icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

roxam23
27. jan 2012

mne tiez neako zatial nic nechuti, len ta zelenina, dnes robim pstruhov na masle, som zvedava co mi to povie, ked to budem mat na tanieri 😀 no idem sa ja napapat a neskor urcite nakuknem papa

orchidea8
27. jan 2012

Ahojte,
joj,zavidim kazdej co mala tento tyzden kontrolu a videla srdiecko...ja mam kontolu az buduci piatok,takze este tyzden cakania.
Citim sa velmi zle najma ked som hladna...takze malicko musim stale nieco dzobat.Inac prsia naliate a pevne, stale unavena (ale unava sa uz lepsi),a mam stale dole pocit vlhka a na WC chodim s pocitom ze dufam,ze nebudem krvacat.

A co sa chuti tyka - totalna nechut na kavu a jej vonu (predtym som pila 3 denne,teraz absolutne),a chutia mi najma na pitie rozne dzusy, ovocie, a celkovo sladke jedla...maso fuuuuj

tinara23
27. jan 2012

@rejocka gratulujem k tehu 😉 Ja ešte čakám do stredy, kým pôjdem k dr. a dúfam, že všetko bude ok.

sunny15
27. jan 2012

@marcelatje noo mna od vcerajska bolia krize ale hlavne na lavej strane a niekedy ma az picha z toho do podbruška,dufam ze to prejde a nebude to nic vazne...uz som myslela aj nato ci to nemoze by t zapal mocoveho mechura....

zahadka
27. jan 2012

@marcelatje Ked sa male narodi, mozes sa zaregistrovat aj na hame a nestle a tam tiez potom posielaju mail, ako sa drobcek vyvija, ake su vhodne hry...a tiez posielaju vzorky vyziv, kasiciek a mliek, je to naozaj velmi mile 🙂

babika771
27. jan 2012

Ahojte, premýšľam, že by som sa k Vám pridala🙂 Vyzerá to tak, že po skoro 13 rokoch budem opäť spetembrovka🙂 o týžden idem k lekárovi a som zvedavá.... minule leto to nevyšlo, tak preto to radšej odkladám na neskôr... Problémy mám také isté: bolí ma hlava, kríže, stále by som spala, je mi zle...

Takže babenky, držme sa🙂

PS: tento rok je rok Draka = dobré na rodenie detí🙂))

babika771
27. jan 2012

@sunny15 - vyzerá to tak že máme rozdiel iba jeden deň🙂) držím palce

vladka1828
27. jan 2012

@lucica ja si nemyslím, že to budú dvojičky, len doktro tam videl jasne jeden plod a ešte niečo menšie, k čomu sa zatiaľ nechcel vyjadrovať, ale povedal, že to môže byť (alebo nemusí) aj druhé bábo....lebo teraz mi nevedel určiť či to má tendeciu rásť alebo naopak sa zmenšovať........o tri týždne to už budem vedieť - som to písala v skorších príspevkoch 😉

suncana
27. jan 2012

@katka143 ahoj, krasna fotečka..už ste velky 😉 to ti robila sono cez brucho? ja idem na prvy utz 13.2. tak snad dostanem fotku na pamiatku 🙂

sunny15
27. jan 2012

@babika771 Ahojky,ano mame len jednodnovy rozdiel 😉 dakujem aj ja ti držím prsteky 😉

papucz
27. jan 2012

@vladka1828 kamoska bola na tom rovnako tiez nevedel ci to nie su dvojicky a nakoniec to bol hematom

romynka
27. jan 2012

Ahojte 🙂 Ja som v 6-7 tyzdni 🙂 uz som videla na sone bit srdiecko... 🙂 ...no aj tak som dost nervozna, lebo je to vraj mensie ako by malo byt ☹ tak trpnem do dalsieho vysetrenia co je az o 3 tyzdne... 😒
A mam neustale bolesti brucha a krizov ako pri menstruacii..kazdy den-cely den... Uz som citala ze je to normal..ale som z toho trosku nervozna...

ktore
27. jan 2012

@romynka mozno je to mensie lebo mozno tam je rozdiel par dni nie?

