icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
6. apr 2010

Macu tak s tými vyrážkami je to hrôza...ja som sice nikdy nemala hladku plet..ale teraz...je to horsie... 🙂 vraj ked je tvar vyhadzana..bude dievcatko 🙂))

jaj baby,, peniaze to je stasne...tích je vždy malo... my máme tnisovu skole...trenujeme asi 150 deti...uverov na krku...nahradu za mna stale nemam ...tak idem aj teraz o desiatej hrat hodinu a poobede este 6....takze mam toho dost...ale ina sanca nie je splacat treba ☹

agentkak
6. apr 2010

zuzi dakujem... a neboj sa mala som rovnake obavy.. ale ak nemate v rodine žiadne vrodene vady a prve vysledky z krvi si mala dobre tak nemaš dovod na paniku..a ten vek včera mi bolo povedane že muži sa za rizikový vek považujú až po 50tke 🙂 takže to mame doma ešte mladicov 😉

jazmi ak by mal MM plat premiera tak aj štyri ale v dnešnej dobe sú dve deti tak akurat... 😔 🙂 ved uvidiš sama 😉

jazmina83
6. apr 2010

Ja troska zaostavam, Agi, gratulujem inak k dievčatku 😀 a dobrým výsledkom, ale pri mužovi nie je jedno aky ma vek? doležity je predsa vek rodičky 😲

U nas ak pojde všetko OK, tak chceme mat 2 vlastné deti a tretie adoptovať 😵

agentkak
6. apr 2010

jazmi dakujem 😵 😵 ale ano vraj nie až taky podstatny.. vraj riziko sa pri mužovi zvyšuje až po 50tke 😠
adoptovať ??? 😕 važne ?

maculienka123
6. apr 2010

jazmina,ja som na podpore to mi vyjde akurat do materskej ale co potom ak si nenajdem po materskej pracu,to uz nedostanem nic,ja uz budem hladat skor.

s tym TP,ja som takisto uz zacala v 16tt citit pohyby ale nepoviem im to aby mi dali neskor TP aby som stihla doplatit na najvyssiu matersku.ale urcite by mi to zmenili.

jazmina83
6. apr 2010

No prave kvoli tomu platu stačia dve vlastné, a to tretie si možme adoptovat aj vo vyššom veku, ked tie dve deti budú už odchované 😀 a vypadnú z domu. Poznám to tu v okolí, kopec známych si adoptovali deti v 45-ke 50-tke, ved ked možu celebrity rodit v 50-tke tak prečo nemat dalšie deti. Ale rodit už asi nie, kvoli riziku. 😖

zuzanockamt
6. apr 2010

jazmin ... tak vela trpezlivosti pri vybavovani adopcie ... dost do toho teraz vidim a veru nie je to take ruzove ako to vyzera 😔 ... my, ked budeme mat väcsi byt, tak sa pustime do toho profi rodicovstva ... MM uz ma certifikat, tak uz len ja to nejako dokoncit
agentka ... mne zatial brali krv len raz a tam myslim zistovali len celkovy krvny obraz a nic ine, takze neviem 😕 ... ale v rodine sme nic take nemali

jazmina83
6. apr 2010

Macu, ja žijem do materskej z lásky 😀 ja dostanem len honoráre, žiadny fixný mesačný plat, a preto chcem po porode čím skor zacat pracovat, načo stačí ta materska v dnešnej dobe??? 😒

jazmina83
6. apr 2010

Zuzi, viem, že to nie je prechadzka ružovou záhradou, a prave preto sa nebudem držať nechtami zubami toho, aby sme dostali malinké batoľa. Trhá mi to srdce, ked vidim v okoli v detskych domovoch situaciu malych deti a možno je to troška z mojej strany naivný prístup zlepšiť aspon jednemu život, alebo mu aspon dať šancu ktorú by v tom decáku nedostalo 😖 ale tie malé zato nemôžu, že skončia na takom mieste. 😔

