September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@monika2712 ja idem tiež v stredu, tak môžme čakať spolu 😉
jéééj ale je to super pocit, ked mi to ukázal na monitore, až mi slzy vyskočili 🙂
@vladka1828 no mne takto minule tehu hrozili dvojickami lebo sa ukazovali dva vaky, ale nemala som v nich plodik, potom zrazu bol len jeden a nakoniec aj ten sa zdeformoval a tehu skoncilo ale tak my nemame v rodine dvojicky takze to bolo cele od zaciatku podozrive, no drzim palceky nech to dobre dopadne u teba 🙂
@vladka1828 Ano, je to uz jedno ci bude jedno alebo dva pokladiky 🙂 nech je hlavvne vsetko v poriadku 🙂 A tiež už mas brusko? Mne sa zda ze skoro by to bolo,ale zrejme je to individulne. baby tu už pisu ze maju....
@vladka1828 Ja mam pocit, ze takeho stastie som ani nezazila,odkedy som videla babo na usg.... je to užasny pocit 🙂
@monika2712 no ja mám určite len jeden vak a pekne tam bolo vidno našu fazuľku a aj to žlte teliesko (či ako sa to volá)......ale tú tretiu bodku som tam už nevidela, to len doktor ju tam spozoroval 😀
@vladka1828 no vyzera to na jednovajecne,ak to nezanika.budes musiet zapriahnut mamu a svokru aby ti pomohli.juuuj,boze nko je to pekne len vela starosti ale urcite s ato da zvladnut....aj ja som mylsela na to ze co ak mi povie ze vo vajci vidi este nieco okrem jedneho.uf na neviem.....
ahojte septembrovky.. ja tu rumazgam, ze sa nemozem radit medzi Vas ☹ i ked sme sa uz zacali tesit, ze konecne k 5-temu vyrociu nasej svadby pride maly batoztek... ☹ Zelam Vam hlavne vela pohody a krasny priebeh tehu
@tweetinka.co to je mi ľúto, drž sa ☹ neboj nič, zachvílku sa vám šťastíčko znovu podarí.
@lu17 trošička sa zväčšilo, ale kým nemám nič obopnuté, tak ho nevidno 😀 ...ale prsia sa mi už dobre naliali.....manžel je spokojný 😀 😀
@ktore ach jáááj, no bude toho veľa kým prídem na nejaký systém, ako to zvládnuť......ale hlavne nech budú zdrave 🙂 🙂 ....a možno tá druha bodka vôbec nie je plod....uvidím o 3 týždne 😉
@vladka1828 Noo to aj ja vacsie brsuko, s nohavicami nemam problem, mala som sice stale to brusko vacsie ,ale nejako je to teraz ine brusko ako pred tehu... A prsia,tie su take tazke a naliate.... tiez.Inak som si už aj kupila tehu nohavice,lebo som sa bala ze sa o chvilku nezmestim do nohavic.Ale este je rezerva.... 🙂
@lu17 ani ja nemám zatiaľ s nohavkami problém, len ked si sadnem tak už ma tlačia, takže sem-tam rozopnem gombík 😀 😀
@lussinkaaa No super tak sme dve. Som veľmi zvedavá, čo tam uvidíme. 🙂 Dúfam, že všetko bude ok
@tinara23 v kolkom budes tt v stredu? mne to vychadza tak vselijako. podla kalkulacky som teraz 5tt+4 ale kedze ovulka bola o nieco skorej, tak je mozne ze uz som aj 5tt+6 alebo 6tt+0, takze v stredu budem polka siedmeho cca.
@lusinda1989 ake dlhe si mavala cykly?
@monika2712 mala by som byť 5tt+4, asi srdiečko ešte nebude, minule som bola 4tt+6 a bol vačok a potom 6tt+6 a vtedy pekne srdiečko. Ale ja sa vyteším, keď mi aspoň povie, že všetko je na správnom mieste a uvidí aspoň vačok. Čitala som, že si mala isť k dokymu skôr a verím, že je to na porazenie. Ja keby mal skôr termín tak idem, ale nič nemal voľné.

@lu17 no praveže z manželovej strany sú.....stále mi s tým podpichoval, že isto budeme mať dvojičky - a ja som sa stále na to hnevela, že to by bolo veľa hned dve naraz 😝 ....no uvidíme ako to nakoniec dopadne 😀 ...teraz sa hlavne teším, že jedno bábo máme už potvrdené 😀 😀