icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
26. jan 2012

@s.i.m.k.a1 ahojko ja som zacala mat asi pred tromi dnami problemy zo zaludkom.teraz si musim davat pozor aby som vela naraz nezjedla ale ver ze by som zjedla aj byvola.tak dobre paradne sa NAZRAT to by bolo.ale musim postupne.inak teraz ma neboli ale citim sa tak divne celkovo.mozno aj psychika a hormony dokopy.neni to bohvieco.

delideli
26. jan 2012

@s.i.m.k.a1 : ahoj, aj mne vychadza rovnaky termin..🙂ja sa citim celkom dobre,len som hrozne ospala a stale hladna,len by som jedla..a obcas ma pobolieva v podbrusku,ale vraj je to teraz normalne..zvracat som este nezvracala,tak uvidime,ci ma to obide,alebo este len caka..dufam,ze ti bude coskoro lepsie..aj pri prvom tehu ti byvalo zle?

delideli
26. jan 2012

@marcelatje , @lucica . a co za obchod to je?nejaky pre tehulky? dali by ste aj mne linku? dakujem 🙂

ktore
26. jan 2012

@kali23 ano ak si verime a stym zijeme tak bude vsetko ok.urcite to je tak.

s.i.m.k.a1
26. jan 2012

@ktore ja nemôžem vôbec jesť, čo zjem to vyvraciam, takže poznám len neustály pocit hladu a vracanie :D ani na nič nemám chuť konkrétne, je to so mnou ťažké a manžel je zo mňa zúfalý :D
@delideli držím palce aby ti to ani nezačalo, ja vraciam niekolko krát denne aj keď nemám čo, sú to strašné stavy. Na ultrazvuk sa tak lahko nedostanem, som v Anglicku a tu sa robí až okolo 12.teho týždňa.. aj keď neviem ako to je keď som tu neni poistená. Bojím sa dvojičiek, keď mi je tak hrozne :D

iviatko
26. jan 2012

mna stale boli spodok brucha, normalne mam strach, ze rano zistim, ze uz k lekarke nemusim ist :( tak snad zbytocne obavy. Inak mi nie je zle, len prsia pobolievaju.to som zevraj len 5tt uvidime, co zajtra lekarka. Snad mi bude takto fajn cele tehotenstvo. Len to dobojovat do konca.

sunny15
26. jan 2012

,baby aj vas tak bolia kríze?

ktore
26. jan 2012

@s.i.m.k.a1
@iviatko baby mne zacalo byt na zaludok zle hned ako som presla do 6 tyzdna.to hned v pondelok.a odvtedy mi neni dobre ale stale si myslim ze to je aj psychikou mojou tehotenskou.iviatko neboj nic.a ozaj ty si este vobec nebola?tak chod moja aby ti dala daco na udrzanie tehotenstva.ja beriem duphaston.

katka143
26. jan 2012

@tatulienka aj tvoje bude čoskoro také 😉 ubehne to ako voda.v ktorom týždni si bolo na utz?

monika2712
26. jan 2012

@sunny15 sem tam bolia aj mna.. na striedacku s bruskom 😉

tatulienka
26. jan 2012

@katka143 bola som 6+3... tak som mýslela ze bude vidiet cosi viac...ale na dalsiu kontrolu idem o 2tt, to budem 8+3 tak hadam uz budeme aj srdiecko vidiet...

ktore
26. jan 2012

@monika2712 ja asi budem magnezium 2 krat denne.rano aj vecer.

ktore
26. jan 2012

uz chcem mat za sebou utv na srdiecko.a knizku.aby som si mohla potesit srdiecko a kupit si aj nohavice.

saseenka
26. jan 2012

Ahojte tehuľky 🙂 chcem sa opýtať, či aj vy mávate pichanie v podbrušku pri vstávaní a tak...mám mať strach, či je to ok??? 😖

katka143
26. jan 2012

@tatulienka to už srdiečko bude byť o sto šesť určite 😉 😉 😉

ktore
26. jan 2012

@saseenka v ktorom si tyzdni?ja aj ked sa natiahnem som si vsimla ze ma picha.to nic neni.pichanie je normalne ale uz velmi silne neni dobre.to uz ked veeelmi boli picha,ale tak ta asi neboli.neboj sa nic.

