icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

silvika
10. apr 2010

andelik, veci si si veru odchytila velmi pekne, drahe boli?

andelik8
10. apr 2010

silvi, ako sa to vezme.. to tricko s nozickami je cca za 10, tielko tusim do 9 a nohavice 17volaco

silvika
10. apr 2010

no nohavice su drahsie, ale tak ja ked som nemala co na seba som aj horsie sumy vyplazla, teraz sa trochu utesujem, ze snaad vydrzim s tym co mam z minula,

majinka85
10. apr 2010

ahojte.Chcem sa vas opytat ci uz citite nejake pohyby v brusku lebo ja este akosi nie.

silvika
10. apr 2010

maji ziadny poplach ja som prve necitila skorej ako okolo toho dvadsiateho pamatam si ze uz som vedela co sa hybe ked sa zacalo ohlasat, teda ze je to chlapec

zuzuz1
10. apr 2010

inak mna by tiez zaujimalo ako je to s tymi pohybmi.,, ako to rozoznam od pohybu criev? je mijasne ze teraz to citit este nebudem... ale radsej byt pripravena nie?
hej a este by osm sa chcela opytat, mate niektora vytok? bo mna uz to zacina otravovat... dakujem...
ZN: stresman zuzu 😉

panki
10. apr 2010

Zuzuz v pohode 😉 pohyby necítim ešte ani ja. A tiež mám výtok, niekedy menej - niekedy viac, ale posledný týždeň to už aj mňa pekne otravuje 😒

majinka85
10. apr 2010

Ja som vytok nemala ale teraz ho mam a je to dost neprijemne.

janica81
10. apr 2010

no baby... a mate silný výtok??? lebo aj ja mám raz viac raz menej... nic moc 😠

sonelka
10. apr 2010

ahojte, výtok má asi každá z nás. Aspoň tak predpokladám. Aj ja, a najviac vtedy, keď idem na "veľkú" a "tlačím" 😝

majinka85
10. apr 2010

A este ma zaujima ci aj vas boli brucho.Lebo mna boli , nieedy ho mam nafuknute a aj ed sa najem alebo nenajem tak ma pobolieva.Neviem co je to za bolest..Nemate s tym skusenosti????

ivanulienka81
10. apr 2010

andelik pekne veci si vybrala, pacia sa mi 😉
silvika, ak bude toto brusko tak rast ako pri prvom tehu tak budeme dost pomaly rast, ale nevadi
chcem sa inac opytat, ci aj vas este bolia prsia? bo mna stale otrasne bolia ☹

sonelka
10. apr 2010

majinka, bruško nás bolí, lebo sa nám zväčšuje maternica, tak mi to bolo povedané.

babulky, ja mám veľký problém 😀 . Som stále hladnáááá a stáále by som len jedla 😅 , ako to mám zastaviť? Veď takto priberiem neskutočne veľa 😠

sonelka
10. apr 2010

ivka, mňa prsia boleli najviac na začiatku tehotenstva, nemohla som nosiť ani vyztužené podprsenky, lebo ma tlačili prsia a neúnosne to bolelo, nemohla som spávať ani na bruchu. Ale teraz je to už lepšie, síce pobolievajú, ale proti tomu začiatku je to oveľa lepšie 😉

andelik8
10. apr 2010

ivi, dakujem 🙂 ale to tielocko som dnes zrusila a vymenila za ine (foto v prilohe)

vytok mam aj ja, ale to som mala aj predtym, takze som zvyknuta a neriesim to. Prsia ma boleli, ale uz davnejsie prestali. Teraz uz mam len bradavky take citlivejsie (manzel musi byt opatrny, lebo inac zaboli 😀 ) Uz ma "trapi" len ta panva. Obcas ked dlho sedim, tak mam problem sa aj postavit. Ale inac je to unosne a pre to mimco to rada pretrpim 😉

andelik8
10. apr 2010

juuuj, dnes konecne citim nieco, o com som 100% presvedcena ze je to mimco a nie creva 😀 dokonca som mala chvilu len tak polozenu ruku na brusku a pozerala telku, ked ma tak koplo, ze som citila ako sa mi brucho vydulo na tom mieste...
juj, jak ja toho chrusta lubim, nech je co je (ale mohla by to byt baba) 🙂

tinkerbell
10. apr 2010

aj mna zo zaciatku boleli prsia - uplne nenormalne, ale po 3. mesiaci to uplne zmizlo, zato teraz ma trapi ten sedaci nerv :( ale asi to skutocne bude z toho tehotenstva

dadulienka27
10. apr 2010

Ahojte dievcata 🙂
esteze je vikend a nepisete tak vela,lebo by som nemala sancu vas docitat.Nasla som zajimavy album vybavicky pre babo 😀 😀 😀 aj vy budete mat taku? 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/petka55555/a...

