bola v tom

sissmiss
25. jan 2012

@sunny15 😀 ja uz som sa chcela nabuduce pytat doktora co to ma za utz 😀 Uz som v obraze 😀

sissmiss
25. jan 2012

@alex999 drz sa.... Ja som to prezila pred pol rokom, dlho mi trvalo kym som to spracovala, nestacilo smutit par dni...ale bolest prejde a budes sa tesit z //. Drzim palce nech je to coskoro

sunny15
25. jan 2012

@sissmiss 😀 😀 ten dr by cumel ze co sa ti nepaci na jeho utz 😀

sunny15
25. jan 2012

@alex999 je mi to strašne luto moja...viem co prežívaš...prežila som si to tiež...prajem ti vela síl a držim ti palceky aby si co najskor bola opäť tehulka a dotiahla to do uspešneho konca.

tamix
25. jan 2012

@alex999 Ahoj, teraz som si prečítala tvoje príspevky. Je mi to ľúto. Aj ja som naše prvé potratila. Ale povedala som si, že to tak malo byť, že ma to bábo potrebovalo na dokončenie alebo začatie svojho telesného života (viem, že málokto tomu verí). O dva mesiace som ostala znovu tehotná a narodila sa nám zdravá dcérka. Hore hlavu a určite sa ešte podarí ďalšie bábo. Drž sa

papucz
25. jan 2012

tak prva navsteva u lekara dopadla dobre, mame srdiecko sme velky tak ako mame byt, vsetko ok. spadol mi kamen zo srdca hlavne ked ma zo zaciatku vystrasili ze tam nic nie je resp. ze je to malicke, ale nakoniec ok.

zahadka
25. jan 2012

@papucz mna poslal lekar na wc, lebo zle videl...., ale potom uz bolo pekne vidiet vsetko

martinkaa
25. jan 2012

ahojte babenkx, ako sa mate?

papucz
25. jan 2012

@zahadka no mne ked robil sono zospodu videl len nieco male v rohu co nezodpovedalo podla neho 8tt, tak som zacala mat strach, ked mi urobil sono cez brucho tak krasne videl nasho cervicka aj so srdieckom a ja tiez boze to bol super pocit

cestovatelkaandrea
25. jan 2012

@tatulienka super ze ti vysetrenie dopadlo dobre. ja som vyplnila dotaznik na internetovej stranke mojej porodnej asistentky tak by mi mala v priebehu dna zavolat a dohodnut si so mnou termin.

cestovatelkaandrea
25. jan 2012

@alex999 to mi je luto. hlavne vela sil.

sissmiss
25. jan 2012

@martinkaa da sa, uz mi nie je tak zle ako zo zaciatku, ale blizi sa chvila kedy by som mala v praci oboznamit so situaciou...davam si este nacas, neviem ako to bude prijate...teda niezeby mi na tom nejako specialne zalezalo, ale ja som taky clovek ze si tusim vzdy najdem dovod trapit sa....
A zmrzku s malinami som vcera nestihla kupit, ale som dala muzovi tip. Sa mi smial ze ved mi zmrzku kupil v nedelu, coze ked uz v pondelok som ju dojedla 😀 A dnes mam chut na taku dobru cerstvu bagetu s rajcinami a mozzarelou, celou cestou do prace som vyzerala bageteriu ale nist... na obed nieco vymyslim 🙂

tamix
25. jan 2012

@papucz Aj mne v pondelok vypočítal, že som v 8tt, ale akosi sa mi to nezdá. Počítajú lekári aj tie týždne hneď po poslednej menštruácii? Ak áno, tak je to o.k.

lucica
25. jan 2012

Baby, viete mi poradiť? Mám problém, že mám stále kyselinu. nechce sa mi vracať, ale mám nepríjemnú chuť v ústach. nie z jedla ale z nápojov. Dokonca aj z cistej vody. Žuvačky mi už nechutia.
A ešte jedna vec, že som stále hladná. každé 2-3 hodiny musím niečo zjesť inak mi je tažko od žalúdka a mám ho úplne na vode.

hanka1111
25. jan 2012

@monika2712 ďakujem veľmi pekne aj vy sa držte 😉 No aspoň že ten šéf nie je v práci, to sa stáva, že sa pomýliš, hlavne keď si v eufórii z niečoho iného a stále myslíš len na toho drobca v brušku 😉

sissmiss
25. jan 2012

@cestovatelkaandrea parada 😉 snad to uz aj na sk bude ludskejsie. Mne sa dnes snivalo ze som porodila dvojicky, pekne prirodzene, svojim tempom, v prijemnom prostredi...skoro utopia na sk, ale uvidime....po prvom trimestri si spravim porodny plan a som zvedava s ktorou porodnicou sa nakoniec zhodneme 🙂

martinkaa
25. jan 2012

@sissmiss 🙂 mne je sem tam rano a vecer na zvracanie, ale inac v pohode. Divne chutky nemam, ale nemozem jest Sabi jogurt jahodovy, co pred tehu som stale jedla. A nezjem to iste jedlo 2 krat do dna 🙂 Vcera vecer som si urobila fajnu pomazanku a ostalo mi aj na rano a co myslis, zjedla som ju? Ta cosi 🙂 Moj hrasok bobasok si pytal uz ie co ine 😀

hanka1111
25. jan 2012

@tamix Lekári to počítajú od prvého dňa poslednej mrchy. V podstate bábätko je o dva týždne mladšie, to znamená, že keď ty si vo 8 tt, bábätko má len 6 týždňov 😉

lussinkaaa
25. jan 2012

@alex999 veľmi ma to mrzí, viem čo prežívaš, drž sa... ☹

sissmiss
25. jan 2012

@martinkaa da sa, uz mi nie je tak zle ako zo zaciatku, ale blizi sa chvila kedy by som mala v praci oboznamit so situaciou...davam si este nacas, neviem ako to bude prijate...teda niezeby mi na tom nejako specialne zalezalo, ale ja som taky clovek ze si tusim vzdy najdem dovod trapit sa....
A zmrzku s malinami som vcera nestihla kupit, ale som dala muzovi tip. Sa mi smial ze ved mi zmrzku kupil v nedelu, coze ked uz v pondelok som ju dojedla 😀 A dnes mam chut na taku dobru cerstvu bagetu s rajcinami a mozzarelou, celou cestou do prace som vyzerala bageteriu ale nist... na obed nieco vymyslim 🙂

monika2712
25. jan 2012

@lucica zaha a vlci hlad su uplne normalne, na zahu si daj pohar mlieka alebo anacid, a na hlad.. nuz treba stale nieco male jest.

papucz
25. jan 2012

@tamix 8tt od poslednej menstruacie

sissmiss
25. jan 2012

@monika2712 mne na zahu pomaha jemne citronova voda

lucica
25. jan 2012

@martinkaa Ja som si v sobotu spravila pomazanku, tak s chutou som ju zjedla, spravili sme viac, ze vsak este v tyzdni niekedy na veceru. Už ju nemusím, nemám na nu vobec chut a aj vona mi vadi

lucica
25. jan 2012

@monika2712 skusim tu citronovu vodu. myslis ze by mohlo byt aj kakao? Ja totiz mlieko nevypijem. Iba kakao

sissmiss
25. jan 2012

ja som o mlieku citala ze pomoze len na kratku chvilu a potom vlastne zhorsi tu zahu...a ta citronova voda mi robi dobre