tatulienka
26. jan 2012

@saseenka aj mna picha, aj pri vstavani aj hoci kedý..raz ma pichne nalavo, raz napravo ako kedý...ale je to OK...
@katka143 no dufajme...uz sa neviem dockat 🙂

katka143
26. jan 2012

@tatulienka potom daj aj fotečku 😵

montinka
26. jan 2012

aj mna picha dokonca aj ked sa prevraciam v posteli na bol tak ma kolkokrat tak spicha raz vpravo,raz vlavo

saseenka
26. jan 2012

@ktore som v 6tt, neviem, asi to nie je také silné, ale cítim..ale určite je to ok..dúfam(:

ktore
26. jan 2012

@saseenka je to uplne normalne.ono sa to tam hniezdi stale.neboj nic to je ok..aj ja som sa bala lebo ma jeden en pichalo slabo len na jednej strane a uz som si namyslala ze je to mimomaternicove tehotenstvo.pokial nie su silne bolesti len pichanie tak jeto ok.inak mna pichalo z dcerou az tak ze ma stiahlo zakazdym az k zemi.bola to sekunda iba.niekoho silnejsie niekoho slabsie.to je aj dobre znamenie ked zistujeme prve tyzdne ci sa podarilo oteho,ak picha v brusku tak je to dobre znamenie.aspon tak viem.kazda mame z pichanim skusenosti.

janula_b
26. jan 2012

Ahoj dievčatá-čakateľky. Ja som bola september 2011 a hop už sú tu septembrovky 2012 🙂. Vo finále som bola ale augustovka, malý sa pýtal na svet skor. Držím Vám palce maminky, nech Vám všetko dobre dopadne, nech Vám čas utečie ako voda a ani sa nenazdáte a budete chovať tie svoje pokladíky v náručí 🙂 🙂 🙂 . Držte sa 😎

ktore
26. jan 2012

@monika2712 ahojko vsetky baby isli na sukromku z nasej byvalej temy?a ja tam mozem pisat

uci82
26. jan 2012

Ahojte septembrovky, tak ja idem prvykrat k doktorovi asi v pondelok, zatial mi nejak extremne zle nie je, akurat mam trochu nadchu, trochu ma bolia vajecniky a obcas ma pycha v bruchu,,, ale inak som ok 😉 pozeram, ze niektorym z vas je uz poriadne zle, tak snad ma to obide. Drzkajte sa vsetky 😉

svintekova
26. jan 2012

ahojte, čítam vás každý den-poctivo 😀 . Zajtra idem k doktorovi prvýkrát-ale to len ocikat teh. test aby som od neho dostala papier do nemocnice a následne čakat na pozvanie na 1. sono cca 12tt. a odbery (som v Irsku) Takže vám závidím,kt. už svoje fazulky možu vidiet a vediet,že je všetko OK. Zle mi zatial nie je 🙂

nmonika
26. jan 2012

Baby,ja som sa teraz fakt zlakla...Dnes vecer som si dala kupel,dost dlhy,a dost tepla voda.Vobec som netusila,ze by to mohlo aj uskodit.Chcela som si len takto oddychnut.Snad to nebude mat ziadne nasledky.Kedze som v tom prvy krat,mam sa este co ucit.Dakujem,ze tu takto informujete o vsetkom,skusenostiach,radach a tak.

nmonika
26. jan 2012

@svintekova Ja si pockam tiez do 12tt,som v Anglicku,asi tak isto to funguje aj v Irsku.Tiez by ma viac potesilo vediet viac skor,ako nas informuju sonom a obdermi u nas na SVK.Vela stastia.

daniela02
27. jan 2012

@tatulienka ahoj , no som nachladena, nie je to nic vazne aspon zatial teplota este vysoka nebola , sopliky su mierne a uz ustupuju jedine co mi ostalo je hrdlo, trochu boli a to najma v noci

daniela02
27. jan 2012

@nmonika keby si si ublizila uz by sa to prejavilo, ak si nas citala ja sa kupem, davaj len pozor na teplotu vody a dlzku kupania, u kazdeho je to individualne

monika2712
27. jan 2012

@ktore jasne ze mozes sak co neprides? a hej vsetky sme tam.