♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no pri prvom som citila prve pohyby velmi neskoro..okolo 23 tt.a teraz bum v 15 tt som citila.ked som to povedala dokt.,tak mi to pripadalo že si o mne myslí že mi šibe..ale odpoved jeho znela...že je to vsugerácia.aká vsugerácia....ved jedno dieta už mám tak snad som vedela o čom hovorim.a mala som pravdu.v 16 tt sa pohyby stali intenzívnekšie.a teraz mám časte a dakedy sa až zlaknem ked to nečakám a drobčiatko ma kopne.ale je to príjemné samozrejme.hlavne večer ked lahnem k telke.....a hladkáme sa tak vtedy kope o dušu. 🙂
Ahojte kočky 😉 som sa neozvala od piatku, nejako sa nedalo, stale okolo maleho a ked je manžel doma, tak je to horor 😵 teraz je na futbale, resp. na ceste z neho 😅 a ja oddychujem.. boli sme u našich,u svokrovcou.. cely vikend dakde.. 😎
inač pohyby stale nič, už je to dosť dlho ako nekoplo, velmi uvažujem, že sa zajtra vyberiem za dokym.. 😔 aj ked večer ked uspavam maleho aleob len tak na gauči, citim, akoby sa mi prevalovalo... 😅 asi sa privelmi sledujem.. možno aj kopne ked som v pohybe, alebo inač skrčena, a ja si to nejako nevšimnem.. neviem 😔
Aneet, ja som začala pri druhom citiť od 13tt.. sem tam, a 15tt už boli intenzivne ale pri malom som citila len okolo 20tt, prvorodičky to citia vraj pozdejšie, druhorodičky skorej.. 😅 ale tiež mam obavy, že ked pridem za dokym, že som v 17tt a necitim tyžden pohyby, tak ma pošle domou z usmevom, že to možno pohyby ani neboli.. 😖 a zahambim sa..
helka ale aj moje občas kope a občas nie 😀
Sami, ale 5dni nieje dlho?
helka ja myslím že aj kopne ale ty si to práve vtedy nevšimneš- možno len sa vtedy nesústredíš
Noo dufam, lebo neivem nejako som si asi vsugerovala, že sa mohlo dačo stať 😔
helka a bola si na utz?
helka nemylsi na nič zlé- už sme v 18tt- stres už máme za sebou!!!
helka ... neboj nic, dobre bude ... ja som v piatok a v sobotu nieco citila, ale dnes uz nic ... ale v stredu idem konecne po 11 tyzdnoch na sono, tak som zvedava, ci to je OK
Noo ved to, že ja idem do poradne až o 2tyždne, a na sono až o 3 - 4 t . podla toho ako ma sestrička objedna 😔 tak zato som tak anepokojna.. ale asi sa stale sledujem, len mam strach..
Ale mate pravdu, najťažšie obdobie mame za sebou a možno ma len jarnu unavu 😀
Sami bola, naposledy v 12tt a povedal, že je všetko tak ako ma byť, ešte vraj sme väčší o 5dni ako vychadza termín 😉
no tak vidíš- ničoho sa neboj a mylsi pozitívne- všetko bude dobre len sa nesleduj lebo si vsugeruješ ešte niečo horšie- a kedy ideš zasa ku dokymu...
