icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
8. apr 2010

Zuzi ja som presne ako Ty...tiež to nesledujem...len večer pred spaním si položím ruku na bruško,ze co nove... 🙂

Silvi a bolí Ťa často bruško???

zuzanockamt
8. apr 2010

jani ... inak tu kostrc som ja mala naz aciatku asi dva alebo tri tyzdne a ako prislo, tak odislo, ale bola to brutalna bolest, ze som obcas ani chodit nevladala poriadne
mna bolieva brucho denne ... väcsinou vecer, ale aj pocas dna sa zvykne ozvat

silvika
8. apr 2010

ani nie casto skorej mi pripada, ze sa nepohodne male s crevami to tak dost dolu ma bolieva obcas som mala pocit ze je male velmi dolu asi hlavickou.

maculienka123
8. apr 2010

ja to tiez nejak nesledujem,ked kopne sama zacitim a hotovo,len ked uz dlho nic,tak troska pohladkam.to je ine ked ta kopcuje dva dni v kuse a potom zrazu nic,tak to ta donuti sledovat troska.mna zacalao uz v 16tt mierne kopkat,nikto mi neveril ale to mi teraz presunuli termin o tyzden skor,tak preto asi a placentu mam vzadu.

sonelka
8. apr 2010

ahojte, už som sem aj pridala fotky do fotoblogu 😵

aj mna bolieva kostrč, ale to bolo asi v takom 12. alebo 13. tt a bolievala ma až tak, že som sa nevládala v noci otočiť na posteli. ale už ma to akosi prešlo.

zuzanockamt
8. apr 2010

ja mam podla mna placentu dolu, preto mozno aj ten vytok ... uvidi sa na sone ... a mozno ma na to vplyv aj to, ze mam retroverziu maternice

maculienka123
8. apr 2010

kostrc ma pobolievala okolo 13 az 14tyzdna potom uz nie

maculienka123
8. apr 2010

sonellka,mas riadne brusisko,podla mna to budes mat skor ako 4.sept

janica81
8. apr 2010

no Baby.... dakujem mna zase doteraz nikdy kostrč ani len nezabolela a teraz prvy krat....tak som kludnejsia.... asi sa aj tam nieco natahuje 😨

jaj tieto zmeny..človek sa len sleduje....

sonelka
8. apr 2010

Macu, veď čakám, v utorok idem na morfo, tak som zvedavá, čo mi doki povie... a potom by som sa chcela objednať na 4D

potvorka88
8. apr 2010

Ahojte baby, tak sme naspat z poradne. Vsetky testy ok len budeme chodit na rizikovu poradnu a musime absolvovat echo srdiecka babatka. Na 90% to je asi chlapcek 😵 tak sa s muzikom vytesujeme.

dadulienka27
8. apr 2010

macu gratulujem ku chlapcekovi.Ty si asi mala prvy termin 3.9 ak sa nemylim a uz si augustovka,tak super.
dalsi termin mam 22.4,tusim ako jazmin,tak som zvedava,ci aj nam nieco povedia mozno aj posunu termin,lebo uz som pribrala 8-9kg,co ma dost udivuje,ked tu vsetky pisete,ze kolko ste pribrali,alebo schudli ☹

ladywitch26
8. apr 2010

macu, super, tak ti skratili cakanie. mne ho naopak predlzili. 😝 prvy termin som mala 26.augusta a teraz na sone mi dali 7.septembra. no nic moc, ked uz sa clovek vytesuje, ze kolko mu este tyzdnov zostalo, a zrazu bac, este ti pridaju dva navyse.

inak ja mam sono 21. teraz, tak hadam bude vidno, co to je. a tajne dufam, ze to bude sashka, na fabiena si este par rockov mozme pockat 😀

helka101
9. apr 2010

Dobre ranko kočky 😵
maly sa ma rozhodol asi zničiť, už od pondelka vstavame o 6tej..kde berie tu energiu, ide spať o 20tej a už o 6tej je hore 😅 dufam, že to druhe bude lepšie a necha ma aspon cez víkedn spinkať do 8mej 😀

Silvi tak ako si písala, ja tiež citim ked sa dotknem bruška, že ta maternica je na niektorom mieste viacej navreta, takže babo je tam.. 😉 ale včera večer ked sme si šli lahnuť , MM stale hladka bruško, tak raz zakopcovalo, aby som bola asi kludna a dnes rano tiež.. že asi prečo som tak skoro hore.. 😉

maculienka123
9. apr 2010

caute,dobre ranko,ja som od pol siedmej hore,koli hladu,nejak ma prebudil,tak som zbastila dva chleby s rajcinou. 🙂

dufam,ze dnes bude pekne,lebo mam vseliake behacky,tak aby mi zima nebolo.

maly dnes od rana nejak nekope,asi sa mu nechce,lenos jeden,sak on ma prekvapi,len sa mi vydula hrca jak svet na jednej strane,tak asi sa pretacal s hlavickou alebo chrbatikom.

