♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jaj helka ved ja sa najviac bojím toho poporodného pobytu... bez mojeho miláčika- som povedala že si miesto partnera vezmem malého 😀
Kočky aký mate nazor ,na tie vaničky, čo su ako autosedačky??? čo sa daju nakliknuť na konštrukciu, ale su väčšie ako klasicke vajíčka 😕
čavte baby zas rodite 😀 uff na to radšej ani nemysleť.... gratulujem k dobrym vysledkom fajn pocit že ? 🙂 🙂
Sami, presne aj ja mam z toho velke obavy, on to možno bezomna aj zvladne.. muž mu urobí program, aby nepocitoval že niesom domka, ale tie naše ranne ritualy, a večerne, a lulkanie každých par minuť, je to môj maznačik 😀 hadam to horšie budem zvladať ja ako on 😀
ozaj, uvažujem, že ho po pôrode na tyžden vyhlasim zo škôlky, je to dobry napad podla vas? chcela by som aby sme boli všetci 4spolu doma, len neviem či potom po tyždni to nebude brať tak , že už ho nechcem doma a tak ho davam do škôlky, viete tie male hlavy ake su 😔
helka ved to e dilema... mne bude horšie ako jemu!!! Prettože doma je celá rodina , babka dedko, segra s detmi, tatinko bude a ja tam budem sama--- nebudem ho moct pocmulkat ako sme naučený. Ráno ritku do pelíšku vtisnut... jaj bude to tažké 😅
si pripadám ako slamená vdova 😀 😀
no a s tou školkou tak to budeš mat tažké- moj nechodí ešte- lebo mám matersku do štyroch. Nevieš čo sa mu v hlavičke zrodi
krásny je a strašne sa mi na niekoho podobá- neviem- sam doma? alebo.... 😀
No ved to, manžel navrhoval, aby sme ho dali normalne do škôlky, aby sme mu nenarušili režim a ked pride domou, tak budeme chodiť vonku a budeme proste vtedy všetci spolu.. neviem 😅 uvidím, ešte ako za toho polroka dozrie 😉
No bude to pre nas zaberak, to maš pravdu.. nam budu zavidieť babätka,čo nas budu chodiť pozerať a my im zase, že kusok po trkokocu a pôjdu domou a my tam budeme ešte trčať.. 😅 ale zase neviem, či by som chcela byť tak ako v cudzine, že porodíš a do par hodin ťa prepustia..
hmm tak to asi nie....tak skoro domov a starat sa o mimi ked nevieš sama so sebou rady
ja sa bojím novorodeneckej žltačky 😒
Mal ti ju aj maly? 😕 lebo my sme ju mali, ale vlastne dr povedal, že ju nema tak nas pustili domou, a detska nam povedala, že ju ma, tak sme sa prikladali doma na slniečko..
malý ju mal ale slabučku- boli sme len o den dlhšie. ale doma mu to akoby prepuklo a bol ako žltko 😀 a bol december tak slniečka moc nebolo... 😖
no my sme novembrovy 😅 kusok vykukalo, ale prešlo to.. 😉 ale tiež by som nebola nadšena, keby ju dostal v nemocnici a trčali by sme tam dlhšie ako je potrebne.. 😒 kamaratka z izby to tak mala, dokopy bola aj s prenašaním 3tyždne v nemocnici 😖
preboha chudák...
ja som prišla 27.12. o 1 hodine v noci a 31.12. som bola už doma- takže 5 dní... a aj to už bolo moc 😀
Noo ja som tyžden pred pôrodom tam ležala.. lebo som ho prenašala a mala som zle prietoky 😔 tak dokopy som tam bola 2tyždne aj s pôrodom ... teraz to bude dufam kratšie..
je agi dakujem ja som si až teraz prečítala 😅
no moj velice rad pride,sa na to uz tesi normalne,teda ak stihne.ak to bude cez vikend,to by bolo fajn
tak macu si to musíš dohodnut s miminkom... že teraz nie! tato nieje doma! 😵
a obdivujem ho za jeho odvahu
moj sa zdráhal, že k pôrodu nepôjde ale nakoniec nestihol odíst 😀 😀 😀
Hihi.. no môj tento raz na vyber nebude mať.. 😉 proste tam pôjde a hotovo.. ved to zamiesil aj on, a je to asi nejmenej čo môžu pre nas urobiť, že budu pri tom.. 😀
tak tak nech si to len oddrú s nami 😀
síca ja som sa toho mojho nepýtala, že či chce íst ale pri prvom bol taký pyšný a všade sa chválil že bol pri pôrode, že mu to asi vadit nebude 😀
sama,to si dobre napisala,veru sa s nim musim dohodnut 😀
Noo to maš dobre, môj sa bojí, že krv a toto.. a mu vravim, ved tonieje krvak... tak som mu povedala, že ak nechce byť pri samotnom pôrode tak fajn, ale nech je aspon dokym to pôjde somnou, potom môže odísť.. to si už aj sama vytlačím 😀
Maci, musíš mu začať dohovarať ked budete sami , že budeš rada, ked sa bude pytať na svet ked bude ocko doma... 😉 ono to bude citiť, a možno ťa aj posluuchne a ak nie... tak vieš, že budeš mať doma riadne šidielko 😀
😀 😀 😀
helka 100 bodov 😀
že sa už naasistoval dost 😀
😀 😀 😀 Pri tlačení by ma možno aj tak len rozptyloval.. 😀 😀 😀 Ale všetci vravia, chlapi.. že je to neskutočný zažitok a hlavne maju hned iny pohlad na ženu. 😉 aj ked viem, že ked som rodila maleho a počul ma v telefone, tak mutiež všetko jedno nebolo.. 🙂 a to som bola ešte mila 😀
helka po piatich hodinách a vyvolávačke by som asi ja milá nebola 😀
Ja som len raz vykríikla :" ja ho asi zabijem " 😀 ale to bolo 5minút pred pôrodom 😀 A vieš čo bolo fajn, že ta vyvolavačka bola ta tabletka do krčka, myslim že infuzku by som nezvladla...
heli asi je na čase aby sme prestali- lebo chudence čo to budú čítat asi odrodia doma 😀
ale chcela som povedat že ja som nenadávala- nebol čas 😀
inak ešte som chcela že mne sa zdá že som kludnejšia pri tomto- pôrodu sa nebojím, lebo viem čo ma asi čaká a hrozné to nebolo- prežila som raz, prežijem zas 😀 😀 😀

Sami, presne tak si predstavujem svoj druhy pôrod 😀