romynka
27. jan 2012

@ktore No v to dufam... len ked sa lekarka tvarila tak vazne tak som sa vyplasila...
A co ty na tie bolesti? je to OK? lekarke som to vravela a ona mi na to nic nepovedala :-/ tak si len tak googlim ☹

ktore
27. jan 2012

juj dievcata ja snad zjem vsetko co mi kto da.nemam dno.citim sa nejak divne ale nie na vracanie.zjedla by som vsetucko vsetko.ja snad ani do obchodu nemozem ist bo by som vsetko pokupila co tam je.inak ostava mi tak trochu nevolno ked som v zadychanej miestnosti.citim sa tak trochu nanic.ale to je v pohode.juuuj co varite dnes?ja ani neviem co mam.dlaa som upiect pangasiusa na masle.potom kuracie platky so zeleninou a ryzou do parneho hrnca,lebo este sa obavam o ten moj zaludok.takze musim este pomali.zeleninovu mixovanu polievku.od mami som doniesla paradajkovu polievku.

ktore
27. jan 2012

@romynka vies je to ok potial pokial nie su tie bolesti velmi silne.nedala ti dupaston?ja som mala take bolesti krizou a brucha asi chvilku z dcerou.a dokonca cim viacej som sa bala tym viac ma brucho bolelo.

marcelatje
27. jan 2012

@ktore ja mám dnes chuť na údenú makrelu, to mi chutilo aj predtým 🙂 síce som si ju kúpila, ale ešte leží v chladničke, lebo sa jej bojím že čo z toho bude 🤐 a teoreticky by som si dala aj sviečkovú 😅 urobím asi cez víkend
a ešte mi dobre robí kurací vývar, najlepšie každý deň čerstvý 😀

sunny15
27. jan 2012

@ktore
@romynka aj ja mam baby od vcera večera bolesti krížov a obcas aj do bruška ma pichne...tiež sa bojim ze co a ako...ja berem duphaston 2krat denne...už som myslela aj nato ci nemam zapal mocovych ciest...

kali23
27. jan 2012

baby a to ste už všetky v sukromnej teme? tak budeme vsetky tam? ci aj tu? ci ako? 😅

marcelatje
27. jan 2012

@kali23 no ja som písala že by som sa rada pripojila, ale asi ma tam nechcú 😀 lebo mi doteraz nič neprišlo 😖

rejocka
27. jan 2012

@tinara23ďakujem, neboj všetko bude ok určite,mne teraz ešte len ultrazvuk robil a potvrdil tehotenstvo,a vo februari idem,krv,moč a kinžka 😉

jerryjanka
27. jan 2012

už som sem pisala ja sem velmi nechodím ak niekto chce pridať musi mi napisať IP

tinara23
27. jan 2012

@marcelatje
@ktore ja mám už dlho chuť na cestoviny so smotanovo-špenátovou omáčkou, tak si idem dnes pookriať chuťové poháriky 😉

rejocka
27. jan 2012

@ktore nevadí,len papaj bábätko vie čo potrebuje 😉

tinara23
27. jan 2012

@rejocka u nás dáva neskôr knižku, až tak 11tt. Určite bude všetko ok, ja tomu verím 🙂

kali23
27. jan 2012

dnes k nám príde brat s rodinkou a moja mama my už volala, že mi posiela halušky s bryndzou 🙂))) no po mojej poslednej skúsenosti, ako mi z nich bolo tazko, tak som si vybrala radšej s kyslou kapustou, mňam...

rejocka
27. jan 2012

@marcelatje Mňam kuracíí vývar aj mne ide na chuť,idem aj spraviť s domácimi slížikmi 😀,no vidím,že si tu baby budeme chute robiť 😀 😀

ktore
27. jan 2012

ozaj baby mne sa objavil ten bieli vytok tak trosku co by mal byt....

tinara23
27. jan 2012

@ktore biely výtok bez zápachu je v tehu úplne normálny

kali23
27. jan 2012

@rejocka hej uz som hladná...
dnes budem robit sumca (ako sme tu spomínali tie ryby) nemáte nejaký rýchly recept?