jazmina83
9. apr 2010

Potvorka, gratulujem k chlapčekovi 😀 ja vravim, že sa tu budu rodit iba chlapci 😀

jazmina83
9. apr 2010

Macu, aj ja som sa prevalovala v posteli uz od 6-tej tiezsom bola riadne hladna, no musela som pockat do 7ej lebo to by aj nas psik bol hned hladny a zobudil by draheho 😀

Fuj o 11 tej idem k zubarke, dufam, že sa vo mne nebude dlho špárat 🙄

jazmina83
9. apr 2010

Baby, pomaly začíname 200-tú stranu 😀

maculienka123
9. apr 2010

potvorka gratulujem,no je tu vacsina chlapcov tusim 🙂

zuzulik82
9. apr 2010

ahojte 🙂
asi na nas vplyvaju hviezdy rovnako, lebo ja som mala hladovicu vcera 🙂 uvidime co dnes, ale vcera som bola stale hladna 😅

jazmin, drzim palce u zubara. ja si to chcem vybavit buduci tyzden. tiez dufam, ze ma nebude trapit ☹

jazmina83
9. apr 2010

Inak, ako ste na tom so zubami? Ja ich mam zatial stale rovnake, aj belostou 😀 a necitim, ze by boli citlive. Viem, že niektore mamičky maju v tehotenstve dost zly chrup a vobec to nesuvisi s tou poverou, ze babetko vytahuje vapnik zo zubov 😒

jazmina83
9. apr 2010

Dobré ránko Zuzi, už si v 20tt? 😅 rýchlo to letí, však?

zuzulik82
9. apr 2010

jazmi, veru leti, ale tesim sa 🙂 no a so zubami si zatial zaklopem ze je vsetko ok a dufam, ze to tak aj zostane a budeme mat stale taketo usmevy 😀

zuzulik82
9. apr 2010

ozik jazmin, ty pracujes alebo si domena? trosku ta vyspovedam ked nevadi 😉

dadulienka27
9. apr 2010

Dobre ranko dievcata 🙂
debata o zubarovi 😀 fuuuu nemam ich velmi v laske,ja chodim dost casto na preventivne prehliadky,aby som sa co najviac vyhla zlozitym proceduram v mojich ustach.Pred tehu my na rastli 2 zuby mudrosti,ktore sa vraj rychlo kazia,tak mam depky,ze budu musiet ist von pocas tehu..to by som neprezila,lebo aj bezne umyvanie zubov mi da riadne zabrat,aby som negrckala 🙂

jazmina83
9. apr 2010

Zuzi pracujem doma, ale tento mesiac s robotou končím, musíme do porodu dokoncit dom a treba vybavovat roznych majstrov, zariadit kuchynu, detsku izbu atd...takže budem mat skoršiu matersku dovolenku 😵
a ty?

zuzulik82
9. apr 2010

jeeej, tak to mas prijemne starosti s dokoncovanim domceka a este krajsie so zariadovanim izbicky 🙂 super! ja pracujem a ked sa budem citit dobre tak az do nastupu na MD. doma by som sa asi nudila 😒

dadu, a to ti byva zle ked si umyvas zubky? wow, chudiatko...nezavidim 😖 ja dufam, ze to u zubara zvladnem, najma dufam, ze mi nebudu vadit tie rozne pachy ambulancie 😝

jazmina83
9. apr 2010

Ahoj Dadu, ani ja nemam rada zubarov a minuly rok som mala strasne moc práce a som nevedela ist na tu poslednu preventivku k zubarovi a ked mi dnes nieco najde, možem platit 😖 Inak, ja mam vonku všetky 4 zuby mudrosti už 3 roky a klopkám si všade, ale všetko OK, takže ono to nemusi byt pravidlo, že sa v tehu pokazia 😎 treba plit mliečkoooo

jazmina83
9. apr 2010

A Zuzi a teraz si tiež v robote? a čo pracuješ? ak to samozrejme nie je tajné 😀 ale tiež si myslím, že ak robíme nenamáhavú prácu, dá sa tam vydržať do porodu, aspon to tehotentsvo rýchlo preletí a dovolenky doma si ešte "užijeme" 😀

dadulienka27
9. apr 2010

Ahoj zuzu a jazmin,nikdy som nemala problem s umyvanim zubov a teraz akonahle idem s kefkou na stolicky,tak ma zacne napinat.Musim si davat pozor,by to nebolo hned po ranajkach ,alebo veceri,lebo by to islo von ☹ a tie zvuky co pri tom vydavam 😲 mm zo zaciatku bol v strese,ale teraz sa uz smeje.Najvacsia haluz je,ze ked som doma, tak ma nicoho z nic napne a este pri tom aj tie otrasne zvuky.no horor ☹ 😀 no uz aspon nezvraciam ako prve 3 mesiace 😀 😀 😀
jazmin ja mam prave teraz v tehu straaaasnu chut na mliecko,ale nemozem....velmi zle mi travi,ani jogurty ☹ papam take detske syry,tie mozem 😉