♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
😀 😀 😀
No čo dnes ideš variť? 😀 😀
absolutne nič, na obed ideme k mame a potom odchádzam do prahy, takže by sa mi neoplatilo 😀 A ty? Malého máš asi v škôlke, že?
Ale kdeže , už treti tyžden je doma 😒 a len skazu robí, asi sa ideme obliecť a vypadneme za kus vonku,lebo si pridem o rozum 🙄 ja idem asi halušky s Nivou urobiť..mam nane chuť 😎 ideš aj s malym do Prahy?
Baby, vy tu zasa rodíte? 😀 Mna ste neodstrasili ako píše Helka, ste živým príkladom toho, že sa netreba stresovat a všetko sa dá prežiť.
Mojho drahého tam nedotrepem, ten bude sediet s celou rodinou v čakárni. On už odpadáva, ked mu idu brat krv, alebo ked davaju v TV serial z nemocnicneho prostredia 😀 A asi tam okrem zdravotneho personalu nechcem mat nikoho, len by ma rozptylovali 😀
Jazmin tak som to brala ja pri prvom... 😉 ale pri druhom si to prajem.. 😵 no uvidíme, ako to zoberie aj tak manžel... 😉
no idem kočky... pekny den zatial.. 😉
hej hej my sme tam v jeseni kupili byt a prlánovali sme sa odstahovat ale prišlo mimi a tu na sk si ešte robím školu, tak by som to nestíhala... a s dvomi detmi 5 hodín v aute- žiadna sranda- byt musí počkat ešte do budúceho mája -ked urobím štátnice 😀
Aha, tak sa s vam stanú Pražáááci 😀
pa helka a niekedy nabudúce, lebo v prahe nemáme ešte zapojený internet 😀
vidíš pražáááci bez internetu 😀 😀 😀
jazminn ahoj. Som rada že sme ta nevystrašili 😀
Ahoj Sami, šťastnú cestu do Prahy 😵
jééj teraz vidím, že ty si Žilinčanka? Ja tam mám tiež family 😀
Cafte,...tak uz mam vysledky z druheho skriningu, su negativne. Taky brutalny kamen mi padlo zo srdca az som si hned kavu urobila.
Jazmina...kukam ze mas doma westika...ja tiez...to je nase prve dietatko... 😀
iron gratlujem 😉 je to super pocit že ? ved som ti hovorila..a aj vieš ake si mala hodnoty ???
Ahoj iron, gratulujem k super vysledkom 😵 😵 😵
ano máme westíka, práve som ho trimovala a som celá od chlpov 😀 ..inak ako píšeš, aj náš je naším prvým "bábom" na ktorom sme si vyskúšali tu zodpovednost starat sa o niekoho 😵
a inak, aký majú vzťah s Ninkou?
fiha, tak to ste toho dost popisali odkedy som tu nebola. Gratulujem tiez k neg. vysledkom.
Vcera sme boli s MM v KE na morfologickom UTZ, kedze mi vysli pozitivne tripple testy. Dr. vsetko pomeral a nastastie je vsetko v norme, tak sa tesime aj my. Trochu sme videli aj 3D, bol to nadherny pohlad ako si tam hostuje 🙂 az ma to dojalo. Dokonca sme sa uz dozvedeli aj pohlavie. Bude to chlapcek, ako sme predpokladali a od minuleho tyzdna som konecne zacala citit pohyby aj ja. Zatial je to take silnejsie akoby bublinkovanie, ale je to uzasne. Len sa rozhodnut ako ho budeme volat.
baby,kolko kav si date za den?
macu ja pijem tri v jednom a dám si max. dve- inak predtým aj 4 ale teraz mi to nejak nechutí 😝
Jeejda aky super pás :D Sami, kde si ho objednala? prezrad 😝
ahoj Ericka, gratulujem k chlapčekovi a že nakoniec všetko dobre dopadlo 😵
Macu ja kávu nepijem a ani sa nechystám 😀
caute zeny, mala som tyzden pokazeny laptop, tak normalne som uz abstakove stavy chytala.ale vcera sa to podarilo rozbehat, tak uz sa citim ovela lepsie 😀 aj co sa tyka nevolnosti. uz zvraciam iba rano, cez den mi este sem tam byva zle, ale uz nie nonstop, takze aj spotreba lieskovych orechov rapidne klesla 😀
idem vas cosi docitat, aj ked vsetko asi nestiham
jazmin moja moda a teraz papa letím smer praga 😀
majte sa tu pekne
ahoj maculienka 🙂 s pitia kavy... pokial to neprehanas, nemusis mat obavy.. 🙂 ja som si ju tiez min, jeden krat za den dopriala.. pocas oboch tehu a bolo to OK.. aj lekar nelam vyhrady...🙂 podla jehoslov radsej, ako chodit s nizkym tlakom a zavratami. ine by bolo, ak by si mala problemy s vysokym tlakom, alebo ine tazkosti v tehu.. ale pokial nie, tak myslim, ze je lepsie, ak si doprajes jednu a s pozitkom, ako sa stresovat z toho, ze mas na nu velku chut 🙂 ... ved kofeinizmus je najuslachtilejsia zavislost... 🙂
no jak vas citam, tak u nas ocko proste zavelil, ze on pri porode proste bude, a hotovo. to skor ja som ho tam zo zaciatku velmi nechcela, ale nakoniec som aj bola rada. hlavne ze bol pekne ticho, do nicoho mi nekecal. asi sa bal, ze nanho naziapem 😀 aj pri druhom chce byt, ale to neviem, ako vyriesime s malou. nemam ju pri kom nechat. mama sice moze prijst na dva tyzdne, no ale da sa dopredu naplanovat porod? predtym mi vsetci vraveli, ze mala sa narodi este pred terminom, cely mesiac predtym bola uz uplne nizko polozena, tak som mame zaplatila letenku pre istotu 10 dni pred terminom a mala odist 10 dni po nom. no lenze nakoniec sme dva tyzdne len presedeli v obyvacke cumiac na telku a cakali sme. mala sa narodila 8 dni po termine, v sobotu kratko po polnoci a mama mala odlietat v nedelu rano. nastastie som jej este stihla prebookovat len aspon na utorok, tak ju aspon videla. aj ked len par hodin v nemocnici. pustili nas v pondelok vecer a o polnoci ju uz muz musel viezt na letisko, lebo let mala zavcasu rano. tak mimo nemocnice s nou bola len par hodin. no a teraz ak sa druhe babo rozhodne narodit "mimo babkinych navstevnych hodin", tak ma muz proste smolu.
samasa,pekny pás,,možeš mi ho zmerať? vášku a širku? ja som našla toto v dobrej cene http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8225340&tab=2 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8225352&tab=1
deni ja som si ho objednala ale v červeno čiernom 🙂
a coze taka super farebna kombinacia 😉
zuzi hadaj tri krát 🙂)))) to je moja oblubena farba tu vynosim najviac... 😉

Sami, ja som sa nestresovala ani pri prvom, tak sa nebudu ani kočky 😀 Ved naozaj my sme žive priklady toho že sa to da prežiť... a s usmevom 😀 a ked bude feši doktor, tak ešte lepšie 😀 😀 😀 srandujem...
no naozaj končíme stouto temou..lebo nam daju ked to začnu čitať 😎