andelik8
10. apr 2010

dadu, ze vahas... ty snad nie? ved to je zakladna vybava, ktoru musi kazda mamka mat... snad nechces svoje dieta obliekat do pouzitych neznackovych veci??? 😀 😀 😀
ale uz aj lepsiu som tu niekde videla... ze dudel vykladany swarovskeho krystalmi a strieborna hrkalka... no ked niekto nevie co s peniazmi... ja som rada za vecicky od sestier, pozicanu postielku a kocik z druhej ruky 😉

zuzanockamt
10. apr 2010

andelik ... tak ja budem mat tiez po sestre veci pre krpate a vlastne vsetko budu uz pouzite veci, aj kocik, aj postielka a vanicka ... a vobec ma to tiez ako teba nejako nevyvadza z miery 😉

dadulienka27
10. apr 2010

my si asi budeme musiet kupovat vsetko od zaciatku,lebo nemame pod koho dedit ☹ a urcite toho nebude vela 😀

dadulienka27
10. apr 2010

chyba: od koho

zuzanockamt
10. apr 2010

ja som velmi rada, ze mam uz vsetko nachystane, lebo neviem si predstavit kupovat tie veci nove ... to by bolo penazi a penazi ... a aspon nam ostane na ine veci, ak MM stale nebude robit

andelik8
10. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rosalinda64/...
toto mi pride ako zly vtip nejakeho pubertiaka, ktory nema co robit tak sa bavi vypisovanim blbosti na forach... 😖

denisocka
11. apr 2010

agentka,dik za foto - aky je rozdiel medzi anatomickým a tým obojstranným ??? ak možeš,napíš do IP,ležim v posteli a ked ,tak len mobilom rýchlo nakuknem a prečítam . boh vie či mi bude aj pas treba,ked musim ležať 😔

kveta
11. apr 2010

Baby, a ten tehotenský pás je odporúčaný gynekológmi? Lebo všade píšu, že tehulky majú nosiť voľné oblečenie a ten pás je vlastne presný opak voľného oblečenia.. 😕

zuzanockamt
11. apr 2010

kvetka .. ale ten pas je navrhnuty tak, aby ti podporil brusne svaly a aby sa brusko velmi neroztahovalo a nezatazovalo ti chrbat ... jasne, ze ta nestahuje uplne

dadulienka27
11. apr 2010

Dobre ranko 😉
andelik,ja si myslim,ze je niekto chcel byt "vtipny" 😀 vsak este aj meno ma rosalinda 😉
zase sa rozoberaju pasy?
ja ked som sa na fore este skoro na zaciatku spytala na pasy,tak mi niektore odpovedali, ze je to blbost,lebo na leto je to velmi teple,tak sa nosit nebudu...a teraz je to tu velky booom 😀 😀 😀
zaujimalo by ma,ci aj tie pasy co si kupujete napr.v minibazare su navrhnute tak,aby podporili brusne svalstvo,lebo mne to skor pride ako modny trend (specialne s tymi obrazkami noziciek a ruciciek) nevyzeraju dost pevne...

ivanulienka81
11. apr 2010

ja mam tehu pasy z prveho tehotenstva, tak tie neriesim, ale teraz mi uplne ucarovali tehu leginy 3/4 😀
no tak zaujimave, mna pri prvom tehu cici vobec neboleli, ani zo zaciatku tohto tehu neboleli ale uz asi taky mesiac hroza, bolia na dotyk, dokonca aj ked niekedy v aute idem a nahodou nejaka jamka ci vymol a uz citim 😝 musim sa dokyho spytat ci je to normalne, co sa tyka vytoku mam aj ja taky hlienovy, nie vela sice, troska, doky povedal, ze to je v poriadku taky hlienovy 😅
sonelka a kolko si uz pribrala? na mna tie kila sa nejak nechcu lepit a to podotykam, ze papam 😉

ivanulienka81
11. apr 2010

dadu, tie s tymi nozickami su len nato, aby si mohla vynosit tricka ktore su ti vlasnte kratke... ja som vdaka nim vedela v zime nosit pulovre a svetre a tehu pas mi pekne zakryl zapinanie na nohaviciach