icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzulik82
9. apr 2010

ano ano som v praci, ale ako pises nic namahave 🙂 ved som stale zavesena tu 😀 sedim v kancliku, takze pohodicka. planujem vyrobu, objednavam material, komunikujem z dodavatelmi a tak 😉 je to uz taky stereotyp, takze sa tesim na toho drobca, take ozivenie 😵

zuzulik82
9. apr 2010

dadu, tak to mas "vesele", ale tak uz najvyssi cas aby to preslo. no nie 😉 ? ved uz zacneme kazdu chvilku 6. mesiaaaaac 😀

jazmina83
9. apr 2010

juj, to musi byt nepríjemne to napínanie ☹ ved cistenie zubkov je kazdodenna vec, a inak neskusala si zmenit zubnu pastu? lebo aj ta moze dopomahat k napinaniu, ak ti velmi nechuti, teda aspon kym som nebola tehu, mohla som všetky značky, ale teraz nemozem citit tie vselijake mentolove a fluoridove bleee, a nechcem robit nejakej znacke reklamu, ale so Sensodyne nemam ziadny problem a ani nechutí ako pasta

Inak, ako pozerám, ty si sa ešte nepochválila so svojím bruškom 😀

jazmina83
9. apr 2010

Hehe, teraz stereotyp, ale počkaj ako ti to celé nebude chýbať, ked to malé bude na svete 😵
a inak ty to máš super, lebo ak by ti potom ta práca v materstve chybala, tak možeš byt v práci online z domu. 😎

helka101
9. apr 2010

Baby, dnes idem vyskušať, či mi maly prejde v normalnom stave mesto.. či bude poslušný, a držať sa za ruku a bude sa "spravať" 😀
stym čistením zubou mam aj ja problem.. dačo strašne čo sa deje, ale som prišla nato, že ked si dam na našu "dospelacku" pastu kusok maleho, tak je to lepšie a nemôžem byť nahnuta nad umyvadlom ale spriamena 😎 Skuste 😉

zuzulik82
9. apr 2010

to vies, clovek je stale s niecim nespokojny 😉 teraz sa tesim na zmenu ktora pride s mimi a potom to po case urcite zacne ist krkom....a mozno nie, ktovie 🙂

no to by bolo idealnou s tou pracou z domu, ale nemam taku moznost...moj zamestnavatel mi nic take neumoznuje 😉 budem rada ked sa sem budem moct vobec vratit. ale to je daleko este a je mi to vlastne teraz dost jedno 😀 juuuj, utekam na poradu....ale ja sa vraaaatim 😎

dadulienka27
9. apr 2010

😀 pochvalit s brusko?ja sa hanbiiiim...som pisala,ze som pribrala 8-9 kg,ale najprv to islo na nohy a zadok,tak som kvalitne rozkysnutaaa.....vcera ma mm prvy x odfotil,a prave idem do roboty,tak to skusim sem dat...... 😉 ak to prezijem xixixixi 😀 😀

jazmina83
9. apr 2010

Helka...skús to s malým takto 😀 takto bude poslušný určiite 😀 😀 😀

helka101
9. apr 2010

Jazmin 😀 ty by si to svojmu urobila???? 😕

ladywitch26
9. apr 2010

caute, ja mam rovnaky problem, ja pastu nemozem ani citit, nech je hocijaka. pri stanke to bolo to iste. takze zuby umyvam len tak, ze ich vydrhnem cistou vodou, ale aspon sa poriadne snazim dentalnou nitou este a mam ustnu vodu taku specialnu proti paradontoze, lebo mi strasne krvacaju dasna. ale ked som bola po stanke u zubarky, tak mi povedala, ze pasta aj tak nie je dolezita, ked sa odstrani povlak mechanicky, tak staci aj voda a potom ustna voda na dezinfekciu. ze najdolezitejsia je dentalna nit, lebo bakterie sa drzia hlavne v medzerach medzi zubami.
pocas tehu som tu nebola u zubarky vobec, lebo som si nevedela predstavit tam vydrzat, ked ma stale napinalo, nahodou by som jej tam tycku niekde hodila. ale zato ma potom po porode vytyrala riadne. ani nie tak vrtanim, lebo tu ked robia zuby, tak automaticky injekcia, ani sa nebavi zubar s clovekom, ze ju nedat. ale odstranovala mi kamen na spodnych zuboch a ja ich mam strasne citlive, tak som jej tam az odtlacky nechtov nechala na operadlach.

mimka29
9. apr 2010

Ahojte krásky 😉
tak včera som sa už ku vám nedostala. Do poobedia som podstivo ležala a potom mi prišla gratulovať svokra k narodeninám a manžel ju viezol domov až okolo deviatej.
potvorka gratulujem k chlapčekovi.

