icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
6. apr 2010

samas čosi aspoň je vidno, že si tehula. A to si sa fotila určite teraz večer. Ja sa fotím vždy hneď ráno, ale večer je oveľa väčšie

potvorka aj tebe sa zagulatí neboj

zuzuz1
6. apr 2010

juj baby ste ma navnadili s tými foto... už aj ja som tam prihodila nejaké tie nové... až na to že sa fotím väčšinou večer bo ráno sa mi moc nechce 🙂 ale aj tak mi v robote furt len každý nadáva, že kde som brucho nechala... a niektoré mamičky u nás (robím v materskej škole) mi ani neveria, že som v 5. mesiaci 🙂

zuzanockamt
6. apr 2010

zuzu ... ved mas ake pekne brusko ... som zvedava, kedy ja budem mat take ... ale teraz uz bude mozno rychlejsie rast 🙂

zuzuz1
6. apr 2010

no veď pekné je ale to je večer po večery... cez deň keď som oblečená to skoro vidieť nie je... akurát tak to vidieť na tom, že mám rozopnuté nohavice 🙂

zuzanockamt
6. apr 2010

zuzu ... a este nenosis tehu gate ... ja nosim, hoci mi ich este netreba, ale su tak pohodlne

janica81
6. apr 2010

no baby... ja tiež už nosím tehu gate...lebo sice brusko nie je take viditelne..ale vsetko uz tlacilo a som sa bala ze rozopnute gate mi spadnu 🙂)

samasa
7. apr 2010

zuzanocka tak tvoj manžel by možno chcel hned dvoch 😀
mimka fotila som asi okolo 10tej ráno. Ale ja som si nevšimla že by sa mi ešte večer zväčšovalo 😕 možno je to už pri takom bruchálu nebadatelné 😀 😀 😀
a baby práve som volala na výsledky tripple- su OK!!!! 😀 be happy 😀

zuzulik82
7. apr 2010

dobre ranko vsetkym tehulkam 🙂
samasa blahozelam k dobrym vysledkom. musis sa velmi tesit 😵

samasa
7. apr 2010

dobre zuzi
joj ani nevieš ako... teraz tolko problémov v rodine, že aspon toto dobre dopadlo... 😀

zuzuz1
7. apr 2010

napodobne gratulujem samsa k vysledkom... tiez som bola very happy ked som si zavolala... 🙂 😀
zuzanocka ja som doteraz nemala tehugate... nevedela som si predstavit kupovat gate ked sa este xkrat zvacsim... ale uz na to dlabem a zacala som objednavat.... bo akoze kvalita bokom ja za novavice 50€ nedam.... tak pekne bazariky listujem a objadnavam objednavam... 🙂 teraz mi akurat dosli kraaasne biele novavice... este nejake tie rifle a som kompletna 🙂
janica ja tiez tak fungujem bedraky uz rozopinam co ma tak tlacia.... a tiez padali... vyriesila som to trakami.,... zapnem a gate drzia, kde maju...
no jo idem trosku upratat... je tu jak v tanku :
😖

janica81
7. apr 2010

jejjej aj ja gratulujem.... 🙂)) za kolko boli hotove??? mne brali vcera krv....

zuzulik82
7. apr 2010

tiez som sa vysledkom velmi tesila a dufam, ze vsetky dalsie testy nam dopadnu tak dobre 😉

zuzuz, veru tie tehugate su predrazene a mnohokrat nejde vobec o kvalitu, ale podla mna to ti obchodnici len zneuzivaju. ja som mala velke stastie na vypredaj, tak som to vyuzila a kupila som dvoje gate, kazde za 9euricok. tak som sa potesila 😵

samasa
7. apr 2010

dakujem babenky.. Výsledky boli do týždna...
zuzu s tým poriadkom sme na tom asi rovnako 😀

helka101
7. apr 2010

Sami aj ja gratulujem. 😉 teším sa , že to dopadlo tak ako malo 😵
ja mam tiež volať za vysledky za tyžden, teda v utorok po 10tej.. 😉