no helka teraz som prečítala 😀 už viem kedy
No do poradne idem až 26.4. teda o dva tyždne.. a sono mi da sestrička termín až po poradni .. zato som taka nejake nesvoja.. vlastne cely 4mesiac som v poradni nebola, len na konci 5teho pôjdem 😒 ale určite je všetko v poriadku, aj mamina mi vravela, že kebyže sa dačo deje, tak za tych 5dni by sa isto už dačo dialo, či krvacanie, či by mi špatne bolo.. určite by nato telo upozornilo.. a manžel mi vravi , že zbytočne stresujem, že aj bruško mam, že sa mam ukludniť a nemyslieť nato, lebo to nakoniec ešte privolam 😔 takže si to idem teraz vusgerovať, že je všetko O.K. 🙂
tak tak mylsi pozitívne 😀 ved nám pri tých naších šintroch malých nič iné neostáva. Idem ja domkov kočky moje papa a niekedy na budúce 😀
presne tak mysliet pozitivne a nesledovat sa 😉
helka neboj, ja tiez obcas par dni v kuse vobec nic necitim... babenko je malicke, tvoje este mensie ako to moje, nemozeme citit uplne kazdy pohyb. urcite je v poriadku 🙂 tvoja mamina ma pravdu, ak by sa bolo nieco stalo, uz by si to vedela podla nejakych inych prejavov
Helka, ja na Tvojom mieste by som skočila k dr. na ultrazvuk prípadne aj ako samoplátkyňa... Radšej päť falošných poplachov ako raz prísť k dr. neskoro... /ale je fakt, že ja som na toto bábo čakala osem rokov, takže aj preto to beriem tak opatrne.../
ale Baby sa zase plašíte.... ja čakaám prvé bábo...ešte som necítila žiadne pohyby a keď áno možno ani neviem či to bolo ono... ale ešte je strašne skoro...16 tt to nie je podľa mňa také intenzívne...tak kľud a naladte sa pozitívne...
Mňa tiež stále niekde pichá... ťahá... a bolí...ale asi to partí k tomu....
ja uz pohyby citim, ale je to druhe babo to citit skor....Pri prvom som zacala citit tak okolo 20tt, skor nie...tak klidek.
Ahoj Helka, pre tvoj osobný pokoj duši, by som asi na tvojom mieste zavolala doktorke ak ešte necitiš nič, ale na druhej strane, ako tu píšu babulky, maličke je proste iba lenivé a možno je len ešte skoro aby sme každý den niečo cíttili. Aj ked si druhorodička a mala by si citit pohyby skor, počkaj ešte pár dni a uvidis, ja som sa posledne dni tiež nesledovala, nechala som to tak, ved hadam bude niečo a včera som ja koza nosila hore dolu po schodoch staré tehly a ma nenormálne bolela kostrč a mi nebolo večer všetko jedno, ked ma cele telo bolelo ani pohnut som sa nemohla, a potom večer o 11tej, ked som uz zaspávala a lezala na boku, som zacítila taký úder v podbrušku, až mi dych vyrazilo 😲 ako keby sa niečo z celej sily zaprelo a odrazilo od bruška a narazilo do brušnej steny 😀 , niečo podobné ako ked sa nám štikúta a brucho tak podskočí, no a potom som celu polhodinu nespala, lebo som citila same mrenie a prevalovanie. Takže možno aj preto necitiš babetko, lebo je to malý šibal, ktorý cez den spí a v noci vystraja, a vtedy to asi neregistrujes 😵
Prajem ti pekný den, a nech sa maličké čo najskor ozve 😉
Dobré ránko tehulky, aký ste mali víkend? 😀
Zuzi, budem čakat na tvoju správičku, že čakáte chlapčeka 😀 ..ak sa samozrejme ukáže 😎
Dobre ranko jazmin 😉
ty si jake zlatko, ze na mna myslis, dakujem 🙂 Uz som cela nedockava kedy bude pol desiatej aby som vyrazila z prace 😵 Urcite sa ozvem! Drzte palceky, nech sa babulo ukaze, dakujeeeeem!
😀 😀 😀 ty že si nedočkava?? a čo mam povedat ja, hihi tu sedím od 8 a čakám na spravu 😀 😀 😀 ...hlavne nech sa ti ukáže, či to bude dievčatko alebo chlapček, oboje je krásne, hlavne ak to bude prvé. papááááááá
tak sme nedockave dve 😉 co uz mam robit, ked mam poradnu az o pol jedenastej ☹ ale nejako uz vydrzim, ved trpezlivost ruze prinasa. inak ako hovoris, chlapcek alebo dievcatko....je mi to uplne jedno, hlavne nech uz vieeeeeem.... 😀
zuzi, drzime palceky
my ideme do poradne v stredu
dakujem ivi 🙂 snad sa budem mat cim pochvalit ked sa vratim
ja sa tiez neviem dockat a tak dufam, ze babo bude dobre natocene a co to o sebe prezradi 😅

jaj ahojte kočky. Sa mi po vás cnelo. Som v kanclíku tak sa aj možem dostat na internet 😀 Ako sa tu máte? Mimi poslúchajú...