Mňa kostrč niekedy bolieva, ale dá sa to vydržať, väčšinou, keď dlho stojím, alebo sedím v jednej polohe a potom sa chcem pohnúť, tak ju zacítim.
Baby ja som sa od poslednej poradne začala veľmi sledovať. Teraz sa zľaknem každého pichnutia v podbrušku a už dávam nohy hore. Dúfam, že malé už zmenilo polohu a že mi hlavičkou tak netlačí dole. Som sa rozhodla, že nebudem čakať do najbližšej poradne, ale že sa pôjdem tak za týždeň lekárke ukázať, nech sa na mňa pozrie.

jazmina83
9. apr 2010

Zuzi, ako píšeš, večne sme s niečím nespokojní a stále sa stažujeme a frfleme hehe 😀 😀 😀
prajem ti pekný den 😵

Dadu, si tehulka, tak máš právo byt rozkysnutá, a ved ty si na fotke chuducka, tebou tych 8-9kg ani nemihne!!! 😉

andelik8
9. apr 2010

baby, ja som sa dnes zobudila bez bruska 😀 isla som do kupelne, pozriem do zrkadla a normalne som sa zlakla, ze kam sa mi cez noc stratilo.... uuuplne malinke bolo. Ale uz je spat 😀
inac oproti vam co mate podobny termin ako ja, ho mam vazne nejake mensie. Aj sestra mi vcera hovorila, ze ona tak ako ja teraz vyzerala pri druhom decku uz v druhom mesiaci... tak snad je vsetko v poriadku. Uvidime v pondelok na ultrazvuku co povie dokina, ci ma miery ako ma mat...

jazmina83
9. apr 2010

Hehe..Helka, to som práve včera našla na nete a teraz sa to sem hodilo 😀 , tiež som nad tým len krutila hlavou, ved ja takto venčím nášho psíka, ale znamy vravel, ze v Anglicku takto behaju normalne s detmi a so psami naraz!!! 😲

jazmina83
9. apr 2010

Lady, no teraz mam normalne oblial studeny pot, sa bojim, ze sa jej tam dnes povraciam, ked sa mi bude hrabať v ustach ☹
a inak, páči sa mi tvoj štýl umyvania zubkov, tiež to asi skusim, lebo ja z tej nite mam zimomriavky, ked sa mi zareže do dasna 😀

jazmina83
9. apr 2010

Mimka, a si doma, alebo pracuješ? a včera som tak premyslala, ved babo sa stale hybe, robi salta a kotrmelce, stale sa premiestnuje a co ked prave pri tom ultrazvuku bolo dole hlavičkou? ved to sa nedá sledovat. Ale tiež by som išla skor na tu prehliadku, už len pre ten pokoj na duši 😵

mimka29
9. apr 2010

jazmin ja som doma odkedy viem, že som tehu. V podstate mi nič nie je, len mám nízky tlak, ale keď sa nám po toľkých neúspešných umelých zadarilo prirodzene, tak sa lekári toho zázraku zľakli a radšej ma nechali doma. Ja pracujem na úrade, kde denne vybavím okolo 50 klientov, tak ja by som sa aj sama pýtala na PN-ku, lebo ľudia sú zlí a ja by som sa s nimi teraz nerozčulovala.

mimka29
9. apr 2010

Aj ja si myslím, že to bola náhoda, že bábo bolo zrovna na ultrazvuku tak otočené a teraz stále krémujem a hladkám bruško, či ho náhodou nazacítim ako ste to písali 😉

momoyka
9. apr 2010

ahojte babky,
no nesmejte sa, ja som tak chodila s malou na voditku, ked sa ucila chodit, teda uz chodila, ale este nebola ista, potom uz ked zistila ze to je ok, tak uz sa na to rozculovala, ale to uz som ju nemohla drzat ani za kapucnu, vobec istit proste... aj teraz ked ideme do schodov, alebo do kopca, tak sa rozculuje, ked sa snazim ju istit...

momoyka
9. apr 2010

ale ja to mozem len vrelo odporucit na take zacinajuce chodenie..