zuzanockamt
6. apr 2010

jazmin ... ak si ho budete chciet adoptovat v 40-ke, tak vam male aj tak nedaju ... musi tam byt primerany vekovy rozdiel
baby, co ste uz boli na tych tesoch ... kolko krvi vam brali? ... je to len jedna striekacka ci viac? ... ze ci mam brat aj MM, ak by mi bolo zle ... lebo jednu este zvladnem bez ujmy na zdravi

agentkak
6. apr 2010

zuzi ta prva krv vraj už tiež signalizuje negativa ...takže fakt v pohode..myslím že že tie ibavy su asi na fakt normalne ved každa ich mame..a budeš určite kludnejšia ked to budeš mať za sebou ale neboj zvladli sme to všetky..a držim palec.. 😉

jazmi stačí na plienky a na mliečko to je celé... ja ked som bola doma s ninkou tak som mala rodič. 4200sk to boli prachy teraz to aspon zdvihly na tých 7000sk,,,

agentkak
6. apr 2010

zuzi iba jedna sa berie 😉

zuzanockamt
6. apr 2010

agentka ... tak to zvladnem aj bez MM ... som niekde citala, ze to je viac, tak to boli nejake bludy 😀 ... to som nevedela, ze aj ta prva uz nieco sleduje 😅

samasa
6. apr 2010

kolko je rodičák na sk- 7000tisíc????

samasa
6. apr 2010

agi mne brali 5 skúmaviem- asi 25ml ☹

zuzanockamt
6. apr 2010

ale tych 250€ neplati pre kazdeho ... ci? ... nie su tam nejake kriteria?

mimka29
6. apr 2010

Ahojte zlatíčka,
dlho som tu nebola kvôli tým sviatkom a oslavám. Stále sme mali plný byt ľudí, ale už je kľud.
Ďakujem všetkým za gratulácie 🙂 😉
Ja idem zajtra na testy a do poradne a tiež sa trošku bojím, ale zase ako hovorí agentka, tak som si povedala, že keď prvé boli v úplnom poriadku, tak by to malo byť OK.

agentka gratulujem k dobrým výsledkom 😵

zuzanockamt
6. apr 2010

baby, tak sa ujednotte s tou krvou, nech viem, ci mam rano MM budit 😀 😀 😀 ... lebo ak ma tam vystrie, tak kto ma bude domov tahat ... a musim ist na lacno?

jazmina83
6. apr 2010

Tá, čo dostane matersku dostane ten vyšší, ostatne rodičky ten nižší príspevok, tuším 165 eur

silvika
6. apr 2010

zuz sak si zavolaj k svojej dr. ta ti povie najlepsie ☹

silvika
6. apr 2010

😉 zly smajl 😝

jazmina83
6. apr 2010

Zuzi, pri AFP mi brali na jednu skumavku, a berie sa jedna každej

jazmina83
6. apr 2010

Ahoj Mimka silvika, tak čo baby, vyšibané? 😀 😀 😀

mimka29
6. apr 2010

jazmin vyšibaná, vyoblievaná 😀 Normálne nezabralo ani to, že som tehu 😀

silvika
6. apr 2010

mna svacal maly este aj dneska, sa mu to celkom zapacilo ... ale u nas sa moc nesibe tak sme len s malym boli ze akoze zvyky mu ukazat 😝

mimka29
6. apr 2010

Baby z BA, kam vy pôjdete na 3D ultrazvuk? Môj manžel chce ísť do Hlohovca, ale určite je niečo aj tu v BA.

silvika
6. apr 2010

zajtra mam poradnu ale to bude asi len taka rychlovka, zadne mimoriadne zistenia ako pohlavie a tak ...

samasa
6. apr 2010

zuzi ale ja chodím do čiech tak poslúchni baby od tialto... na slovensku je všetko úplne inak... 😉

silvika
6. apr 2010

no ja do hlohovca isto nie, aj som mala cosik 3D lacne ale zasa som zabudla ... 😝

samasa
6. apr 2010

baby a vy ste boli niektorá na triple testov prvého trimestra? Ja som bola v 11 tt