♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aspon niekoho 😀 😀 s verej. ekonomiky....ešte ma čakaju verejné financie, verejná správa a manažment europrojektov 🙄
už aby bolo po tom..asi hned aj ja opekniem 😀
agi, som nevedela ze studujes verejnu spravu...alebo rychlo zabudam 😅 tiez som z toho statnicovala a skuskovala 🙂
zuzi no ono je to v podstate verejná politika a verejna sprava... a štátnicu s politiky už mam ešte tuto so správy 😔
to si spominala ale ty si kam chodila na VŠ??
ja som chodila na v sucasnosti tak "vychvalenu" Trenciansku univerzitu...a uz si spominam ze si mi hovorila o verejnej politike. asi starnem, lebo nejako rychlo zabudam 😒
ahaaa hej no viem že aj oni tam maju podobne odbory a vlastne aj tu v malackach otvorili odbor politologie trenčania ale myslim že to už len jeden rok to pojde lebo nemaju garanta či čoto.... juj tebe jak je dobre že už maš po tom.... 😝
no jo, ale niekedy mi ten studentsky zivot chyba 😉 vsetko ma svoje za aj proti. a co mimi v brusku, ako sa ma?
majte sa krasne babulky. pekny vikend prajem, odchadzam z prace... 🙂
Ujha Agi, klobuk dolu pri tehulkovaní dokončievať školu, ale zachvilu to máš cele za sebou, budem ti drzat palce 😵
Zuzi, ty si musela chodit na dobru školu, ked ti chýba ten život, mne sa už len pri pomysleni na nu dviha žaludok 😀
Aj tebe pekny vikend Zuzi, papa 😎
zuzik mimi sa ma hadam fajn občas da o sebe vediet 😉 tak uži vikendik teda papaaa
veve vieš čo je to fakt naročne ale už to mam za par a musim to nejako doklepať čo už 🙄 ale sa mi nechce strašne unavena som aj z prace a doma male vrešťadlo takže je toho dosť... dakujem každy palec sa mi hodi 😉
aspon že ta mužíček poslúcha, to je jedine, co si nespomenula, tak asi áno 😀 tebe ta materska dovolenka pride akurat vhod, aj ked to bude oddych iba od školy a práce, no pribudne ti dalšie malé vreštadlo 😀 😀 😀
vieš čo máš pravdu...tešim sa jak male decko že budem doma... 😉 veve tys videla niekdy aby muži posluchali ?? 😀 😀 😀 to oni sa len tak tvaria... 😎
Hehehehe..oni posluchaju vtedy ked su hladní a cakaju na veceru, ked hladaju ciste ponozky a ked chcu sex 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 noo tak aj a tom niečo bude...
ahojte tehulky, už od druhého mesiaca mám bolesti v oblasti sedacieho nervu a dnes boli už také silné, že som musela ísť k ortopédovi. Ten mi dal obstreky, ale povedal, že mi ani nemôže dať nijaké lieky, a že si to ani nemám natierať dolgitom, veralom a pod, lebo som tehotná, tak zatiaľ len trpím ☹ na nete som čítala, že takéto problémy môžu byť spôsobené aj tehotenstvom, že keď sa panva prispôsobuje....počuli ste o tom?
mna boli panva uz asi vyse dvoch tyzdnov... asi je to normalne 😉
vsetci hovoria, ze tehotenstvo nie je choroba,ale ja sa tak necitim
čavte babule ja len že mam tie pasy vzala som si obojstarnny hnedy s bledouhnedou za 5,15€ a anatomický je trochu inak šity taky nazberkany vpredu a vzadu kusk uzší červený jednofarebny ten stal 4€ myslím že su oba fajn aj prijemny matroš ten obojstranny je trošku hrubší kedže je z dvoch latok a ten červeny je presne na leto vzdušny ... prikladam foto... 😉
agentka,kde si ich zohnala?ja si take objednam 🙂
tinke,je to uplne normalne,mna boli cela panva,lebp ju mam uzsiu,tak sa prisposobuje babatku ako rastie,bedrovy klb pravy ma neskutocne bolu pri otacani,vstavani,chodeni a takisto kamosku.je to normalne v tehu,to musime len prezit,nic to nieje,len taky matlak na kosti je aj bolestivy,s tym nic nenarobime.
dobre ranko vsetkym tehulkam,
ja som dnes nejak skor vstala,uz ranajkujem,chystam sa robit svieckovu,tak aby som to stihla ale to mam sup sup.vonku vyzera take pomracene,len nech neprsi,moze tak ostat 🙂
neustale sa pozeram na fotku z posledneho sona a sa nemozem vynadivat aky zazrak to nosim.teraz ak viem,ze to je chlapcek,mam strasne moc veciciek po svagrinej,ta ma 8 mesacneho syna,to su veci komplet jak nove,skoro ani nenosene,hlavne tie najmensie,tak mam vystarane 🙂
Dobré ránko 🙂))
u nás ešte svieti slniečko zatiaľ... tak idem kým je energia upratovať... ☹ toto je jediná drobnosť čo nemám na sobote rada 🙂)
Tinke... akurát včera som bola s kamarátkou von a som presne povedala,ze nikto nespominal,ze pri tehotenstve stále ničo pichá...bolí a pod.ale MY to hravo prezijeme keď vieme ze odmenou bude krásne vonavucke babetko 🙂), nie???
ahojte babulky,
tak u nas fajn prsi, ale nevadi dako to vydrzime 😉
baby ja kukam vase bruska, tak to uz fakt teda su bruska, aj my uz vykukame 😉
tiez som uz davala dokopy nejaku tehu modu na leto, za tieto dni som zaobstarala 2ks leginy a 4ks tunika, no zial vsetko v takych fadnych farbach: biela, cierna, siva, modra... chcela som aj bordove leginy ale nemali, ked pridem domov tak par modelov pofotim na sebe, mozete ohodnotit, pripadne mozno niektoru inspirujem 😅
Ja som kupila super pasy 100% bavlna v H a M 🙂 Ale kupila som uz aj ten tehotensky co drzi brusko ked je tazke aby nebolel chrbat je to super vec, lebo brusko potom nepopraska, lebo mozte natierat kolko chcete ale pred porodom ked uz babo zide dolu a je otocene hlavickou dolu tak to vazi a kozi to da dost zabrat.
ahojte babulky, ja som práve doupratovala a strašne ma bolia kríže, takže teraz mám povinný oddych. a musím vám oznámiť, že konečne od včera niečo cítim v brušku 😵 , dúfam, že konečne tie pohyby!!! No uvidím, či sa to bude zintenzívňovať a čo sa z toho vyvinie. Alebo že by to boli zastavené vetry 😀 ? Dúfam, že už tie pohyby...
andelik, pekné vecičky, na akej stránke si ich našla?
sonelka, dakujem 😉
tie prve dve veci som nasla na mimibazare... das si do vyhladavaca tehotenske oblecenie a znacku H&M a najde ti to vela veci. A to cierne tricko mam z "mamimo"
neviem ci tu mozem davat priamo link, ci tym neporusim nejake pravidla, ale ved hod do googla a mas 😝
Dakujem andelik 🙂
ivka pozerala som to tvoje "vykukukjuce" brusko, ale teda sa este poriadne schovava. 😉 nevykukne ti tak naraz ?

Diky Agi, materstvo nas skrasluje 😀
z čoho si mala skúšku?