mimka29
9. apr 2010

macu na teba som pozabudla. Gratulujem k dobrým výsledkom a k chlapcovi, hovorím, že mne už ostane iba baba 😀 Dúfam, že nám neutečieš k augustovkám 😉

jazmina83
9. apr 2010

Mimka, v tvojom prípade ti može byt teraz hocijaka práca ukradnutá, kedže čakáš v brušku ten váš malý zázrak, doležité je, aby ste boli vy dvaja v pohode 😵

Momo, možno je to voditko užitočné, no mne to príde extra vtipne, ak nášho psa venčím na takom istom 😀 ale tak každý budeme vychovávat svoje deti inym sposobom, len mne to pripada cele postavene na hlavu, držat dieta akoby na reťazi, ved by mali mat určitu slobodu 😒

andelik8
9. apr 2010

Jazmi, ale ona to myslela tak, ze ked sa male uci chodit, tak mu vlastne takto davas podporu ktoru potrebuje a nemusis vsade za nim chodit zohnuta a drzat ho za ruky. V tomto vidim vyhodu aj ja. Ale napr. s trojrocnym deculom by som uz takto do mesta na prechadzku nesla 😀

jazmina83
9. apr 2010

Andelik, no ved prave o to ide, o pohodlie mamičky, aby sa nemusela zohybat, drzat ho za ruky, ale tak ved to k tomu patri, naše mamy tiež nemali voditka a vychovali nás. Nie je krajšie, ked dieta hlada podporu u matky, ktora zohnuta za nim ide na každom kroku a už ju seká od bolesti v krížoch 😀 a drží to maličké za ručičky..toto žiadne vodítko nenahradí. Ale toto je každého vec, ja budem voditko použivat len na psa 😀

momoyka
9. apr 2010

no ja na zaklade svojich skusenosti len odporucim...
a trojrocne dieta uz na ziadne voditko nedostanes... 😀 😝
hanku som tak mala naozaj ked zacinala chodit, a nemohla som sa k nej stale zohynat, a nespadne na nos ked zavravora, a neutecie ti na cestu pod auto... tak nam toto pomohlo.. a pouzivali sme to mozno dva mesiace, potom uz bola samostatna jednotka a ziadne puta jej nenasadim, a svoju slobodu ma kolko len chce... 😉 teraz ma rok a pol.. beha ako rychlik, teraz by to uz muselo byt riadne dlhe voditko... 😀 😀

momoyka
9. apr 2010

ale kolko ludi, tolko nazorov... takze ziadne vnucovanie, len vlastna skusenost... to je na nezaplatenie..

ivanulienka81
9. apr 2010

ahojte dievcata,
konecne som sa sem dostala, no zial nemam sancu vas precitat spatne...
macu, budete mat chlapceka? parada 😉
my ideme do poradne 14.4. tak sa tesim, budem tlacit dokyho nech kuka kuka medzi nozky 😀 a uz nam zacina vykukat brusko 🙂
baby neviem uplne o com tu pisete, ale moje dieta v ziadnom chodiku ani voditku nikdy nebolo a ani si to neviem predstavit 😨

maculienka123
9. apr 2010

ja som tiez rozmyslala,ci nevadi,ked babatko je dolu hlavickou,lebo ja mam pocit,ze moje je casto dolu ho citim.to jak keby sa pytal uz von.

ja mam citlive zuby strasne a to predtym som nepoznala,mam tusim odhalene krcky ani najldepsia pasta mi nepomaha.musim to prezit.
mna napina kazde rano,ked mam v hrdle hlien,ktory sa mi tvori pocas noci,ale to kym vyjde von,to ma ponapina riadne,je mi z toho zle.pardon,ze som tak nechutna.

mimka,ja som sa strasne sledovala,nehovorim,ze teraz uz nie,ale ked to mna picha neustale raz dolu,raz hore,potom tlaci,je mi zle od zaludka,no to je to babo,predstav si ze zivis okrem seba aj dalsieho cloveka a to z teba berie a rastie tam.ja som len zvedava ako sa budem citit po porode,ze ci to bude iny pocit,lebo teraz predsa len rychlejsie dychame,rychlejsie nam prudi krv 🙂

klaudia85
9. apr 2010

Ahojte babi, mám dilemu... Keď som 15+5tt, je to pätnásty týždeň alebo šestnásty??? Prikláňam sa skôr k druhej možnosti, ale nie som si istá 🙂

jazmina83
9. apr 2010

Som doma od zubárka a zubky su OK, pochvalena som bola a mam pit vela mlieka, jogurtiky, mrkvu chrúmat a najblizsie ju uvidim az v januari 😀

Klaudia, si v 16 tt 😉