samasa
7. apr 2010

helka držím palčeky aby ti to dopadlo dobre 🙂

helka101
7. apr 2010

Dakujem, dufam, že to bude o.k. 😉
včera som bola na gynekologickom oddelení v nemocnici, a tie vykriky zo saly.. mi dali zabrať 😀

samasa
7. apr 2010

heli ved už jedno máš doma... tak už vieš čo ta čaká... ono to za dverami vyzerá hrozivejšie- podobne ako u zubára 😀 😀

maculienka123
7. apr 2010

🙂 helka,nestras este

zuzulik82
7. apr 2010

Ahoj Heli,
wow, hovoris ze si pocula vykriky 😕 a to si tam bola na tych testoch, ci...?

maculienka123
7. apr 2010

dobre ranko,tak dnes to vyzera o trosku krajsie pocko,tak snad sa to udrzi.

ja uz po ranajkach,pojdem uvarit obed,ostalo nam udene,tak spravim domace sunkafleky,dufam,ze cesto sa podari 🙂

helka101
7. apr 2010

Maci, neboj nič to nieje 😵 ked to taky strachopud ako som ja prežil, tak v pohode 😀 ja pôjdem 100x rodiť, ako raz ku zubarke.. 😵 😅 😀 Maci, len sa netreba skorej stresovať, stačí ked začneš, vtedy ked to na teba príde 😀
Sami ja z pôrodu nemam obavy 😉 dufam, že to druhe pôjde ešte lahšie ako prve.. ajked maly ma velmi netrapil 😉

maculienka123
7. apr 2010

no veru podla mna je horsie,ked uz vie,o co ide,co ju caka,my prvorodicky sa n emame coho bat,lebo nevieme si to predstavit.

helka101
7. apr 2010

Zuzi, nie.. mamina tam bola na jednodnovom operačnom zakroku 😔 dole na šiti po pôrode, sa jej spravila velka uzlina, ktora jej rastla, tak jej ju museli odstraniť ☹ takže som ju bola večer vyzdvihnuť .. 😉 testy mi robili u môjho doktora

helka101
7. apr 2010

Maculienka, podla mna nemaš mať z čoho obavy 😉 akože pre každu je to stres, ale predsa sa deje to najkrajšie v tvojom živote, alebo živote matky.. neboj všetko zvladneš 😉 všetky 😵 Dajte na nas čo sme to prežili, že sa to celkom da 😵
ozaj idu vam polovičky k pôrodu? 😕

maculienka123
7. apr 2010

no moj ak stihne z prace,tak pojde,robi 100km od domu kazdy den dochadza,tak ak neporodim skor,tak pride 🙂

samasa
7. apr 2010

helka tak si mala dobrý porod?

maculienka123
7. apr 2010

samasa,ty nie?

helka101
7. apr 2010

No Sami, rodila som dokopy 5hodín, ale take riadne bolesti som mala len 2hodinky 😉 takže myslim, že v pohode 😵 nato, že ho vyvolavali, hovorili, že celkom dobre som to zvladla, aj s otvaraním, aj pôrodom, aj s bolesťami, lebo vraj vyvolavane viacej bolia ako spontanne 😅 neviem či je to pravda.. no dufam, že toto druhe sa nam začne pýtať na svet doma ..nemam chuť straviť tyžden pred pôrodom v nemocke, a nechať doma maleho.. už teraz mam strach ako to zvladne, ked budeme len v pôrodnici 4dni.

samasa
7. apr 2010

ak sa dá 20 minut pokladat za porod .... 😉 som prišla tri krát zatlačila a malý bol vonku- mal 3500g a 52 cm... a ja mám 162cm takže na moju výšku celkom chlap 😀

helka101
7. apr 2010

Maculienka, tak hadam to stihne 😉 ja by som toho môjho chcela teiž, k prvemu som ho nechcela, lebo som sama nevedela čo ma čaka, ale teraz už chcem.. 😅 aj ked on sa bojí, že ako to on zvladne.. nieže by bral namna ohlad 😀